Şimdi Ara

hyundai accent 1.3 85 hp 0-170 km/s + VOLVO S40 2.0T 0-80km videosu cekilmiştir!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

Orjinalden alıntı: guide

Komedisiniz hepiniz ...

biz böyle mutluyuz

Başına kötü birşey geldiğinde mutluluğunu tekrar gözden geçiririz ... Tabi inşallah sadece kendine zarar verirsin !!!
  • ölümde gelecekse insanın tutkularından gelsin biz bu yola baş koyduk.... biz bu .oku yapıoz ama hem sürmeyi bilioz hem genciz refleksimiz var siz esas tehlike kaynaklarına takılın bilmiyorum belki sizin ailelerinizde de trafikte kayıplar vardır ama ben teyzemle yegenimi kırmızı ışıkta beklerlerken tankerin çarpmasıyla kaybettim bunu acitasyon yapmak için söylemiyorum bazı şeylerin bilincindeyim ne kadar yaş 19 olsada
  • Alper işin açıkçası yaptığınız gerçekten komedi.Trafiğe çıkıyosunuz ve her aracın sizinle yarıştığını sanıyosunuz.Evet 1.8T geçemez Vectra.Ama ben yarın şimdi çıkıyım caddeye, bi 1.8T Passatla karşılaşıyım sağından solundan basayım geçeyim aa ben 1.8T Passatı geçtimmi diyeyim?Zaten iş geçmeye gelecekse hemen elimin altında ulaşabileceğim çok araç var merak etme.Ama konu bu değil.

Üstelik sen yaptıklarına makas diyosan gerçekten hiç makas görmemişsin.Trafikte olağan şeyler bunlar extrem bişi göremedim ben.Eskiden drag filan topic açmıştın video çekicez filan diyodun.Onlar okdir.Ama şuan çektiklerin trafikte olağan şeyler video çekilecek değerde bile bulmuyorum ben.

En önemliside bu şekilde videoların paylaşılmasını uygun bulmuyorum.Çünkü aramızda çok genç arkadaşlar var.Yarın bigün video çekelim derken arabayı şuraya buraya çarptık die topic açarlarsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 25 Ekim 2005, 17:17:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Can

Alper işin açıkçası yaptığınız gerçekten komedi.Trafiğe çıkıyosunuz ve her aracın sizinle yarıştığını sanıyosunuz.Evet 1.8T geçemez Vectra.Ama ben yarın şimdi çıkıyım caddeye, bi 1.8T Passatla karşılaşıyım sağından solundan basayım geçeyim aa ben 1.8T Passatı geçtimmi diyeyim?

Üstelik sen yaptıklarına makas diyosan gerçekten hiç makas görmemişsin.Trafikte olağan şeyler bunlar extrem bişi göremedim ben.

En önemliside bu şekilde videoların paylaşılmasını uygun bulmuyorum.Çünkü aramızda çok genç arkadaşlar var.Yarın bigün video çekelim derken arabayı şuraya buraya çarptık die topic açarlarsa şaşırmam.

sen öyle de makas görmedim ben 100ü geçince uyuyomda zaten nese ben vermiştim zaten uygun cvbı ben link veriyorum isteyen tıklasın ayrıca böle gençler örnek alır fln diye birşey yok basacak adam zaten basar ben çevremden biliyorum kimse kimsenin gazına gelmez tabi basmaya niyeti yoksa
    ewt passat basmıyodu zaten 2500de fln atıyodu

• Neyse kardeş böyle devam et.
  • çok güzel yazıyorsun da , (sana göre) passat ile yapmış olduğun makas hareketleri videonu izlediğimde , sadece el tutuş pozisyonların ve tepkilerin senin acemi olduğunu anlamam için yetti (acemilik normal kullanıcılar için söylenmemiştir.) Sürat ve tehlikeli hareket yaptığın yolun asfalt kalitesi rezalet , lastiklerin performans kullanımına yönelik değildir büyük bir ihtimalle ... Her yönden olumsuz durumun , bence sen daha iyi düşün bu konuyu veya yarış pistlerindeki aktivitelere katıl ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

çok güzel yazıyorsun da , (sana göre) passat ile yapmış olduğun makas hareketleri videonu izlediğimde , sadece el tutuş pozisyonların ve tepkilerin senin acemi olduğunu anlamam için yetti (acemilik normal kullanıcılar için söylenmemiştir.) Sürat ve tehlikeli hareket yaptığın yolun asfalt kalitesi rezalet , lastiklerin performans kullanımına yönelik değildir büyük bir ihtimalle ... Her yönden olumsuz durumun , bence sen daha iyi düşün bu konuyu veya yarış pistlerindeki aktivitelere katıl ...

birincisi şu ana kadar arabam saolsun en ufak bir risk yaşatmadı bana(arabamdan kaynaklananı söylüyorum kendi hatalarım farklıdır) yaşım 19 yasal olarak araba kullanan biri için tecrübesiz olabilirim ama yaptığım hareketlerde en ufak bir kaygı duymadım hani yapamam geçermi filan olsa yapmazdım ben en rahat olduğum pozisyonda tutarım direksiyonu en iyi öyle hakim olabiliyorum hatta babamda bir çok kez fırça yememe rağmen değiştirmedim değiştirmiyecemde.. lastiklerim lassa impetus ben hiç beğenmiyorum aldığımızda bunlar vardı bi daha şansım olsa imkansız almam bu lastikleri ama benm arabam şimdiye kadar lastiklerin bu negatif özelliğini en ufak olsun göstermedi yol tutuşu belki size abest gelecek ama nerdeyse 106ya yakın düzeyde marmaris-datça arası denendi

• quote:

Orjinalden alıntı: Can

Neyse kardeş böyle devam et.

tmm arkadaşım işte en güsel cevabı verdin karşılıklı hoşgörü budur yani teşekkür ederim anlayışına
  • ewt arkadaşlar kankam ve ben yine rahat durmadık , bu seferde doblo JTD yi yem seçtik , izleyelim görelim kim yemiş ???;)

videolar gecikecek galiba rapidshare i kullanamıyorum çünkü açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1001 -- 13 Ocak 2006 2:07:35 >
  • ewt işte sonunda upload edebildim videoları *** olan yere rapid share yazılıyomuş galba sistem deişmiş
    1.3accent mii yoqsam doblo JTD Mİ?

http://rapidshare.de/files/10958050/Ha_ha_doblo_JTD.3gp.html
    http://rapidshare.de/files/10957547/Doblo_JTD.3gp.html
  • quote:

+3.vites

Arkadaşım senin araçta turbo var sanırım.
    Benim araçta TDi 6.000 deviri geçebilir miyim hiç denemedim geçersem nolur bişiy olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

+3.vites

Arkadaşım senin araçta turbo var sanırım.
    Benim araçta TDi 6.000 deviri geçebilir miyim hiç denemedim geçersem nolur bişiy olur mu?

çift turbo , çift NOS hocam dalga mı geçiyon bu alet 1.3 accent

• quote:

ewt işte sonunda upload edebildim videoları *** olan yere rapid share yazılıyomuş galba sistem deişmiş

walla ben burda doblonun sizi yedigini gördüm..

• quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

quote:

ewt işte sonunda upload edebildim videoları *** olan yere rapid share yazılıyomuş galba sistem deişmiş

walla ben burda doblonun sizi yedigini gördüm..

dostum dikkatli izleyin yahu arabanın içindeydik diyorum ,

• ya izledim 2sinide ama dobloyu yakalayamamışsınızki

4.vitese gelmişsiniz ancak yanından geçiyosunuz bu arada hyundai 100 bg deil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

ya izledim 2sinide ama dobloyu yakalayamamışsınızki

4.vitese gelmişsiniz ancak yanından geçiyosunuz bu arada hyundai 100 bg deil mi ?

dostum zaten doblo önden kalktı ve önce gazladı , biz arkadan gelip yetiştik ve accent 1.3 85hp , 3.viteste arkadan geldiğimiz gayet açık şekilde belli
  • yaw bu rapid share neden çalışmıyor? 404 error yazıyor hep!
  • bu dayının arabası bozuktur , bizim bacanakta var doblo çok fena gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyundaiLX

hyundai accent 1.3 85 hp 0-170 km/s + VOLVO S40 2.0T 0-80km videosu cekilmiştir!!
    isteyene gonderebilirim..

bunu izleyebilmeniz için philips platform4 player i indirmeniz gerekiyor.. yada nokia tel.inizin olması gerek. 3gp formatında çünkü..

accent 0-100km/s = 12,3 sn
    volvo 0-80km/s = 5sn

bosuna itiraz etmeyin .. test edip onaylanmıştır!

MSN : look_alike@hotmail.com

ekledim seni eğer kabul edersen video yu istiorum cidden merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakir69

bu dayının arabası bozuktur , bizim bacanakta var doblo çok fena gidiyor

+1

yada adam yarışta oldugunun farkında deildir normal seyrinde gidiyodur , sizde yedik diyonuz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.