Şimdi Ara

HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.384
Cevap
27
Favori
793.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Accent blue için 10 inç navigasyon multimedya cihazı yapmışlar. Bu ürünü kullanan varmı acaba?

Servisin taktiği 7 inç cihazını yoksa bunu mu tercih etmek lazım.

HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU
  • 10 inç multimedya cihazın uygulanmış hali. Bence güzel oldu. Araca farklı bir hava kattı sanki.

• Hayırlı olsun cihaz güzel görünüyor.
    Bir de hafif yandan fotoğraf alabilir miyiz. Çıkıntılar falan ne kadar acaba. Bu açılardan pek belli olmuyor.
    Daichi'nin (servisin taktığı 7")'e göre hızı nasıl acaba. Malum, daichi'ler açılması bir merasim sürüyor.
    Anladığım kadarıyla android işletim sistemi kullanılmış.
    Doğru mu düşünüyorum.
    Güzel olmuş. Bayağı da büyük duruyor he.
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Android 5.1 var cihazda 1gb bellek 16 GB depolama alanı. Çalışma hızı güzel. Takılma vs olmuyor. 1 cm kadar çıkıntı oluyor. Yandan çekilen fotoğrafları ekliyorum.

• HAyırlı olsun tekrardan.
    Gayet iyi duruyor.
    Eminim daichi'den hızlı çalışıyordur.
  • Arabaya 205 lastik taktırdık beyler. Eski kumho'lar ile 60 bin km devirdik. balon yaptı. Fazla bile kullandık o takoz lastikleri.
    Neyse,
    + yol tutuş arttı.
    + Fren mesafesi acayip şekilde kısaldı.
    + konfor arttı. Ufak lakalarda hissetmiyorsunuz.
    + Trim sesi, sağdan soldan gelen sesler kesildi.

-Ebat büyüdüğü için motor zorlanıyor mu derseniz. Hayır. Ama biraz farklılık hissediyorsunuz tabi ki. (benzin, lpg takımı sporcularını bilemeyeceğim. Bizim hayvanlar 130 küsür beygir, uçan teneke maşallah.)
    -Direksiyon biraz daha sertleşti. (bence iyi ama - yazdım yine)
    - çok çok hafif virajlarda arabanın yattığını hissediyorsunuz.
    - Araba hafif yükseldi

Orjinal ölçüler 195/50/r16 idi. Malum bu ara ölçü olduğundan başka lastik bakalım dedik. 195/55/r16 bulduk. O da ara ölçü.
    Onu takalım derken, 205/55/r16 önerisi geldi. Bir yerde okumuştum sürtüyor diye. Sürtmediğini söylediler. Güvenip biz de değiştirdik.
    Lastik herhangi bir yere sürtmüyor. Ön lastik manevralarda falan sürtmüyor. Sadece şu an 5 kişi binip denemedim aracı. Önceki takanlar, 5 kişi binsen bile arka tekerin sürtmediğini söylediler.

Takılan lastik Hankook kinergy 4s diye 4 mevsim lastik. Üzerinde kar lastiği simgeleri de var. Kar lastiği olarak ta kullanabilirsiniz.
    Bakalım şu anlık izlenimlerim çok iyi lastik ile ilgili. Yazın göreceğiz. Michelin crossclimate yazın g.tü başı dağıtıyor, bakalım bu nasıl olacak.

Ebat'ı büyütüp, yanak genişleyince, konfor arttı, trim sesi azaldı arabada bunu çok sevdim açıkcası. Takır tukur, bilyadan yaptığımız tahta kaykay modundan çıktı araba.

Fotoları tükürüyüm şuraya.
     HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU

Özet: 195 50 16 lastik arayacağınıza, bulup ta 350-450 arası para vereceğinize. Gidin 205 55 16 taktırın ahali. %40'dan daha fazla avantajınız olsun. (konfor avantajından bahsetmiyorum bile.) Biz bari paylaşalım da, bi kaçı sürtme falan yazmış. Açıkcası ben korkmuştum. Sürtmüyor. Rahatım. Arayan bulsun okusun burayı. Kumho kh 17'nin allah canını almasın. Ne durur, ne tutar, ne erir. Ne biçim lastikti ki; şükür kurtulduk.

Not: Hız yapmadım bu lastikler ile. Denemedim yani. Bir gün uzun yola çıkarsam güncellerim bu mesajı. Hız yapmayalım! Teneke zaten.

Selametle.

Anahtar kelimeler: Accent blue, lastik tavsiyesi, 195 50 r16, 195/50/r16, 205 55 r16, 205/55/r16, sürtme, lastik sürtme, sürtmeme, hankook, kinergy 4s, kumho, kh17, lastik davlumbaza sürtermi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 3 Ocak 2018; 14:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zkose41

10 inç multimedya cihazın uygulanmış hali. Bence güzel oldu. Araca farklı bir hava kattı sanki.

Merhaba hocam. Orjinal demi taktırdıgınız? Birşey dicem.

Ac blue dusunuyorum. Dizel otomatik 55 bine var. 2015-2016 model . Oradaki multimedyayı çıkarıp sizin taktırdıgınızı taksak uygunluk sorunu olurmu? Birde dokunma hassasiyeti nasıl navigasyonda kasma vs? Ayrıca ekstra olarak carplay özeliği falan varmı?

• Araca uyum sağlar. Dokunmatik güzel çalışıyor. Navigasyon olarak elektronikçi iGo yükledi ama istersen Yandex ya da Google haritalar da kullanılabiliyor. Bendeki 1gb bellek olan model. Herhangi bir takılma ya da kasma olmuyor. Hatta MP3 çalarken navigasyon kullandım yinede bir kasma olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkose41

Araca uyum sağlar. Dokunmatik güzel çalışıyor. Navigasyon olarak elektronikçi iGo yükledi ama istersen Yandex ya da Google haritalar da kullanılabiliyor. Bendeki 1gb bellek olan model. Herhangi bir takılma ya da kasma olmuyor. Hatta MP3 çalarken navigasyon kullandım yinede bir kasma olmadı.

Sagolun hocam. Birde navimex var accent blue için. Sizinki önceden omuydu acaba? Oysa memnunmuydunuz? Birde toplam masraf ne tuttu sizde şuan için geri görüş kamerası dahil
  • Arkadaşlar ekstra hız sabitleyici taktıran varmı aranızda?
  • arkadaşlar hiç 136 lık dizel Accent Blue aracına yazılım yaptıran oldu mu?
  • Aracın orjinal medya cihazında, video izlemek için çeşitli formatlama cihazları kullandım. Ama resimlerde de görüldüğü gibi, Üstte ve altta daralma oluyor. Youtube dan indirdiğim videoların full ekran olmasına rağmen format sonrası yine daralma oluyor.

Buna çözüm bulabilen var mı? Bu durum beni acayip rahatsız ediyor.

HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU

• Merhaba , accent blue dizel araba kullanıpta turbosu bozulan oldu mu ? Islık çalması yada balans yapması gibi , eraların turboları hassas onlar sıkıntı çekti , acaba blue araçlardada bu sıkınıntı var mı ?
  • yenı kasa ne zmn geledecek bılgı varmı
  • İki gündür kaskodan ikame araç olarak dizel otomatik kullanıyorum. Henüz 1900 km de. Kendi arabam 2012 makyajlı en dolu fiat linea 1,6 105 hp manuel. Düşününler için biraz kıyas yazayım.

1- Direksiyon benim lineaya göre çok yumuşak ve hissiz. Virajlarda beni tedirgin etti bu yumuşaklık. Şehir içi konfor arttırıcı.

2-Koltuklar daha yumuşak. Oturuş pozisyonu ve hissiyat aynı.

3-Baz donanım olduğu için sadece temel gereksinimler konulmuş. Kol dayamayı insan çok arıyor. Müzik sesi çok kötü. Multimedya yı çok kurcalamadım ama idare eder.

4-Motor linea 1,6 ya göre güç anlamında daha büyük olmasına rağmen daha sessiz.

5-Hergün gittiğim toplam yolda 7,6lt tüketim gösteriyor fakat çok değişken onu anlamadım. Hızlı bir şekilde 8 lere kadar çıkıp geri düşüyor ve hep değişken. Linea 6,9 yakıyor ve genelde yerini bulup hızlıca sabitleniyor. Ortalama hızları aynı sayılır.

6-Otomatik vites ilk defa kullandım diyebilirim fakat gerçekten başarılı. Vitesler yağ gibi. Yalnız arabada ruh olmuyor. Manuel daha zevkli.

7- Motor devrini çok aşağılarda tutuyor. 1200dev ile 7. Vites ilerliyor. 1600dev gibi hep bi üste atıyor. Turbo ne zaman devreye giriyor anlamadım ama tepkisi süper. Çok güçlü. Kendi manuel arabamda 2000-2500 ler havalarda uçuşuyor.

8-Süspansiyonlar galiba daha sert. Linea daha tok vuruyor.

9- Abs çok çabuk devreye giriyor.

10-Teknik verilerini bilmiyorum ama linea 1290kg olarak daha ağır olduğunu bariz hissettiriyor. Linea Sanki yere daha iyi basıyor.

11-Gösterge grubu çok hoşuma gitti. Ergonomi iyi.

12-İç hacim linea ile aynı hissiyatı veriyor.

Sonuç: Park sensörü, kol dayama ve ses sisteminde iyileştirme gibi ilavelerle şehir içinde çok kullanışlı. Çok sessiz motoru var. Şehirler arası bilmiyorum. Otomatik dci lerin şehir içi 5,5-6,5 lt lerde gezindiği rivayeti var. Yakıtı 7-8 lt ile bu anlamda üzebilir.

• Merhaba arkadaşlar,

Hyundai Accent Blue 2015 araçlar için full ekran videonun nasıl izleneceğini aşağıda ki linkten öğrenebilirsiniz....
    https://www.youtube.com/watch?v=KzSc4RNpts8

Not:Dün videoda küçük bir ayarı unutmuşum. Yeniden yükleme yaptım ve linki yeniledim. Yeniden bakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakarici -- 22 Şubat 2018; 0:4:50 >
  • İyi geceler arkadaşlar. 2014 model 117 binde mode plus accent blue hasarsız temiz ne eder. Almak düşüncesindeyim fiyat 50bin tl. Ederi nedir alınır mı tavsiye eder misiniz
  • mebust M kullanıcısına yanıt
    Fiyat uygun alabilirsiniz
  • 2015 Accent Blue 1.4 D-CVVT, mode plus benzinli,otomatik hakkında ki yorumlarınız nedir arkadaşlar? Alınır mı?
  • zkose41 Z kullanıcısına yanıt
    nereden aldıniz link verebilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.