Şimdi Ara

Hyperterminal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teraziden comport ile seri ağırlık bilgisi alan bir projem var normal şartlarda ve projeyi yazdığım bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok fakat projeyi başka bir bilgisayara kurduğumda sık karşılaştığım bir hata var buda bilgiyi alamamam bu hata oluştuğunda hyperterminal üzerinden comporttan gelen bilgileri görmek istiyorum ve "comportu başka bir aygıt kullanıyor" gibi bir hata görüyorum karşılaşan çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihicen

Teraziden comport ile seri ağırlık bilgisi alan bir projem var normal şartlarda ve projeyi yazdığım bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok fakat projeyi başka bir bilgisayara kurduğumda sık karşılaştığım bir hata var buda bilgiyi alamamam bu hata oluştuğunda hyperterminal üzerinden comporttan gelen bilgileri görmek istiyorum ve "comportu başka bir aygıt kullanıyor" gibi bir hata görüyorum karşılaşan çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ??

Bende şuan seri port üzerinden gsm modem kontrolü ile uğraşıyorum. Mesela hyperterminal açıkken aynı anda yazdığım program çalışmıyor. Aynı hatayı alıyorum.
    Bağlanmadan önce portu siz mi seçiyorsunuz yoksa #COM5 diye tanımlı olarak bağlanıyor mu porta direkt?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comport u ben seçiyorum hiçbir şey açık değilken yani bilgisayar yeni açılmış henüz projeyi çalıştırmadan bile bu hatayı alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.