Şimdi Ara

HyperKaaN Çarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HyperKaaN Çarım

HyperKaaN Çarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 28 Eylül 2010; 23:22:14 >

• o ceketi benden almıştın
  • dosları sat dom a paran yetmese bile onların yerine doli al.mihirayı bilmiyorum ama ben antylada
    Dom+3 ü 1.5-2.5 arası doli/dolo+3 1m-1.5m dos+3 ü de 750k dan satıyorum dos biraz zor satılsada gidiyor bu paraylada en mantıklı doli alınır. dom pahalı gelir ayrıca dom ile doli arasında doli bir iki blvl fazla dom da o bi-iki fazlayı def e verir o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

dosları sat dom a paran yetmese bile onların yerine doli al.mihirayı bilmiyorum ama ben antylada
    Dom+3 ü 1.5-2.5 arası doli/dolo+3 1m-1.5m dos+3 ü de 750k dan satıyorum dos biraz zor satılsada gidiyor bu paraylada en mantıklı doli alınır. dom pahalı gelir ayrıca dom ile doli arasında doli bir iki blvl fazla dom da o bi-iki fazlayı def e verir o kadar

ilk olarak tavsiyen için teşekkürler ama bu oyunu ben 3 senedir oynuyorum :D Benim en yüksek lvlli digim beelzemon ve onun defi iğrenç. düşündüm ya dol (love) yapmam lazim yada dos(sincerity) yapmam alazım ie. aslinda lvoe dha uygundu str bakımından ama sincerity daha ucuz. mihirada bi +5 sincerity 3m :D

he dom al demişsin ben bu dos lari yapmadan önce 3 +5 miraclem vardi :D simdi 2m le de dos alip +5 +6 +5 set yapicam. def bakimindan iyi olmam lazim.

ama hala love mi yoksa sincerity mi die düşünüyorum. love de str dos ta dex var. str hp verri atk veriri. ii yani. dex atk veriri ama str kadar deil ama dex atk hizi ve bl verir ki bl miss saglar :D

sincerity oalrka gidiom şimdi sora lvoeye dönebilirim belki :D

@qqahmetqq: herkesten aldım knk :D sun capide buraktna almistim sonra trade kapandi zamanlamam harika :D

• Güzel char kanki
  • Adam 83 olmuş helal Kaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Adam 83 olmuş helal Kaan

saol knk da bi yanlısın var
    (Bu resim özellikle qqAhmetime gelsin )
     HyperKaaN Çarım

bu gun okuldan geldim deva bitmis devasiz 85 yaptim biraktim. artik günde en fazla 2 lvl 2 lvl 91 yaparim sorada gelsin Blast MOde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 29 Eylül 2010; 21:48:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

Adam 83 olmuş helal Kaan

HyperKaaN Çarım

bu gun okuldan geldim deva bitmis devasiz 85 yaptim biraktim. artik günde en fazla 2 lvl 2 lvl 91 yaparim sorada gelsin Blast MOde

Rapi verdim sana

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rkérDr@bblé

quote:

quote:

Adam 83 olmuş helal Kaan

HyperKaaN Çarım

Rapi verdim sana

eyw

• quote:

ilk olarak tavsiyen için teşekkürler ama bu oyunu ben 3 senedir oynuyorum :D Benim en yüksek lvlli digim beelzemon ve onun defi iğrenç. düşündüm ya dol (love) yapmam lazim yada dos(sincerity) yapmam alazım ie. aslinda lvoe dha uygundu str bakımından ama sincerity daha ucuz. mihirada bi +5 sincerity 3m :D

he dom al demişsin ben bu dos lari yapmadan önce 3 +5 miraclem vardi :D simdi 2m le de dos alip +5 +6 +5 set yapicam. def bakimindan iyi olmam lazim.

ama hala love mi yoksa sincerity mi die düşünüyorum. love de str dos ta dex var. str hp verri atk veriri. ii yani. dex atk veriri ama str kadar deil ama dex atk hizi ve bl verir ki bl miss saglar :D

sincerity oalrka gidiom şimdi sora lvoeye dönebilirim belki :D

@qqahmetqq: herkesten aldım knk :D sun capide buraktna almistim sonra trade kapandi zamanlamam harika :D

ondan değilde şimdi eğer zaten beelzeye con verdiysen en başta hata etmişsin derim ben çünkü eğer beelzeye con vereceksen Dorumon all daha iyi hiç değilse 5-3-2 daha iyi 4-4-2 den.ben örn beelzeye 6-4-0-0 gidiyorum.ayrica DoS takmanin orada bi faydasi olmaz cünkü dex önemsiz ha illa defansı yükselteceksen DoLo tak hiç değilse derim zaten Dex i yeterince var.Beelzeye ben 2 coh 1 coc yapiyorum geri herşey full str dex üzerine yogunlasmis sekilde zaten 300 yiyoyasa 500 koyuyor banada o iyi.zaten beelzeyi alış sebebi aşırı derecede att istemem çok dayak yemeden iyi ataklı için Shinegreyi tercih ediyorum ama genede o senin oynama tarzın kişiden kişiye digiden digi ye değişir çünkü statları nasıl harcadğına göre değişir.ÖRn ben Gotsumon takilirken takiyorum Doslari(arkadaşın hesapta) 3coh +8 3 dos+7 ile gotsumon ölmüyor yani kesen olmadı o yüzden bende yapmayi düsünüyorum :D

• Şanışer takılıyozHelal olsun güzel char yapmışsın
  • quote:

quote:

Adam 83 olmuş helal Kaan

HyperKaaN Çarım

güzel şarkı dimi .d

• quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

quote:

quote:

Adam 83 olmuş helal Kaan

HyperKaaN Çarım

güzel şarkı dimi .d

@qqahmetqq: aynen

Beyler lvl 3 dorugamno card yapmistim aslidna lvl 2 denicektim. pc yi kapatirken dedim denim lan risk almassam ne tadı kalcak oyunu dedim. lvl 3 le bastim benim dorumona (1 tane capsule/evolator vardi).

bakın

HyperKaaN Çarım

HyperKaaN Çarım

ikide denemisim

• İyiymiş gerçekten.
  • ayşenur istersen sanada yardım edebilirriz başlamak istiyorsan :)
    aynı yerde istikamet ediyoruz bu arada bursa/osmangazi :)
  • quote:

ayşenur istersen sanada yardım edebilirriz başlamak istiyorsan :)

Ne adamsın Ahmet
  • quote:

quote:

ayşenur istersen sanada yardım edebilirriz başlamak istiyorsan :)

Ne adamsın Ahmet

ayıpsın kanka
    oyuna gelde adamlıgımı orda gösterim

• Dağılın uleen o çarı alacağım KONU KAPANMIŞTIR

• Oyunun adı ne beyler
  • digimon battle ama sanırım senin umrunda değil sen buraya post kasmak için msj atmışsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.