0-60km hızlanmada bnm 1.3 accent koyuyo sana ! bencede değişin arabayı ya bozuk lan o
olm otomatik olunca kalkışta böyle oluyor naparsın
ya i_te bi ilk kalk1_ta devirlendirip vites atam1yosun ya patiye kaliyo bide 4vites oldugundan vites aral1klar1 uzun bu gerçi bazen sollamalarda ise yariyabiliyo ama drag ta baya dezavantaj var acaba otomatik arabaya kilit difransiyel uygulanirmi??????
olm araziye mi çıkcan
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hyundaiLX
olm alper senin araba gitmiyo lan !!!
0-60km hızlanmada bnm 1.3 accent koyuyo sana ! bencede değişin arabayı ya bozuk lan o
ya i_te bi ilk kalk1_ta devirlendirip vites atam1yosun ya patiye kaliyo bide 4vites oldugundan vites aral1klar1 uzun bu gerçi bazen sollamalarda ise yariyabiliyo ama drag ta baya dezavantaj var acaba otomatik arabaya kilit difransiyel uygulanirmi??????
olm araziye mi çıkcan
yok olm bu kalk1_ta gaz verip N den D yeçekince patiye kal1yo ya onu önlemek için yapt1r1cam kalkista baya zaman kazandiriyo
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
12 yaşındayken dedemlerin sanayide küçük bi tekstil atölyesi vardı önü bomboş araç trafiğine kapalı alandı bende orda,pederin eski arabasını alıp tur atıyordum annemlerin önünde,annem biraz vakit geçtikten sonra bana bağırarak getir arabayı artık gidiyoruz dedi bende artislik olsun diye gazı bi kökledim o zamanlar,gaza basmamla aracın fırlaması bir oldu ve kocaman demir çerçeveli camlardan içeri daldım arabayla annemin o anki çığlığı hala kulaklarımdan gitmiyor kadın kafayı yedi sandım.Bende bi yandan aracın içinden çıkmaya çalışıyorum bi yandan anneme sus diyorum valla manyak olmuştum o gün,neyse dedemler elemanlar falan koştular çıkardılar beni arabanın içinden zor kendime gelebildim annem zaten iptal olmuştu o gün.O kazadan sonrada zaten araba 2 ay serviste kaldı çıktıktan sonra 1-2 sene araca elimi süremedim.
Araç 92 model opel vectra.
pederin biraz yumuşayıp tekrar aracı kullanmama izin verdiği günden 6 ay sonra da amcaoğluyla beraber gezerken araca aracın motorunu yaktım araç pert oldu
amma piskopata baglamissin arabayi sevgili erednan
quote:
Orjinalden alıntı: ImHOTeP
quote:
12 yaşındayken dedemlerin sanayide küçük bi tekstil atölyesi vardı önü bomboş araç trafiğine kapalı alandı bende orda,pederin eski arabasını alıp tur atıyordum annemlerin önünde,annem biraz vakit geçtikten sonra bana bağırarak getir arabayı artık gidiyoruz dedi bende artislik olsun diye gazı bi kökledim o zamanlar,gaza basmamla aracın fırlaması bir oldu ve kocaman demir çerçeveli camlardan içeri daldım arabayla annemin o anki çığlığı hala kulaklarımdan gitmiyor kadın kafayı yedi sandım.Bende bi yandan aracın içinden çıkmaya çalışıyorum bi yandan anneme sus diyorum valla manyak olmuştum o gün,neyse dedemler elemanlar falan koştular çıkardılar beni arabanın içinden zor kendime gelebildim annem zaten iptal olmuştu o gün.O kazadan sonrada zaten araba 2 ay serviste kaldı çıktıktan sonra 1-2 sene araca elimi süremedim.
pederin biraz yumuşayıp tekrar aracı kullanmama izin verdiği günden 6 ay sonra da amcaoğluyla beraber gezerken araca aracın motorunu yaktım araç pert oldu
eradnan ne ettin yaw
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan
quote:
Orjinalden alıntı: ImHOTeP
quote:
eradnan ne ettin yaw
hasari çocuk eradnan olm simdi de altinda vtec var allah bilir neler yapacaksin ona da allah senin serrinden bütün honda ve diger marka araçlar1 korusun!!!!
Aminnnn
jeandan ne zaman kapışcass ??
aaa unutmusum yaa senin ehliyet yoktu dimiii ??
bakkk şimdiii kalkış yapıcagın anda devir saatini 3000-3500arasında sabitleştir sora ayagını birden çek gaza yüklen tamam mııı ?? ben de R ye takıp kapışcam senle s40 2.0t 160hp
Ehliyetin gözü kör olsun ama üzülmüom çünki sende 1.3 war arabayı kardeşime wercem o geçsin seni
olm siz kapisin ben arkan1zdan accentimle gelirim 2nizede bi makas(K) jeandan sen nas1 yicen benm kankayi 11.7kalkisi olan bir arabayla deil gecmek gözden kaybetme bari 400mt icinde :D
ÇoK bilen çok yanılır 11,7 fabrika werisi tamam mı adamım ve weriler her zaman yanılır
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan
ÇoK bilen çok yanılır 11,7 fabrika werisi tamam mı adamım ve weriler her zaman yanılır
olm sen ehliyetsiz halinle test pilotlar1ndan daha mi iyi kaldircan arabayi sen anca 13sn de kaldirirsin o arabayi sen önce accent sonra broadwaf fln kalk onlarla bakalim gecersen benle bi geri geri deneriss
Yaw otm düz kaldırsam hadi doğru söylüyo diycem bu otm vites ne kadar büyük fark olabilecek mantıklı ol 1001im Hem senin araba bozuk biz bişi diyoz mu quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hyundaiLX
olm alper senin araba gitmiyo lan !!!
olm araziye mi çıkcan
yok olm bu kalk1_ta gaz verip N den D yeçekince patiye kal1yo ya onu önlemek için yapt1r1cam kalkista baya zaman kazandiriyo kızma ha
bak güselim bu bir,iki,üüüüüçç istiosan 4e hiç atmiim
olm 2 de biraz daha kassan 130 görecek - oranlar scenicle benzer
quote:
bak güselim bu bir,iki,üüüüüçç istiosan 4e hiç atmiim
amanıııınnnn vallah formula gibi maaşallah
quote:
olm 2 de biraz daha kassan 130 görecek - oranlar scenicle benzer
2de 6500devirde 130da kesiyoda onun resmini çekemedim bide 3teki deer 6000devirde onun da yolu var yani daha;)
olm o kadar da kasma bence..sonuçta aile arabası bu motor fazla zorlamaya gelmez
Yaw bozdu arabayı ustam bak hyundai bile ne dio şaka bi yana güzel araba mck senin videolar nerde
quote:
olm o kadar da kasma bence..sonuçta aile arabası bu motor fazla zorlamaya gelmez
ya benm de bi taraf1m uçukluyo bisey olcak diye ama madem araba 160hp max performansla kullanmak laz1m benm felsefem bole hatta bu sanz1manla oynamayi düsünüyorum cunku bir türlü 6500devirin üstüne izin vermiyor düz vitesinde 7000devire kadar cikabiliyor
quote:
quote:
ya benm de bi taraf1m uçukluyo bisey olcak diye ama madem araba 160hp max performansla kullanmak laz1m benm felsefem bole hatta bu sanz1manla oynamayi düsünüyorum cunku bir türlü 6500devirin üstüne izin vermiyor düz vitesinde 7000devire kadar cikabiliyor
ulan sen o arabayla oynasan oynasan anca karsısına geçip oynarsın ! ya da peder seni masaya cıkartıp oynatır