Bildirim
HyperKaaN Çarım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
o ceketi benden almıştın -
dosları sat dom a paran yetmese bile onların yerine doli al.mihirayı bilmiyorum ama ben antylada
Dom+3 ü 1.5-2.5 arası doli/dolo+3 1m-1.5m dos+3 ü de 750k dan satıyorum dos biraz zor satılsada gidiyor bu paraylada en mantıklı doli alınır. dom pahalı gelir ayrıca dom ile doli arasında doli bir iki blvl fazla dom da o bi-iki fazlayı def e verir o kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-
dosları sat dom a paran yetmese bile onların yerine doli al.mihirayı bilmiyorum ama ben antylada
Dom+3 ü 1.5-2.5 arası doli/dolo+3 1m-1.5m dos+3 ü de 750k dan satıyorum dos biraz zor satılsada gidiyor bu paraylada en mantıklı doli alınır. dom pahalı gelir ayrıca dom ile doli arasında doli bir iki blvl fazla dom da o bi-iki fazlayı def e verir o kadar
ilk olarak tavsiyen için teşekkürler ama bu oyunu ben 3 senedir oynuyorum :D Benim en yüksek lvlli digim beelzemon ve onun defi iğrenç. düşündüm ya dol (love) yapmam lazim yada dos(sincerity) yapmam alazım ie. aslinda lvoe dha uygundu str bakımından ama sincerity daha ucuz. mihirada bi +5 sincerity 3m :D
he dom al demişsin ben bu dos lari yapmadan önce 3 +5 miraclem vardi :D simdi 2m le de dos alip +5 +6 +5 set yapicam. def bakimindan iyi olmam lazim.
ama hala love mi yoksa sincerity mi die düşünüyorum. love de str dos ta dex var. str hp verri atk veriri. ii yani. dex atk veriri ama str kadar deil ama dex atk hizi ve bl verir ki bl miss saglar :D
sincerity oalrka gidiom şimdi sora lvoeye dönebilirim belki :D
@qqahmetqq: herkesten aldım knk :D sun capide buraktna almistim sonra trade kapandizamanlamam harika :D
-
Güzel char kanki -
Adam 83 olmuş helal Kaan -
-
quote:
Orijinalden alıntı: NBA01
quote:
Orijinalden alıntı: Bligzer
Adam 83 olmuş helal Kaan
saol knk da bi yanlısın var
(Bu resim özellikle qqAhmetime gelsin)
bu gun okuldan geldim deva bitmisdevasiz 85 yaptim biraktim. artik günde en fazla 2 lvl 2 lvl 91 yaparim sorada gelsin Blast MOde
Rapi verdim sana
-
quote:
Orijinalden alıntı: D@rkérDr@bblé
quote:
quote:
Adam 83 olmuş helal Kaan
bu gun okuldan geldim deva bitmisdevasiz 85 yaptim biraktim. artik günde en fazla 2 lvl 2 lvl 91 yaparim sorada gelsin Blast MOde
Rapi verdim sana
eyw
-
quote:
ilk olarak tavsiyen için teşekkürler ama bu oyunu ben 3 senedir oynuyorum :D Benim en yüksek lvlli digim beelzemon ve onun defi iğrenç. düşündüm ya dol (love) yapmam lazim yada dos(sincerity) yapmam alazım ie. aslinda lvoe dha uygundu str bakımından ama sincerity daha ucuz. mihirada bi +5 sincerity 3m :D
he dom al demişsin ben bu dos lari yapmadan önce 3 +5 miraclem vardi :D simdi 2m le de dos alip +5 +6 +5 set yapicam. def bakimindan iyi olmam lazim.
ama hala love mi yoksa sincerity mi die düşünüyorum. love de str dos ta dex var. str hp verri atk veriri. ii yani. dex atk veriri ama str kadar deil ama dex atk hizi ve bl verir ki bl miss saglar :D
sincerity oalrka gidiom şimdi sora lvoeye dönebilirim belki :D
@qqahmetqq: herkesten aldım knk :D sun capide buraktna almistim sonra trade kapandizamanlamam harika :D
ondan değilde şimdi eğer zaten beelzeye con verdiysen en başta hata etmişsin derim ben çünkü eğer beelzeye con vereceksen Dorumon all daha iyi hiç değilse 5-3-2 daha iyi 4-4-2 den.ben örn beelzeye 6-4-0-0 gidiyorum.ayrica DoS takmanin orada bi faydasi olmaz cünkü dex önemsiz ha illa defansı yükselteceksen DoLo tak hiç değilse derim zaten Dex i yeterince var.Beelzeye ben 2 coh 1 coc yapiyorum geri herşey full str dex üzerine yogunlasmis sekilde zaten 300 yiyoyasa 500 koyuyor banada o iyi.zaten beelzeyi alış sebebi aşırı derecede att istemem çok dayak yemeden iyi ataklı için Shinegreyi tercih ediyorum ama genede o senin oynama tarzın kişiden kişiye digiden digi ye değişir çünkü statları nasıl harcadğına göre değişir.ÖRn ben Gotsumon takilirken takiyorum Doslari(arkadaşın hesapta) 3coh +8 3 dos+7 ile gotsumon ölmüyor yani kesen olmadı o yüzden bende yapmayi düsünüyorum :D
-
Şanışer takılıyoz Helal olsun güzel char yapmışsın
-
quote:
quote:
Adam 83 olmuş helal Kaan
güzel şarkı dimi .d
-
quote:
Orijinalden alıntı: qqahmetqq
quote:
quote:
Adam 83 olmuş helal Kaan
güzel şarkı dimi .d
@qqahmetqq: aynen
Beyler lvl 3 dorugamno card yapmistim aslidna lvl 2 denicektim. pc yi kapatirken dedim denim lan risk almassam ne tadı kalcak oyunu dedim. lvl 3 le bastim benim dorumona (1 tane capsule/evolator vardi).
bakın
ikide denemisim
-
İyiymiş gerçekten. -
ayşenur istersen sanada yardım edebilirriz başlamak istiyorsan :)
aynı yerde istikamet ediyoruz bu arada bursa/osmangazi :) -
quote:
aynı yerde istikamet ediyoruz bu arada bursa/osmangazi :)
Ne adamsın Ahmet -
quote:
quote:
aynı yerde istikamet ediyoruz bu arada bursa/osmangazi :)
Ne adamsın Ahmet
ayıpsın kanka
oyuna gelde adamlıgımı orda gösterim
-
Dağılın uleen o çarı alacağım KONU KAPANMIŞTIR
-
Oyunun adı ne beyler -
digimon battle ama sanırım senin umrunda değil sen buraya post kasmak için msj atmışsın
Benzer içerikler
- steam cüzdan kodu bedava
- war thunder hesap satış
- hamster kombat nasıl oynanır
- telegram para kazanma
- haxball mobil
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X