Şimdi Ara

HyperOS 3 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HyperOS 3 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar
    Xiaomi tarafından geçtiğimiz Ekim ayında tanıtılan HyperOS 2.0 güncellemesi, daha fazla modele ulaşmaya devam ediyor. Ancak bu olurken, Android 16 tabanlı HyperOS 3.0 için de hazırlıklar başladı. ​​​​Bu bağlamda yeni sürüm güncellemelerinin ilk olarak ana akım Xiaomi telefonlarla sunulduğunu biliyoruz. Peki HyperOS 3.0 angi Xiaomi, Redmi ve POCO modellerine ulaşacak? İşte güncelleme alacak modeller ve daha fazlası...

HyperOS 3 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Kaçıranlar için Android 15'i temel alan HyperOS 2.0 yenilenmiş sistem uygulamaları, gelişmiş arayüz performansı ve bazı ek özelliklerle karşımıza çıktı. Üstelik buna yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget’lara ek olarak kilit ekranında daha fazla özelleştirme seçeneği de dahil. Ayrıca akıllı saatler, ev aletleri ve daha birçok üründe artık daha gelişmiş bir entegrasyon sunuyor.

HyperOS 3.0'a gelirsek, Android 16 hızla ilerlediğinden geçen yıldan daha erken yayınlanabilir. Yeni güncelleme ile sunulacak yenilikler ise henüz netleşmedi. Ancak performans yükseltmeleri, yeni özelleştirme seçenekleri, AI geliştirmeleri ve çok daha fazla iyileştirme göreceğimiz kesin. Son olarak XiaomiTime, HyperOS 3.0 güncellemesini alması muhtemel Xiaomi telefonları ve tabletlerin bulunduğu bir liste paylaştı. 

Ayrıca Bkz.Güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Redmi, POCO modelleri – Ocak 2025

Paylaşılan listeye göre HyperOS, 2025 yılı içerisinde çok sayıda Xiaomi, Redmi ve POCO modelinde erişilebilir olacak. Öyle ki bunlar arasında, Xiaomi 15, 14, 13 ve Pad 7 serisi, Redmi 14, 13 ve 12 telefonlar ve POCO F7'e kadar birden fazla model yer alıyor  İşte 2025 yılı içerisinde HyperOS 3.0 alması beklenen cihazların tam listesi:

Xiaomi

• Xiaomi 15

• Xiaomi 15 Pro

• Xiaomi 15 Ultra

• Xiaomi 14

• Xiaomi 14 Pro

• Xiaomi 14 Ultra

• Xiaomi 13

• Xiaomi 13 Pro

• Xiaomi 13 Lite

• Xiaomi 12

• Xiaomi 12 5G

• Xiaomi 12 Pro

• Xiaomi 12 Pro (Dimensity)

• Xiaomi 12 Lite

• Xiaomi 12 Lite NE

• Xiaomi 12T

• Xiaomi 12T Pro

• Xiaomi 12S

• Xiaomi 12S Pro

• Xiaomi 12S Ultra

• Xiaomi Mix Fold 4

• Xiaomi Mix Fold 3

• Xiaomi Mix Fold 2

• Xiaomi Mix Flip

• Xiaomi Mix Flip 2

• Xiaomi Pad 7

• Xiaomi Pad 7 Pro

• Xiaomi Pad 6S Pro

• Xiaomi Pad 6 Pro

Redmi

• Redmi Note 14 (4G/5G)

• Redmi Note 14 Pro (4G/5G)

• Redmi Note 14 Pro+ (4G/5G)

• Redmi Note 13 (4G/5G)

• Redmi Note 13 Pro (4G/5G)

• Redmi Note 13 Pro+

• Redmi Note 13R

• Redmi Note 13R Pro

• Redmi Note 12 4G

• Redmi Note 12 4G NFC

• Redmi Note 12S

• Redmi Note 12 Turbo

• Redmi Note 12T Pro

• Redmi 12

• Redmi 13

• Redmi 13C

• Redmi 14C

• Redmi 14C 5G

• Redmi A3 Pro

• Redmi A4 5G

• Redmi K80

• Redmi K80 Pro

• Redmi K70

• Redmi K70 Pro

• Redmi K70 Ultra

• Redmi K70E

• Redmi K60

• Redmi K60 Pro

• Redmi K60 Ultra

• Redmi K60E

• Redmi K50 Ultra

• Redmi Turbo 4

• Redmi Turbo 3

• Redmi Pad SE

• Redmi Pad Pro

• Redmi Pad SE 8.7

• Redmi Pad Pro 5G

Poco

• Poco F7

• Poco F7 Pro

• Poco F7 Ultra

• Poco F6

• Poco F6 Pro

• Poco F5

• Poco F5 Pro

• Poco X7

• Poco X7 Pro

• Poco X7 Pro (Iron Man edition)

• Poco X6 5G

• Poco X6 Pro 5G

• Poco M7 Pro 5G

• Poco M6 Pro (4G/5G)

• Poco M6 (4G/5G)

• Poco C75 (4G/5G)

• Poco C65

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/01/13/these-xiaomi-phones-may-get-hyperos-3-update/

• Ağam bizmle eylenir, xiaomi12 daha hyberos2 almadı

• 13 t pro daha HyperOS 2 yi almadı Aralık 2024 de alacak diye belirtilmişti Ocak 2025 oldu daha gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xiomi 12T Pro da alacakmış güzel bir bilgi inşallah andorid 16 alır andorid 15 alamadık

• Daha 2 Yİ Alamadık hele dur

sıra 3 e gelsin HyperOS 3 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar  Bu sene geciktiler.

• Listeyi yapan artık nasıl salladıysa 12T Pro'yu yazmış 13T Pro'yu unutmuş. Zaten 13T Pro'nun HyperOS4'ü alması gerekiyor. Eğer verdikleri sözleri tutacaklarsa.

Bu arada bende HyperOS4'ü alacak telefonlar açıklandı diye bir haber yapayım bari.

Xiaomi
    Xiaomi 15
    Xiaomi 15 Pro
    Xiaomi 15 Ultra
    Xiaomi 14
    Xiaomi 14 Pro
    Xiaomi 14 Ultra
    Xiaomi 13 Pro
    Xiaomi 13T Pro
    Xiaomi 13T
    Xiaomi 12T Pro
    Xiaomi 12S Ultra
    Xiaomi Mix Fold 4
    Xiaomi Mix Fold 3
    Xiaomi Mix Flip 2
    Xiaomi Pad 7
    Xiaomi Pad 7 Pro

Redmi
    Redmi Note 14 (4G/5G)
    Redmi Note 14 Pro (4G/5G)
    Redmi Note 14 Pro+ (4G/5G)
    Redmi Note 13 (4G/5G)
    Redmi Note 13 Pro (4G/5G)
    Redmi Note 13 Pro+
    Redmi Note 13R
    Redmi Note 13R Pro
    Redmi 14C
    Redmi 14C 5G
    Redmi A3 Pro
    Redmi A4 5G
    Redmi K80
    Redmi K80 Pro
    Redmi K70
    Redmi K70 Pro
    Redmi K70 Ultra
    Redmi K70E
    Redmi K60
    Redmi K60 Pro
    Redmi K60 Ultra
    Redmi K60E
    Redmi K50 Ultra

Poco
    Poco F7
    Poco F7 Pro
    Poco F7 Ultra
    Poco F6
    Poco F6 Pro
    Poco X7
    Poco X7 Pro
    Poco X7 Pro (Iron Man edition)
    Poco M7 Pro 5G

• Xiaomi 13 Ultra neden yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X6 pro daha hyperos 2 gelmedi ne 3u

• Ulan daha bir önceki güncelleme gelmedi ????

• Kendimi rezil çöpomiden için kurtardığım ne kadar sevinsem azdır daha 3 4 tane telefonunu kullandım ama savunuyordum artık hiç savunmuyorum vede asla kimseyede asla aldırmam bu ezik firmayı 2 3 senelik telefonlarına bile güncelleme veremeyecek kadar aciz bir marka beter olsunlar üstüne birde üstelik ucuz fiyatlara fahiş piyata kendini bizim ülkede iphone zannediyor üstüne reklamı arayüzü ve hala telefonlarında ve yeni nesil telefonlarında hala bootloop sorununu çözemeyen yazılım özürlü bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 14 Ocak 2025; 12:45:13 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    ilaçlıysa gelmez

• 12t varken 13t pro listede yok nasıl liste bu? 120w şarj büyük konfor bu arada sabah uyanınca %10 da takıyorum yüzümü yıkayıp tıraş oluncaya kadar 10 dk da fulleniyor başka marka muadil ya da daha yüksek şarj hızı getirmediği sürece xiaomi den devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 14 Ocak 2025; 14:51:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Copy paste haberciliği ??

• Ben de 14T Pro'yu göremedim. Enteresan liste ??. Manyak manyak işler.

• redmi 12 vs serilere verilmesi güzel 2023 te çıkmış 2 sene güncelleme alıyor demek oluyor bu da. muhtemelen hyperos 4 almayacak note vs redmi 12 serisi ama olsun yine de olumlu..

ha sıkı ve eski bi xiaomi kullanıcısı olarak xiaominin gerek miui gerek hyperos olarak verdiği bir güncellemenin telefona olumlu yansıdığını hiç görmedim ben. her güncelleme sadece ve sadece bataryanın daha çabuk bitmesini sağladı. o yüzden bence telefonlar ilk üretildiğindeki sürümde kalmalılar. en stabil o oluyor çünkü o sürüme göre tasarlanmış oluyorlar yani fabrika çıkışı olarak. yeni güncelleme pili yoruyor. redmi note 5 ten xiaomi 12t ye geniş bi skalada kullancı olarak söylüyorum. sadece güvenlik güncellemeleri ok ama büyük android ve miui-hyperos güncellemeleri telefonun canına okuyor

• Redmi 13 pro ya 13 Ocak itibari ile hyperos 2.0 yükledim.4.5 GB gibi bir yer kaplıyor.. hyper 3.0 onuda alacak guzel

• astoss A kullanıcısına yanıt

13 Ocak itibari ile ben yükledim.hyperos 2.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.