Şimdi Ara

Hyper Mu Zor server 500 Ex Herkes Gelsin.. hypermu.tk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun.umarım uzun ömürkü olur.kolay gelsin.
  • aynen uzun ömürlü olmaz bu server acc aldım die sevinme sende girmeye calıs bakim bi almışmısın...
  • Sitede üyelik alma problemi var yeni bi register sayfası yazıoruz.Düzelcek sorun.Şu ana kadar bir çok problem cıktı hepsinin üstesinden geldik bununda üstesinden gelcez

quote:

aynen uzun ömürlü olmaz bu server acc aldım die sevinme sende girmeye calıs bakim bi almışmısın...

Zaman herşeyi gostercek bu konuyu takip et devamlı
  • bugün düzelmez büyük ihtimal???
  • Arkadaşlar sabah ve öğlen yoktum acc alma sorunu varmış geldim hemöen o sorunu düzelttim artık hiç bir sorun yok server full ve sağlam lag en aza indirgendi spotlar olabildiğince ayarlandı ayrıca bless ve chaos lorencia barda var 3.nesil görevleride var sadece soul kalplerden silver medal ve fire cracker sarı keselerden düşüor server uzun ömürlü olacak önyargıya kapılmayın derim server 24 saat kesintisiz açık oyuncu olmadığı sıralar bakıma alınır o da 15 dk sürmez WEbshop ve vote sistemi kurulu 3 saatte vote verip kredilerle webshopdan item alablirsiniz ii oyunlar..

• Kafam Esti İndireyim Üye Olim FilaN Dedim Site Kapali 7/24 Filan Diordunuz Bakim Filan mi Var ?

Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor
  • takip ediyorum :)
  • sunucuda kesinti olmus server online
  • ben halen üye olamıyorum sanki :) herşeyi denedim ama olmuyor ....
  • üyelikte bir problem yok uyelik alın oyuna girin karakter acın ondan sonra siteden deneyin...
  • site ve oyun kapalı baslamadan bu kadar sorunnn
  • server hep kapanırmı böyle?
  • Server Şu An Açık sunucuya yeni ek özellikler eklendiğinden dolayı sabah kapalıydı kusura bakmayın bilgimiz dışında sunucu kapanmış host yüzünden ama onlarda bakım yapıyor.Şu an server açık kapatmayıda düşünmüyouz hepinize iyi oyunalar server kalıcıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theturks11 -- 9 Eylül 2009; 12:25:51 >
  • Server suan online Herkesten özür dileriz hostla alakalı birsey sunucu tasınıyor arada bizimkide kopuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyper-Mu

Server suan online Herkesten özür dileriz hostla alakalı birsey sunucu tasınıyor arada bizimkide kopuyor.

16:45'

Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor

Deneyebilecekleriniz:
    Bağlantı Sorunlarını Tanıla

Ek bilgi

• Şimdi denermisin server açık daha öncede söylediğim gibi sunucu taşınyor bizim pcmiz de kapanıyor elimde olan bişe değil kopmalar olabilir ama bu geçici 1 gün sürer 2. gün full açık
  • Arkadaşlar Oyunumuz En iyi Şekilde devam etmektedir Hepinizi Bekleriz...

Oyundan Görüntüler

• Kardes yanlış anlama ama resimlerde aryamu, falloutmu yazıyor... Sanırım senin mu nun adı da hyper :)
  • Dostum o bnm kullandığım clientte öyle yazıor eğer sitedeki clienti indirip kurarsan sapına kadar her yerde Hyper yazar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturks11

Dostum o bnm kullandığım clientte öyle yazıor eğer sitedeki clienti indirip kurarsan sapına kadar her yerde Hyper yazar :D

Sen admin oLarak çakma cLient mi kuLLanıyorsun ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.