Şimdi Ara

HYPERSPACE INSTANT-ON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi son çıkan dizüstü bilgisayarların çoğunda HYPERSPACE özelliğene rastlamaktayız.
    Bir süre önce windows 7 de yaşadığım battery problemlerinden sonra temiz şekilde xp kurdum.Bu sırada recovery bölümünüde sildim.
    XP de HYPERSPACE yazılımını kullanabilmek için samsung un XP driver larına baktım fakat böyle bir driver yoktu.

Bugün servisi aradığımda bios ekranına girmemi ve orada HYPERSPACE bölümünü ON durumuna getirmemi söyledi. Yalnız böyle bir bölüm yoktu bios menüsünde.
    Bunun üzerinde servisteki kişi Windows 7 yüklememi ve HYPERSPACE kısmının bundan sonra menüdeki yerini alacağını söyledi.

Merak ettiğim BİOS menüsündeki ayarlar işletim sistemine göre değişirmi ? Dediği gibi w7 yüklesem XP ile biosta gözükmeyen ayarlara ulaşabilirmiyim ???

Ayrıca USB den w7 kurmaya çalışırken sürekli bu diske windows kurulamaz hatası alıyorum.Xp yüklerken böyle bir problemle karşılaşmıyorum.Bu sorunla daha önce karşılaşan oldumu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 7 Eylül 2010; 5:54:33 >

• Farklı adlarda bu özelliğe rastlamak mevcut. Asus modellerinde Express Gate işletim sistemi sayesinde, hızlı bir SSD ile bilgisayarı açar açmaz tam 7 saniyede internete bağlanabilmeniz vaat ediliyor. Eğer yapacağınız işlem, e-postalarınızı kontrol etmek ya da bir sitede birkaç dakikalık araştırma yapmaksa, kesinlikle en iyi çözüm oluyor.

XP'de sonra 7'ye geçtiğimde, bu özelliği kullanamadığımı görmüştüm. Sorunun disk bölümleriyle ilgili olduğunu bugün öğrenebildim. Express Gate uygulaması kendini geçici olarak, ilk sıradaki bölüme kurduğu için, XP'de bu sorun olmuyordu. Çünkü XP'de, 7'deki gibi 100 MB'lik bir gizli sistem bölümü yoktu. Express Gate, 7'de bu sebepten ötürü başlayamıyormuş. Formattan sonra bu bölümü en az 500 MB (tercihen 1 GB) yaptığınızda, kurulumun ardından rahatlıkla Express Gate'i başlatıp, tadını çıkarabiliyorsunuz. Asus kullanıcıları için not olsun bu da.

• ilk defa duyuyorum bende.. işletim sistemi sonuçta biosu nasıl güncelleyebılırkı ??
  • Evet müthiş bilgili samsung servis teknik ekibi bios güncellemesinden tutunda,yeni işletim sistemi kurmaya kadar herşeyi yaptırdıktan sonra bugün bizim yapabileceğimiz birşey yok,
    size en yakın yetkili servise ürünü götürün dedi.Bunun içinde ücret ödemem gerekiyomuş.Beşiktaş yetkili servisini arayp ne kadar olur dediğimde bunun bilgisini t elefonda veremiyoruz demeleri de ayrı bi rezalet.Sadece bu bilgi için dizüstünü kapıp iş güç arasında Beşiktaş'a gitmem gerekiyormuş.

Bravo SAMSUNG...
  • bu özelliği ilk defa duyuyorum bende varmıdır
    r522 fs03tr c2d p8700 2.53 bios 07LL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.