|
HyperOS 3 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar (2. sayfa)
-
-
Note 12 Pro nerede?
-
benim cihaza şu an geldi 6GB indiriyor. bakalım ne olacak
-
x6 pro ya daha android 15 gelmedi (tum dunya geneli gelmedi) ama 16 gelicek diye haber mi yapiyorlar :D
-
Xaoim 13 ultra neden yok nie 3"ncü sürümü almıyor ona da gelsin o kadar millet para vermiş telefona...??????????????
-
Şu xiaomi 14t,yi aldığım güne lanet olsun daha hyper os 2 gelmedi, 3 listesinde ismide yok tövbe tövbe
-
Bu arada bende HyperOS 7'yi alacak telefonlar açıklandı diye bir haber yapayım...
Xiaomi
Xiaomi 15
Xiaomi 15 Pro
Xiaomi 15 Ultra
Xiaomi 14
Xiaomi 14 Pro
Xiaomi 14 Ultra
Xiaomi 13 Pro
Xiaomi 13T Pro
Xiaomi 13T
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12S Ultra
Xiaomi Mix Fold 4
Xiaomi Mix Fold 3
Xiaomi Mix Flip 2
Xiaomi Pad 7
Xiaomi Pad 7 Pro
Redmi
Redmi Note 14 (4G/5G)
Redmi Note 14 Pro (4G/5G)
Redmi Note 14 Pro+ (4G/5G)
Redmi Note 13 (4G/5G)
Redmi Note 13 Pro (4G/5G)
Redmi Note 13 Pro+
Redmi Note 13R
Redmi Note 13R Pro
Redmi 14C
Redmi 14C 5G
Redmi A3 Pro
Redmi A4 5G
Redmi K80
Redmi K80 Pro
Redmi K70
Redmi K70 Pro
Redmi K70 Ultra
Redmi K70E
Redmi K60
Redmi K60 Pro
Redmi K60 Ultra
Redmi K60E
Redmi K50 Ultra
Poco
Poco F7
Poco F7 Pro
Poco F7 Ultra
Poco F6
Poco F6 Pro
Poco X7
Poco X7 Pro
Poco X7 Pro (Iron Man edition)
Poco M7 Pro 5G
-
Troll haber gibi olmuş Hyperos 2 almadık daha. Android 16 tabanlı diyor daha android 15 almadık Öte yandan zaten hyperos makyajdan ibaret. Hyperos 5 çıksa da mi video uygulamasını açınca tiktok benzeri videolar görmek zorunda kalacağız. O yüzden benim için bir anlam ifade etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi pad 6 yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redmi Note 12 alacaksa Poco x5 pro 5g de alması lazım. Benzer telefonlar. Ama yazmıyor. Hyperos 2 yi dedikleri tarihte verememiş. 3.0 ı mı verecek. Aynı b*kun laciverti. Sanki devasa fark var arada. Kopyala, yapıştır.
-
Lan gardas daha redmi not 12 pro android 14 gelmedi nasıl bı güncelleme bu anlamadimki
-
Yalancıyı öpmüyorlar ya. Yaz geç kim ceza uygulayacak sana sözünü tutmayınca. Sen daha 1 senesi dolmayan cihaza Android 15 getirmedin . Birde uçmuyorlarmı 5 sene 6 sene güncelleme diye?
Bu arada Nothing Phone bütün modellerine Android 15 i getirdi ve bugün itibari ile hepsi Android 15 li.
tüm modelleri kullandım ve NP1 kullanıcısıyım halihazırda. Geçmişte Xiaomi ve Poco baya bir model kullandım. bir daha da dönmem oraya.
-
Hocam ben Xiaomi ve Pocoyu bu yüzden bıraktım. Kandık bir işlemci mevzusuna aldık. Sonra yazılımda dönüp bakan yok. nasıl olsa CPU ya koşan milyonalr çok. 1.5 sene oldu bırakalı Xiaomiyi. Bundan sonra Nothing Phone dan devam. Bütün modeller Android 15 aldı. 2022 yılında çıkan NP1 bile dün aldı güncellemeyi :)
-
Android sürümünde acelem yok da xiaomi kendi uygulamalarını iyileştirmeli. Şimdi x7 pro çıkmış performansı güzel duruyor ama düşünsene çektiğin videoları izleyeceğin mi video uygulamasında reklam çıkıyor. 5k fazla verip s24 fe alırdım bu yüzden x7 pro yerine. 7 yıl güncelleme, telefoto kamera, iyi yazılım falan sunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X