Bildirim
hyperx cloud 2 kullananlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben 2 urunude kullandim ve hem ses hem de mikrofon acisindan hyperx cloud cok daha iyi. Siberia v2`nin mikrofonu bi sure sonra daha kötu ses iletmeye basladi. Ayrica cloud 2 de 7.1 surround sound oldugu icin cs de cok isine yarar siberia ve ye gäre. -
Kesinlikle Siberia V2. -
İkisini de kullandım ve şu an cloud2 kullanmaktayım.Hakikaten piyasadaki sennheiserlardan sonra en iyi kulaklık.Çok rahat ve seslerde hiç bir sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cloud 2 kullanıyorum kesinlikte tavsiyem çok rahat kılıfı v.s rahatsız bile etmiyor -
ben kullanıyorum gayet iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrHyp3r
Ben 2 urunude kullandim ve hem ses hem de mikrofon acisindan hyperx cloud cok daha iyi. Siberia v2`nin mikrofonu bi sure sonra daha kötu ses iletmeye basladi. Ayrica cloud 2 de 7.1 surround sound oldugu icin cs de cok isine yarar siberia ve ye gäre.
Hocam cs 7.1 i desteklemiyor diye biliyorum siz 7.1 özelliği açık mı oynuyorsunuz ? Oyun ayarlarından 5 +1 mi seçili ? -
Gerçek 7.1 değil zaten, sanallaştırma teknolojisi ile yazılımsal olarak yapılıyor. -
Bu kulaklık şuan alınabilir fiyatlardaki en iyi kulaklıktır. Bundan iyisi gaming zero ama oda 1000 lira civarında.
7.1 surroundu zaten cs desteklemiyor, gerçek 7.1 kulaklık alsan yine sanal surrounddan devşirme ses alacaksın çünkü oyun bunu desteklemiyor. -
Ben kullanıyorum.Sesler gayet iyi.Müzik ve film içinde Hyperx fazlasıyla yetiyor.Özellikle 7.1 sesli filmler çok keyifli. -
cs go 7.1 desteklemiyor. Directional sound yok cs goda. stereo yeterli ki en dandik kulaklık bile stereo destekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 10 Haziran 2016; 17:00:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X