Şimdi Ara

|ÇÖZÜLDÜ| Windows XP Formattan Sonra Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows XP Profesyonel yükledim..
    Hepsi olumlu bilgisayarım açıldı..
    Şimdi hangi driver'ları yüklemem gerekiyor..
    En önemlileri hangileri?
    En önemli sorunum da internette gezerken aşağı yukarı hareket ettirirken sayfayı kasıyor :/
    Hangi driver'ları yüklemeliyim..

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrezyt -- 19 Ocak 2010; 19:22:03 >

• ekran kartı ses kartı eternet kartı çipset
    bunlar olmazssa olmaz lar internet te yaşadığın sorun ekran kartı ile alakalı onu kurarsan düzelir
    sisteminde başka donanım varsa hepsini kurman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

ekran kartı ses kartı eternet kartı çipset
    bunlar olmazssa olmaz lar internet te yaşadığın sorun ekran kartı ile alakalı onu kurarsan düzelir

Benim ekran kartı yandığından bir süre dahili ekran kartıyla kullanmam gerekiyor..
    Format atmadan önce de dahili ekran kartıyla kullanıyordum fakat internette kasmıyordu..
    Formattan sonra kastı , acaba dahili ekran kartının da driver'ı var mıdır ki ?
  • tabiki vardır anakartın markasının sitesiden tüm driverleri çekebilirsin
    veya marka model ver biz link verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 17 Ocak 2010; 17:00:08 >
  • quote:

tabiki vardır anakartın markasının sitesiden tüm driverleri çekebilirsin
    veya marka model ver biz link verelim

Dahili ekran kartının markası :

VIA/S3G UniChrome Pro
  • anakartın markası ve modelini yazarsan daha sağlam olur.
  • Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını indirerek bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

anakartın markası ve modelini yazarsan daha sağlam olur.

Tamam..
    Bütün markaları Screen Shot yaptım hangisi olduğunu bilmediğim için

Resim1:

Resim2:

Yardımlarınız için teşekkürler

• anakartının tüm driverleri :http://tr.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

ekran kartının driveri (onboard) :http://download2.msi.com/downloads/dvr_exe/P4M800_V30003.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 17 Ocak 2010; 17:24:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

anakartının tüm driverleri :http://tr.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

ekran kartının driveri (onboard) :http://download2.msi.com/downloads/dvr_exe/P4M800_V30003.zip

2.verdiğiniz linke girmiyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: emrezyt

quote:

Benim ekran kartı yandığından bir süre dahili ekran kartıyla kullanmam gerekiyor..
    Format atmadan önce de dahili ekran kartıyla kullanıyordum fakat internette kasmıyordu..

anakartının driveri yükledğinde sorun çözülmedimi. ekran kartının driveri içinde olmuyormu..

Benim pc de anakartın driverini yüklediğimde normal e dönüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

quote:

quote:

anakartının driveri yükledğinde sorun çözülmedimi. ekran kartının driveri içinde olmuyormu..

Benim pc de anakartın driverini yüklediğimde normal e dönüyor..

Anakartın driverları indirilmiyor sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

Buradan dene ==>http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

Dostum burdan indirdim indi fakat yüklerken şu hatayı veriyor :
    Yardımlarınız için teşekkürler.. :/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Error Number: 0x80040707 (çözüldü)
    konusunu inceleyin.

İnceledim ama C:\Program Files\Common Files\InstallShield\engine\6\Intel 32 içinde öyle dediği gibi bir dosya yok :(
  • quote:

İnceledim ama C:\Program Files\Common Files\InstallShield\engine\6\Intel 32 içinde öyle dediği gibi bir dosya yok :(

O konudaki işletim sistemi veya ekran kartı modeli farklı olabilir (yani farklı), ama sorununuz yaklaşık olarak aynı;
    "IKernel.exe.manifest" dosyasını bilgisayarınızda aratıp, uygun bir çözüm bulabilmenizi umuyorum veya,

Anakartınızın driverini bulup indirmişsiniz, bu sıkıştırılmış dosyayı (zip) bir klasöre çıkartın ve bilgisayarınıza yüklemeyi deneyiniz, aşağıdaki yöntemle;
    • Bilgisayarıma sağ tıklayın, özellikler, donanım, aygıt yöneticisini açın.
    • Sarı ünlem işaretli veya ilgili bölüme sağ tıklayın ve sürücüleri güncelleştiri seçin.
    • Windows Update sitesine bağlanmayın yani Hayır. Bu kez değil seçeneğini işaretleyin.
    • Listeden ya da belirtilen konumdan yükle'yi seçin.
    • Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim'i tıklayın.
    • Disketi var seçeneğini seçin ve az önce kopyaladığınız dosyaların olduğu klasörü gösterin. Gerekiyorsa seçin. İlerleyin.
    • Karşınıza bir kaç seçenek çıkabilir veya direk yüklemeye başlar. Gerekli driverleri sistemizine yükleyecek ve Restart etmenizi isteyecektir veya istemeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

quote:

O konudaki işletim sistemi veya ekran kartı modeli farklı olabilir (yani farklı), ama sorununuz yaklaşık olarak aynı;
    "IKernel.exe.manifest" dosyasını bilgisayarınızda aratıp, uygun bir çözüm bulabilmenizi umuyorum veya,

Anakartınızın driverini bulup indirmişsiniz, bu sıkıştırılmış dosyayı (zip) bir klasöre çıkartın ve bilgisayarınıza yüklemeyi deneyiniz, aşağıdaki yöntemle;
    � Bilgisayarıma sağ tıklayın, özellikler, donanım, aygıt yöneticisini açın.
    � Sarı ünlem işaretli veya ilgili bölüme sağ tıklayın ve sürücüleri güncelleştiri seçin.
    � Windows Update sitesine bağlanmayın yani Hayır. Bu kez değil seçeneğini işaretleyin.
    � Listeden ya da belirtilen konumdan yükle'yi seçin.
    � Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim'i tıklayın.
    � Disketi var seçeneğini seçin ve az önce kopyaladığınız dosyaların olduğu klasörü gösterin. Gerekiyorsa seçin. İlerleyin.
    � Karşınıza bir kaç seçenek çıkabilir veya direk yüklemeye başlar. Gerekli driverleri sistemizine yükleyecek ve Restart etmenizi isteyecektir veya istemeyebilir.

Dostum gerçekten çok teşekkür ederim yardımın için ama Sarı ünlem işaretli veya ilgili bölüm yok :/

• Tamam arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..
    Ekran Kartı driver'ını en sonunda buldum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.