Şimdi Ara

HYPERX CLOUD (CLOUD II FORUM DIŞINA SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 HYPERX CLOUD (CLOUD II FORUM DIŞINA SATILDI)
    Merhaba,

Elimde bulunan 1 adet HyperX Cloud Core'u satıyorum.

HyperX Cloud, 2016 Kasım ayında alındı ve yaklaşık 6 ay kullanıldı. Neredeyse sıfır kondüsyondadır. Kutusu duruyor, faturasını bulabilir miyim bilmiyorum ama n11.com üzerinden alınmıştır.

İstediğim ücret 200 TL (Siyah - kırmızı modelidir.)

HyperX Cloud 2, Forum Dışına Satılmıştır!!!

İndirim düşünmüyorum, kulaklıkları satma sebebim hem oyun dünyasından biraz uzaklaşmış olmam hem de open kulaklıklara geçiş yapmış olmamdır.

İstanbul içinde belli yerlere teslim ederim, şehir dışına önce havale sonra kargo yaparım.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Eyüp Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhabalar,

SteelSeries Artics 5 - Cloud II İle takas düşünür müsünüz? Kutulu faturalı ve 2 yıl garantilidir. Alalı 3 ay oldu hiç bir şekilde sorunu yoktur. Satmış olduğunuz Cloud II almak için satıyorum. Cevap bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM Atıldı, satış günceldir.
  • Bu İlan Neden Nerdeyse Her Gün Güncelleniyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden güncellenmesin?
  • satıldıysa kaldırılır ilan boşuna güncellemenin anlamı yok
  • Arkadaşlar dikkatli okumuyorsunuz. 2 kulaklık vardı, bir tanesi satıldı. İkincisi hala satışta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.