Şimdi Ara

U.S. Robotics USR5422 windows7 driver sorunu çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
11.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USR 5422 wi-fi adaptör windows 7 de düzgün tanıltımış gibi gözüksede ağa bağlanmıyordu yani XP driveri uyum sağlamıyordu ve bu aletin yeni sürücüsüde mevcut değildi. Nette bir çok kişinin bu durumda olduğunu gördüm.
    Yaptığım araştırmalar sonucu bu cihazın Airties WUS-200 modeli ile aynı olduğunu tespit ettim. WUS-200 ün XP driverinı tanıttığımda sorun çözüldü. Çözümün detayları;
    burada wus-200 driverini indirin.
    1- İndirdiğiniz dosyayı bir klasöre çıkarın (kurulumu klasördeki exe dosyasından yapmayın)
    2- Cihazınız PC ye taıkılı olsun ve aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılardan USR5422 donanımını bulup sağ tıklayp yazılımını güncelleştirine tıklayın.
    3- Sürücü yazılımı için bilgisayarı tarayı seçin
    4- Bilgisayardaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin veri seçin
    5- Disketi varı seçin
    6- Gözattan indridiğimiz ve açtığımız kalsör içindeki driver kalsörünün içindeki XP klasörünü seçip devam ediyoruz. Donanın uyumlu olmayabilir falan diyecek dikkate almayın bunu ve kurulumu tamamlayın.

Artık USR5422 adaptörünüzle Windows 7 de ağa bağlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 6 Şubat 2011; 10:08:23 >

• arkadaşım teşekkürler. büyük bir sorundan kurtuldum sayende
  • Teşekkürler gerçekten sorunsuz bir şekilde halloldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman06

USR 5422 wi-fi adaptör windows 7 de düzgün tanıltımış gibi gözüksede ağa bağlanmıyordu yani XP driveri uyum sağlamıyordu ve bu aletin yeni sürücüsüde mevcut değildi. Nette bir çok kişinin bu durumda olduğunu gördüm.
    Yaptığım araştırmalar sonucu bu cihazın Airties WUS-200 modeli ile aynı olduğunu tespit ettim. WUS-200 ün XP driverinı tanıttığımda sorun çözüldü. Çözümün detayları;
    burada wus-200 driverini indirin.
    1- İndirdiğiniz dosyayı bir klasöre çıkarın (kurulumu klasördeki exe dosyasından yapmayın)
    2- Cihazınız PC ye taıkılı olsun ve aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılardan USR5422 donanımını bulup sağ tıklayp yazılımını güncelleştirine tıklayın.
    3- Sürücü yazılımı için bilgisayarı tarayı seçin
    4- Bilgisayardaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin veri seçin
    5- Disketi varı seçin
    6- Gözattan indridiğimiz ve açtığımız kalsör içindeki driver kalsörünün içindeki XP klasörünü seçip devam ediyoruz. Donanın uyumlu olmayabilir falan diyecek dikkate almayın bunu ve kurulumu tamamlayın.

Artık USR5422 adaptörünüzle Windows 7 de ağa bağlanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun uğraşlarım sonucunda USR5422'yi Windows 7 64 Bit işletim sisteminde çalıştırmayı başardım. Driver'ı http://www.wikidevi.com/wiki/Intersil/p54/usb/windows adresinden indirebilirsiniz.

• priene kardeşim çok teşekkürler sürücü için. sayende meseleyi çözdük...
  • allah razı olsun sabahtan beri arayıp duruyorum driver tam buldum meğersem dh zaten sorunu çözümü varmış.
    google cıkması için usr5422 win7 driver burda.
  • "priene " kardeşim süpersinn cuk diye oturdu allah gönlüne zeval vermesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskeron -- 23 Şubat 2012; 9:57:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "priene" kardeşim allah senden razı WİNDOWS 7 oldu çok çok saolsın :)
  • "priene" kardeşim allah senden razı olsun WİNDOWS 7 64bit oldu çok çok saolsın :)
  • win 7 32 bit dede sorunsuz çalıştı . teşekkürler
  • 5425i win7 de kullanabilmek için bir çözüm var mı arkadaşlar
  • priene P kullanıcısına yanıt
    link bozuk aga uzun zamana geçmiş üzerinden ama win7 için driver varsa atarmısın çok lazım
  • yuso99 Y kullanıcısına yanıt
    www.airties.com.tr
    AirTies Kablosuz İletişim
    http://www.airties.com.tr/downloads

,buradan yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 10 Mayıs 2020; 6:51:28 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    ben usr5422 için arıyorum sen bana airties atıyorsun
    denedim tüm inf dosyalarını ama olmadı
  • yuso99 Y kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı okursan sorunu o zaman Airties WUS-200 modeli ile çözdüğümü görürdünüz. Verdiğim link bu modeli denemeniz içindi.
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    anlıyorum hocam ben zaten denedim wus 200ü çalışmadı atmanıza gerek yoktu tekrardan ben usr5422 için link istedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.