Şimdi Ara

Hyper T4 | Red Scorpion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zalman Z3 Plus kasada 1 önde , 1 arkada , 2 üstte fan var.Acaba hangi işlemci soğutucu hava sirkülasyonunu bozmaz ?

Galiba Hyper T4 aşağı bakıyormuş.Doğru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furkansahin58 F kullanıcısına yanıt
    Banada aynı kasa için öneri lazim konu kirliliği olmasın maks. 150

Konu sahibi mesajı silmemi isterse silebilirim kusura bakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkansahin58 F kullanıcısına yanıt
    hava sirkulasyonunu ekran karti ve islemci sogutucu fanlari bozmaz, kasanin ust yada arka fanlarinin yanlis takilmasi bozar. dolayisi ile usttekiler ve arkadaki fanlar havayi disari atmak icin calisirlar. İslemci ve ekran kartida parcalarin isilarini kasa icine uflerler, kasa icindeki havayi da kasa fanlari disari atar.

herhangi bir sirkulasyon bozacak birsey yoktur. red scorpion sessiz ve kaliteli sogutur kullanan biri olarak soyleyebilirim, diger urunde iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

hava sirkulasyonunu ekran karti ve islemci sogutucu fanlari bozmaz, kasanin ust yada arka fanlarinin yanlis takilmasi bozar. dolayisi ile usttekiler ve arkadaki fanlar havayi disari atmak icin calisirlar. İslemci ve ekran kartida parcalarin isilarini kasa icine uflerler, kasa icindeki havayi da kasa fanlari disari atar.

herhangi bir sirkulasyon bozacak birsey yoktur. red scorpion sessiz ve kaliteli sogutur kullanan biri olarak soyleyebilirim, diger urunde iyidir.

Bende red scorpion kullanıyorum baya başarılı.
    Hyper T4 te çok iyi bir ürün
  • hyper t4 kullanıyorum tavsiye ederim çok sessiz ve kaliteli bir ürün özelliklede amd soketleri için soket kolaylığı beni bu ürüne yönlendirdi ben çok memnunum soğutmasıda çok iyi saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.