Şimdi Ara

Hyperx Cloud Flight Wireless Kulaklık 773 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hiçbir onboard ses kartı düzgün, yeterli kalitede ses vermiyor. Creative'in en ucuz ses kartı bile 1220 yongasından daha iyi ses veriyor. Basslar daha dolgun ve tok geliyordu. Ben şu an void pro wireless kullanıyorum. bu kulaklık bana sınıf atlatır mı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

Hiçbir onboard ses kartı düzgün, yeterli kalitede ses vermiyor. Creative'in en ucuz ses kartı bile 1220 yongasından daha iyi ses veriyor. Basslar daha dolgun ve tok geliyordu. Ben şu an void pro wireless kullanıyorum. bu kulaklık bana sınıf atlatır mı bilemedim
    1220 7.1 kulaklıkların yanında verilen usb ses kartlarından daha üstün. Piyasadaki giriş seviyesi ses kartlarından daha üstün. Cloud alphayı besleyecek güçte.

Void pro wireless'i deneme şansım olmuştu. En kötü surround ses deneyimim olmuştu. Mikrofonun yapay robotik ses vermeside kötü yanı. Malzeme kalitesi, ses deneyimi, mikrofon kalitesi ve çekim gücü/şarj süresi konusunda bu kulaklığın yanından geçmez. Hatta Corsair HS70 bile bir alt segment olmasına rağmen void prodan üstün diye düşünüyorum.

• En rahat kulaklik corsair void modeli sirf o rahatligi birakmamak icin baska kulakliga gecemiyorum bu kulakliginda yapisi 2 saat sonra hem terlemis hem kulak agrisi yapacak sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

En rahat kulaklik corsair void modeli sirf o rahatligi birakmamak icin baska kulakliga gecemiyorum bu kulakliginda yapisi 2 saat sonra hem terlemis hem kulak agrisi yapacak sekilde
    Kulaklık suni deri olduğu için terletmesi normal fakat öyle aman aman bir terleme olmadı hiç. Kulaklık deri olduğu için dışardan gelen sesleri kesiyor ve dışarıda ses vermiyor bunlar avantajı.

Rahatlık bakımından kulaklığın kulağımda olduğunu hissetmiyorum bile (8 saat sonra belki ağrı yapar :). Bence bir deneyip öyle karar verin zaten Hyperx bu konuda rakiplerinin çok önünde incelemelere ve kullanıcı yorumlarına bakarsanız konfor olarak ne kadar iyi olduğunu görürsünüz.
    https://www.youtube.com/watch?v=V2a0rSOFt4M&t=362s

Bu videoda 5:38'e bakarak void pronun ne kadar rahat olduğunu anlıyoruz zaten. Kulaklık sağa sola hızlıca döndüğünüzde düşmüyordur umarım. Genel olarak Cloud Flight'ı kullanmadan kalitesini anlamanız imkansız. Bir çok inceleme sitesi tarafından en iyi wireless kulaklık olarak gösterildi zaten. Void pro gibi 4/1'i kadar bile kaliteli olmayan bir kulaklıkla karşılaştırmak saçma bence.

• 3-4 aydır kullanıyorum bu kulaklığı. Batarya performansı şahane. RGB ışıkları kapalı kullanıyorum. Çekim gücü oldukça iyi. Mikrofonu biraz kötü ve sıcak günlerde kulaklık biraz terletiyor. Onun dışında PS4te de sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 807TL görünüyor.
  • Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    Malesef ben onboard ses kartlarından istediğim verimi bir türlü alamadım. Creative xtreme gamer ve SBZ ses kartlarını kullandım. Ses tonları harici ses kartlarından sonra hiç hoşuma gitmemişti. Ben kulaklıkta surround düzgün çalışacağını düşünmüyorum. 2 kanaldan 7+1 ses almak tamamiyle yapay bir deneyim. Hs70 ile void pro arasında ses yüksekliği ve çekim gücü olarak pek fark yoktu. Tek büyük fark hs70in çok daha iyi sarması. 2sinde de karşıya aynı şekilde sesim gidiyordu. Gerçi kablosuz ses alım-verim sıkıştırmadan olmuyor o yüzden aslında kayıplı olarak bize iletiliyor.
  • geçen gün 808tlden almıştım yine 773 olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.