Şimdi Ara

HyperOS 2.0, Xiaomi kullanıcıları için hangi yenilikleri sunacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HyperOS 2.0, Xiaomi kullanıcıları için hangi yenilikleri sunacak?

Xiaomi, Android 15'in çıkışına hazırlanırken yeni işletim sistemi HyperOS 2.0 üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan HyperOS, minimalistik bir deneyim ve Xiaomi ekosisteminde derin bağlantı sağlama amacı güdüyordu. HyperOS 2.0'da bu özelliklerin daha da geliştirilmesi bekleniyor, ancak yeni sürümle gelecek yenilikler bununla sınırlı değil.

HyperOS 2.0'ın yeni özellikleri dikkat çekiyor

En dikkat çekici yeniliklerden biri, HyperOS 2.0'a eklenmesi muhtemel olan gizli kamera tarama özelliği. Bu özellik, yakınlardaki kameraları WLAN sinyalleriyle tespit edebilecek. Eğer bu özellik gerçeğe dönüşürse, Xiaomi kullanıcılarının gizliliğini önemli ölçüde artıracak bir adım olabilir.

Bunun yanı sıra, HyperOS 2.0 ile sanal RAM desteği artırılacak. Kullanıcılara 16 GB'a kadar sanal RAM genişletme imkanı sunulacak, bu da daha fazla uygulamanın aynı anda aktif olmasını sağlayacak. Ancak bu genişletmenin tüm cihazlarda sunulması beklenmiyor; yalnızca üst düzey ve seçili orta sınıf modellerde kullanılabilecek.

Ayrıca Bkz.SanDisk’in yeni ürünü dünyada bir ilk olacak

HyperOS 2.0'ın diğer bir yeniliği de yeniden tasarlanmış Ayarlar ana sayfası olacak. Yeni tasarımın kart benzeri bir yapıya sahip olacağı ve estetik açıdan daha modern bir görünüm sunacağı sızdırılan ekran görüntüleriyle ortaya çıktı. Bu yeni düzen, kullanıcılara daha akıcı bir gezinme deneyimi sunmayı hedefliyor.

Ayrıca, ses düğmelerine basıldığında ekranda belirecek dalgalanma efekti de HyperOS 2.0'a eklenecek. Bu küçük ama etkili görsel değişiklik, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Son olarak, kilit ekranı düzenleyicisini kapatma özelliği de HyperOS 2.0'da yer alacak. Kullanıcılar, kilit ekranındaki boş bir alana uzun süre bastıklarında ortaya çıkan düzenleyiciyi devre dışı bırakma seçeneğine sahip olacaklar. Bu, sıkça yanlışlıkla etkinleştirilen düzenleyici nedeniyle oluşan rahatsızlıkları ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

HyperOS 2.0'ın resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak önceki yılın aynı dönemine paralel olarak bu yıl da Ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Android 15'in kararlı sürümünün de aynı dönemde piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Xiaomi kullanıcıları için heyecan verici güncellemeler yolda, ancak cihazınızın bu güncellemeleri alıp almayacağını öğrenmek için resmi açıklamayı beklemek gerekebilir.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/11/xiaomi-hyperos-2-0-what-to-expect/

• Şu düzenleyici kapatma özelliğini kesinlikle önceki sürümlerde de getirsinler. Her telefonu cebimden çıkardığımda neredeyse sürekli bu duvar kağıtları kısmına atıyor beni.

Çok ainir bozucu.

• Daha fazla reklam seçeneği eklenir 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzdan aşağıdaki linke gidip, uygulamayı kaldırdığınızda sorununuz çözülecektir.
    play.google.com
    Mi Wallpaper Carousel - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.android.fashiongallery&pli=1

• boakoms B kullanıcısına yanıt

Şöyle bir hata alıyorum.

İnanın hocam kapatmak için çok çalıştım ama bir türlü nasıl yapıldığını anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal ram yapılan testlerde performansa hiç etkisi olmadığı kanıtlandı. Hatta sanal ram açıkken pil daha çok tükeniyormuş.

birde aşağıda videoda gösterildiği gibi dener misiniz ?

HyperOS 2.0, Xiaomi kullanıcıları için hangi yenilikleri sunacak?Fylosofyyoutube
    Xiaomi is one of my favorite brand but I'm not loyal to a brand just because I like many things that they do and one of the things that Xiaomi does is install these bloatware that we don't need on their devices when we purchase them. I guess it helps them make more money and helps them offset the price to keep the device price lower but nevertheless, we don't want these things and in this video, I show you how to remove Wallpaper Carousel from your Xiaomi device running HyperOS! They made it difficult to remove but not giving it an application Icon you can simply identify and uninstall, instead you must go into the settings app and locate it manually. But here we get it done and got rid of regardless! Anjoy the video!!!! #xiaomi #hyperos #miui #wallpaper #carousell #remove #settings
    https://www.youtube.com/watch?v=tgYUXRjLw7Y
  • Hadi bakalım neler göreceğiz daha

Malesef hocam. Bende böyle bir uygulama yok. Siz bus sorunu yaşamamıza rağmen çözdünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 12 Ağustos 2024; 22:22:5 >

Evet bu sorun bende de vardı. Kilit ekranını açmaya çalışırken sürekli Wallpaper Carousel programını açmak istiyordu sistem. Ben ilk söylediğim yolla çözmüştüm ama tabi ozaman HyperOS'a geçmemişti telefonum. Açılmaya çalışan programın ismini tam olarak alabilirseniz, uygulamalar kısmında bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam uygulama tam olarak bu ama malesef kaldırma veya devre dışı bırakma gibi bir seçenek yok.

Zaten bu haberde de, bunun kaldırılamayacağı, sonraki sürümlerde kaldırılabileceği ifade edilmiş. Açıkçası ben de kaldırmak isterdim. Sinir bozucu bir özellik

• Sanal Ramın hiç bir faidesi yok

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Ağa eskiden kapatma seçeneği vardı şimdi oda yok her yere reklam bastılar kapatsam bile geliyor güvenlikde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk 4406 -- 14 Ağustos 2024; 12:39:19 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hatta zararlı bence ram hızı yavaşlıyor normale göre testlerde

• HyperOS saçmalığı ile Xiaomi kendi ayağına sıktı. Hiçbir ekosistem sahibi Androidçi Xiaomi falan almaz artık.

• Adamların her yazılımı sorunlu. Güncelleme geç geliyor, gelenlerde sorunlu. Bir daha almam.

• Berk 4406 B kullanıcısına yanıt
    Öyle ama forumda fanboylar reklam çıkmıyor diye bağırıp duruyorlar ben yıllarca mi telefon kullandim hatta Türkiye'de yokken Çin'den getirip kullaniyodum millet dalga geçiyordu çin telefonu diye şimdi herkes savunucusu olmuş reklam çıkıyor diyorum yok çıkmıyor vs diyenler var ben kullaniyorum cihazı buna rağmen inkar ediyolar kapatiyosun yine bı şekilde reklam çıkarıyor en son Google telefon uygulamasını getirmişlerdi cağri kaydı vs kaldırıldı o zaman sattım mi cihazımı

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Knk bende eu Roma geçtim çok güzel oldu hyper os la kendi uyg arama ve mesaj şimdi DH ye giriş yaptım kodu direk ekranda çıkarıyo falan Google mesaj berbattı telefon çok hafifledi eu ile

• Siz mi telefon kullanmayı bilmiyorsunuz ben mi Xiaomi yerine başka bir cihaz kullanıyorum anlamadım. Okuyorsunuz bir yerlerden herkes aynı şeyi yazıyor. Reklam, reklam, reklam... Çıkmıyor kardeş ben de kullanıyorum 4 yıldan uzun süredir, bir kere reklam çıkmadı. Her şeyden anladığını sanıyorsunuz ama bir halttan anlamıyorsunuz ya bayılıyorum bu olaya :D. La kurma kolu bu kadar anlıyorsan kendi yazılımını yap kullanalım bizde, evde klavye başından sallaması kolay tabi :D Daha telefonda reklam nasıl kapatılır bilmiyor formda okuduğunu yazıyor buraya :D Şimdi fanboy diyecek, çünkü muhtemelen bu şekilde reklam çıkmıyor diyenlere formda fanboy dendiğini görmüştür, o da beynini kullanmaktansa fanboy demeyi tercih edecek :D Sevgilerde fanboy :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.