Şimdi Ara

HYPERX CLOUD 2 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hyperx cloud 2 aldım. Daha öncesinden birçok oyuncu kulaklığı kulladım. Fakat ben bu kulaklık ile ses kasamıyorum. Ayarlarımı bozdu resmen ayak sesleri birbirine giriyor. Uzaktaki sesler pek gelmiyor yanıma adam gelince geliyo sanki burnumun dibindeymiş gibi. Ses olarak baya yüksek sesi var. Steel series artics 3 olsun razer kraken olsun cidden ses seviyesi baya yüksek basslar on numara ama nedense oyunda bu performansı alamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulaklığın kendi ses kartından 7.1 aktif ise oyunun kendi çevresel sesini kapatın, ya da oyundan acın kulaklıktan kapayın. O şekilde bir deneme yapın. Birde kulaklığı direk jack ile bağlayıp o şekilde deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

Kulaklığın kendi ses kartından 7.1 aktif ise oyunun kendi çevresel sesini kapatın, ya da oyundan acın kulaklıktan kapayın. O şekilde bir deneme yapın. Birde kulaklığı direk jack ile bağlayıp o şekilde deneyin.

Denedik biraz fark oluyor. Fakat ben nedense ses kasamiyorum kulaklik ile benim ayak sesim ve silahlardan çıkan ses direk karşımdaki adamın ayak sesini kapatıyor. Hyperx ile nasıl oynuyor millet anlamadım. Bu kulaklık bana göre film ve müzik dinlemek için yapılmış gibi sesi çok iyi ama nedense ses kasamıyorum.

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Siberia 350 ve hyperx cloud 2 yi aynı dönemde kullanmıştım, dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım ben. Birde ekolaizer ayarlarından bassları kısıp tizleri az açarak bir deneme yapın bakalım farkedecek mi.

• quote:

Siberia 350 ve hyperx cloud 2 yi aynı dönemde kullanmıştım, dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım ben. Birde ekolaizer ayarlarından bassları kısıp tizleri az açarak bir deneme yapın bakalım farkedecek mi.

Ekolayzer ayarı yokki kulaklıkla tak çalıştır mantığı. Bu arada arkadaşımda almış aynısından merak ettim denedim acaba sorun benim kulaklıktamı diye durum aynı bana garip geldi. Ön plana çıkardığı sesler genelde yakın plandaki sesler mesela uzaktaki adamın ayak seslerini ya çok fazla geliyo yada hiç gelmiyor. İade edicem bu gidişle o kadar para verdik. Bi artısını göremedim oyunda daha kötü oynamaya başladım. Açık konuşuyorum telefonumun kulaklığı ile daha iyi ses kasıyorum. Bu işte bi gariplik var ben mi beceremiyorum duymayı demeye başladım artık.

Edit : Siberia 350 ile memnunmuydunuz hep aklımda olan bi modeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badmobil -- 13 Mart 2018; 20:52:27 >

Kendi üzerinde mod geçişleri var ayrıca jack ile direk pc nin ses kartına takıp da deneme yapabiliriz. Ordan da yaparsınız ekolaizer ayarlarını. Siberia 350 den memnun kalmıştım kullandığım zaman boyunca. Ses kalitesi olarak aynı geliyordu bana siberia 350 ile hyperx cloud.

• quote:

Kendi üzerinde mod geçişleri var ayrıca jack ile direk pc nin ses kartına takıp da deneme yapabiliriz. Ordan da yaparsınız ekolaizer ayarlarını. Siberia 350 den memnun kalmıştım kullandığım zaman boyunca. Ses kalitesi olarak aynı geliyordu bana siberia 350 ile hyperx cloud.

Hocam biraz daha açarmısınız nasıl mod geçişleri var. Ses kartında 7.1 var ses kısma tuşu ve mikrofon tuşu var. Başka bişi varda ben mi bilmiyorum.

Eko ayar tuşu revolver in ses kontrol ünitesinde vardı. Bi an kafam ona gitti.

• 3 gün önce aldım ve bu sorunu yaşıyorum. Tamamen söylediğiniz gibi badmobil :)

Çözümü var mıymış? :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.