Şimdi Ara

LAPTOPA W7 SONRASI DRİVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W10 da fps dropları yüzünden w7 geçmeye karar verdim deneme amaçlı fakat hiç bir şekilde internete erişim sağlayamıyorum driverlar yüklü değil

LAPTOP MARKA MODEL: GRUNDİG GNB 1567 B1 i3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufes26 -- 10 Haziran 2018; 0:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LAPTOPA W7 SONRASI DRİVER SORUNU

• Eğer leptop adınızı tam yazdıysanız aşağıdaki linkten leptopunuz için gerekli kablosuz driver'ı indirin başka bir bilgisayar yada telefonunuzdan.

http://www.driverdestek.com/kablosuz-ag-suruculeri/grundig-notebook-gnb-1567-b1-i3-notebook-kablosuz-ag-driver.html

Kablosuz aygıtınız için windows 7 sürücüsüne basın insin. Bilgisayarınıza usb'den atın.

Ek olarak bir de winrar indirin linke baktım da inen dosya sıkıştırılmış şekilde geliyor zip yazıyor gerçi uzantısında genelde açar zip'i windows ama siz yine de winrar da indirin.

İlk winrarı kurun bilgisayarınıza daha sonra sürücüyü atın ve açın kurulumunu gerçekleştirin. Kablosuz aygıt gözüktüğünde oradan internete bağlanırsınız. Daha sonra driver pack solution adlı programı kablosuz üzerinden indirin.

O zaten otomatik olarak bilgisayarınız tarayacak ve sizden sürücüleri ve gerekli programları kurmanız için izin isteyecek. Seçeneklerinden sadece sürücülerin kurulumunu yapabilir, Diğer programları tek tek seçimlerini iptal edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Grundig pişmanlıktır almayın!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.