HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı, Kulak Üstü, Kablosuz, 15 Hz – 20 kHz, Gürültü Engelleme Özelliği https://www.amazon.com.tr/dp/B08TBMNZZP < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 29 Kasım 2023; 23:49:32 > |
HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı 2663 TL
-
-
Bu modelde ara ara kopukluklar oluyormuş seste doğru mudur?
-
counter strike gibi oyunlarda leş kulaklık. kablolu harici ben pek verimli göremedim daha corsair void rgb wireless te bunun kardeşi ara ara seslerde geriden gelmeler ve kopmalar oluyor 2simide kullandım tavsiye etmem cs oynayanlara harici bir bilgim yok.
-
1 yıldır kullanıyorum belki biraz daha fazla 100 mt2 evin odasından mutfağına gidiyorum hala bağlı
balkona çıkınca kopuyor geri döner dönmez bağlanıyor efsane bir sesi var
-
insanlar bazen karıştırıyor bunun bluetooh bağlantılı aynı tipte bir modeli daha var onda belki gecikme oluyordur ama bu modelde asla olmuyor
-
Bilgi için teşekkürler, internette o şekilde yorumlara denk geldim. Belki ben bir sonraki mesajınızda belirttiğiniz gibi o bluetooth lu modelin yorumlarına baktım.
-
Fiyat düştü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X