Şimdi Ara

Hyperx Cloud Flight Wireless Kulaklık 773 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kingston Hyper X Cloud Flight Wireless Oyuncu Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-hyper-x-cloud-flight-wireless-oyuncu-kulaklik-hx-hscf-bk-am-p-HBV00000H1KMZ

Piyasada 970 tl altına yok bence güzel fırsat. En iyi wireless kulaklık

• Paylaşım için teşekkürler ilginçtir kendi web sitesinde de 970 TL
    www.tekramarket.com
    KINGSTON HyperX Cloud Flight Black Headset
    https://www.tekramarket.com/urun-detay/AKSHSKING20000011

Yalnız Sony WH-1000XM3 varken Hyperx Cloud Flight'a en iyi kablosuz kulaklık pek yerinde tabir olmamış. Fiyatına göre en iyi belki denebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 19 Temmuz 2019; 19:21:43 >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tanesi wireless diğeri bluetooth kulaklık. Cloud flight gaming kulaklık olarak geçiyor hitap ettikleri kitle farklı diye düşünüyorum.

Bu kulaklık oyun ve müzik için güzel diğer gaming wireless kulaklıklara göre avantajları oldukça fazla ve kaliteli bir kulaklık. Bu kulaklığın ses kalitesine yaklaşamayan wired kulaklıkların bile 600-700 tl civarına geldiği bir dönemde alınabilecek en iyi seçenek bence.
  • Taksit imkanı da var 400 liraya kulaklık bakarken nerelere geldim Şu kulaklık aşırı cezbediyor beni. İkinci el olarak bile 650'ye bulunurken 773'e sıfırını hem de taksitle almak çok daha mantıklı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Taksit imkanı da var 400 liraya kulaklık bakarken nerelere geldim Şu kulaklık aşırı cezbediyor beni. İkinci el olarak bile 650'ye bulunurken 773'e sıfırını hem de taksitle almak çok daha mantıklı sanırım.
    Wireless kulaklık arıyorsanız kaçırmayın derim. Çok kaliteli bir kulaklık ayrıca usb girişleri olmadığı için telefonunuza bağlayıp kullanabilirsiniz. Diğer markaların wireless kulaklıkları usb girişli olduğu için telefonda kullanılamıyor.
  • Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    Telefona da kablosuz bağlansaydı güzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela bu kulaklığın bataryası ölünce ne oluyor acaba ? Değiştirilme şansı olduğunu sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyperx Cloud 2 (Kablolu)
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Paylaşım için teşekkürler ilginçtir kendi web sitesinde de 970 TL
    https://www.tekramarket.com/urun-detay/AKSHSKING20000011

Yalnız Sony WH-1000XM3 varken Hyperx Cloud Flight'a en iyi kablosuz kulaklık pek yerinde tabir olmamış. Fiyatına göre en iyi belki denebilir
    oyuncu kulaklığı bu. :)

fiyat çok iyi fakat bir hata olduğunu düşünüyorum, tam teyit etmeden alınması taraftarı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 20 Temmuz 2019; 13:53:13 >
  • 950 tl

Logitech G PRO X Gaming Headset (2nd Generation) with Blue VO!CE, DTS Headphone:X 7.1 and 50 mm PRO-G Drivers (for PC, PS4, Switch, Xbox One, VR) - Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 20 Temmuz 2019; 14:0:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun için 750tl-1000tl leri kulaklığa vereceksem gelirimin en az 10000tl ayda olması falan lazım. o kadar para kazansam evde oturmam zaten oyunun gerçeğini yaşarım.
  • Ünlü gamer Shroud 'un meşhur kulaklığı.Şu kulaklıklara bu paraları veripde düşman karşısında üstünlük sağlayacagını iddaa eden insanlara söylüyorum oynamayı biliyorsan telefon kulaklığı bile yeterlidir.İnsanlarda şöyle bişey var bakıyor iyi bir oyuncuya ya diyor bunda bu kulaklık var o yüzden daha iyi oynuyor şunda şu mause var o yüzden iyi oynuyor.Oyunda en büyük etkenlerden 2 tanesi manitör ve internet hızı başka bişe değil gerisi sizin yeteneğinize kalmış bişey.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Kimsenin bu kulaklığı "alırsam shroud gibi oynarım" mantığıyla aldığını sanmıyorum. Wireless olması batarya ömrünün iyi olması, wireless mesafesenin iyi olması rahatlığı gibi etkenler buna etki eder. Varsa wireless ve bu özelliklere sahip olan bir kulaklık söyleyin alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Kimsenin bu kulaklığı "alırsam shroud gibi oynarım" mantığıyla aldığını sanmıyorum. Wireless olması batarya ömrünün iyi olması, wireless mesafesenin iyi olması rahatlığı gibi etkenler buna etki eder. Varsa wireless ve bu özelliklere sahip olan bir kulaklık söyleyin alalım.
    Oyuncuların çoğunluğu bu dediğim şekilde düşünüyor.Sizin bu yorumunuz bu gerçeği değiştirmez.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ben kendime bakarım hocam. Wireless kulaklığı kablo karmaşası yüzünden almak istiyorum. Bu kulaklığında neredeyse her inceleme videosunu izledim çok olumlu yorumlar var. Ayrıca bu kulaklığı almak için 10000TL gelirimin olmasına da gerek yok o da ayrı bir şey. Şuan daha uyguna alabileceğim iyi wireless kulaklık var mı diye bakıyorum ama gördüğüm kadarıyla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Ünlü gamer Shroud 'un meşhur kulaklığı.Şu kulaklıklara bu paraları veripde düşman karşısında üstünlük sağlayacagını iddaa eden insanlara söylüyorum oynamayı biliyorsan telefon kulaklığı bile yeterlidir.İnsanlarda şöyle bişey var bakıyor iyi bir oyuncuya ya diyor bunda bu kulaklık var o yüzden daha iyi oynuyor şunda şu mause var o yüzden iyi oynuyor.Oyunda en büyük etkenlerden 2 tanesi manitör ve internet hızı başka bişe değil gerisi sizin yeteneğinize kalmış bişey.
    Bu wireless bir kulaklık ve stereo. Çok iyi ses kasmak isteyen arkadaşlar wired kulaklıklara yönelebilir.

Bu kulaklığın avantajları wireless olduğu halde kablo ile telefona 3.5mm jack ile bağlanabilmesi, kaliteli bir müzik dinleme deneyimi sunması, bataryasının muadillerine göre 2 kat daha uzun süre gitmesi, yine muadillerine göre çekim gücünün yüksek ve kaliteli olması, mikrofon kalitesi ve kaliteli oyun performansı.

Bence wireless kulaklık arayanlar çekinmeden alsın bu kalitede kulaklığı bunun 2 katı fiyata zor bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wauwaxtt

Bu wireless bir kulaklık ve stereo. Çok iyi ses kasmak isteyen arkadaşlar wired kulaklıklara yönelebilir.

Bu kulaklığın avantajları wireless olduğu halde kablo ile telefona 3.5mm jack ile bağlanabilmesi, kaliteli bir müzik dinleme deneyimi sunması, bataryasının muadillerine göre 2 kat daha uzun süre gitmesi, yine muadillerine göre çekim gücünün yüksek ve kaliteli olması, mikrofon kalitesi ve kaliteli oyun performansı.

Bence wireless kulaklık arayanlar çekinmeden alsın bu kalitede kulaklığı bunun 2 katı fiyata zor bulursunuz.

Alıntıları Göster
    Bende müzik ve video için çok kulaklık aradım bi türlü bulamadım. Bu kulaklık bu amaç için kullanılmaya uygun mu acaba? Masaüstü bilgidayarım var rahat rahat kablo derdi olmadan kullanmak istiyorum. Film izlerken falan gümbür gümbür kaliteli bir ses verir mi? Ve de müzik dinlerken yüksek ve kaliteli bir ses verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 20 Temmuz 2019; 23:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brownness

Bende müzik ve video için çok kulaklık aradım bi türlü bulamadım. Bu kulaklık bu amaç için kullanılmaya uygun mu acaba? Masaüstü bilgidayarım var rahat rahat kablo derdi olmadan kullanmak istiyorum. Film izlerken falan gümbür gümbür kaliteli bir ses verir mi? Ve de müzik dinlerken yüksek ve kaliteli bir ses verir mi?

Alıntıları Göster
    Masaüstü bilgisayar için uygun girişi usb olmadığı için kabloyla falanda bağlanabilirsiniz istediğiniz zaman. Daha önce Cloud core, kraken pro v2, logitech g933, logitech g pro, Cloud alpha kullanmış birisi olarak ses kalitesi bakımından en iyisi diyebilirim.

Cloud alpha gibi ses kalitesi üstün bir kulaklığı ALC1220 yongasıyla kullandığım halde bu kulaklıktaki verimi alamamıştım. Şuan piyasada bununla mukayese edebileceğimiz kulaklıklar 1500 TL civarından başlıyor ve çoğu streo ses vermek yerine sanal 7.1 kullanıyor buda bence eksik yanları.

Kablolu orta seviye kulaklıkların bile 700-800 tl olduğu günümüzde ihtiyaç duyuyorsanız wireless ve üst kalite bir kulaklık olduğu için kaçırmayın derim. Ben zamanında 1100 TL civarına almıştım ve inanın şuan utanmasam bir tane daha alasım var kulaklığın başına bir şey gelir belki diye.

• Malzeme kalitesi Hyperx Cloud 2,alpha gibi olsaydı bu fiyata alırdım.İncelemelere göre ses kalitesi iyi ama şiddeti yüksek değil.
  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Corsair'in HS70'i var, o güzel gibi, benim dikkatimi çekti.
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    corsair void kablosuz kullanıyorum. Aliexpressten benzer boyutta batarya alıp kendim değiştirdim. Bunda da böyle bir işlem yapabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.