Şimdi Ara

HyperOS 3 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha listedeki %80 fln hyperos 2 gelmedi ve poco f7 ultra mi çıkacak merak ettim umarım poco serisini daha güçlü yaparlar.

• Note 12 Pro nerede?

• benim cihaza şu an geldi 6GB indiriyor. bakalım ne olacak

• x6 pro ya daha android 15 gelmedi (tum dunya geneli gelmedi) ama 16 gelicek diye haber mi yapiyorlar :D

• Xaoim 13 ultra neden yok nie 3"ncü sürümü almıyor ona da gelsin o kadar millet para vermiş telefona...??????????????

• Şu xiaomi 14t,yi aldığım güne lanet olsun daha hyper os 2 gelmedi, 3 listesinde ismide yok tövbe tövbe

• Bu arada bende HyperOS 7'yi alacak telefonlar açıklandı diye bir haber yapayım...

Xiaomi

Xiaomi 15

Xiaomi 15 Pro

Xiaomi 15 Ultra

Xiaomi 14

Xiaomi 14 Pro

Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13T Pro

Xiaomi 13T

Xiaomi 12T Pro

Xiaomi 12S Ultra

Xiaomi Mix Fold 4

Xiaomi Mix Fold 3

Xiaomi Mix Flip 2

Xiaomi Pad 7

Xiaomi Pad 7 Pro

Redmi

Redmi Note 14 (4G/5G)

Redmi Note 14 Pro (4G/5G)

Redmi Note 14 Pro+ (4G/5G)

Redmi Note 13 (4G/5G)

Redmi Note 13 Pro (4G/5G)

Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13R

Redmi Note 13R Pro

Redmi 14C

Redmi 14C 5G

Redmi A3 Pro

Redmi A4 5G

Redmi K80

Redmi K80 Pro

Redmi K70

Redmi K70 Pro

Redmi K70 Ultra

Redmi K70E

Redmi K60

Redmi K60 Pro

Redmi K60 Ultra

Redmi K60E

Redmi K50 Ultra

Poco

Poco F7

Poco F7 Pro

Poco F7 Ultra

Poco F6

Poco F6 Pro

Poco X7

Poco X7 Pro

Poco X7 Pro (Iron Man edition)

Poco M7 Pro 5G

• Troll haber gibi olmuş Hyperos 2 almadık daha. Android 16 tabanlı diyor daha android 15 almadık Öte yandan zaten hyperos makyajdan ibaret. Hyperos 5 çıksa da mi video uygulamasını açınca tiktok benzeri videolar görmek zorunda kalacağız. O yüzden benim için bir anlam ifade etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi pad 6 yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redmi Note 12 alacaksa Poco x5 pro 5g de alması lazım. Benzer telefonlar. Ama yazmıyor. Hyperos 2 yi dedikleri tarihte verememiş. 3.0 ı mı verecek. Aynı b*kun laciverti. Sanki devasa fark var arada. Kopyala, yapıştır.

• Lan gardas daha redmi not 12 pro android 14 gelmedi nasıl bı güncelleme bu anlamadimki

• Yalancıyı öpmüyorlar ya. Yaz geç kim ceza uygulayacak sana sözünü tutmayınca. Sen daha 1 senesi dolmayan cihaza Android 15 getirmedin . Birde uçmuyorlarmı 5 sene 6 sene güncelleme diye?

Bu arada Nothing Phone bütün modellerine Android 15 i getirdi ve bugün itibari ile hepsi Android 15 li.

tüm modelleri kullandım ve NP1 kullanıcısıyım halihazırda. Geçmişte Xiaomi ve Poco baya bir model kullandım. bir daha da dönmem oraya.

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

Hocam ben Xiaomi ve Pocoyu bu yüzden bıraktım. Kandık bir işlemci mevzusuna aldık. Sonra yazılımda dönüp bakan yok. nasıl olsa CPU ya koşan milyonalr çok. 1.5 sene oldu bırakalı Xiaomiyi. Bundan sonra Nothing Phone dan devam. Bütün modeller Android 15 aldı. 2022 yılında çıkan NP1 bile dün aldı güncellemeyi :)

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Android sürümünde acelem yok da xiaomi kendi uygulamalarını iyileştirmeli. Şimdi x7 pro çıkmış performansı güzel duruyor ama düşünsene çektiğin videoları izleyeceğin mi video uygulamasında reklam çıkıyor. 5k fazla verip s24 fe alırdım bu yüzden x7 pro yerine. 7 yıl güncelleme, telefoto kamera, iyi yazılım falan sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.