Şimdi Ara

hyundai accent blue için ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.000 bin lira bütçe teyp normal bir teyp almak istiyorum ön ve arka kapılara mid pandizota bass ve anfi istiyorum pandizotta bassdan iyi ses alırmıyım bağaja koyamıyorum araç ticari taksi olunca valiz falan bu arada Araç HYUNDAİ ACCENT BLUE yada ön kapılara mid pandizota 1 takım 85'lik ve bass önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ve kolonları falan hangi marka alim pek fazla anlamam bu işlerden.... TEŞEKKÜRLER arkadaşlar...

• Pandizota takılan sub modeli pioneer free air olarak geçiyordu ama kabindeki gibi performansı yoktur. Sedan araçta iyice problem olur. İyi bir proje düşünülmesi lazım. Bence bu isler hakkında iyi bilgi toPlayin. Daha önce bu tarz yapılmış sistem varsa yorumları okuyun. Biraz Google karıştırmanız gerek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler iyice bir araştırcam yapınca fotolu bir şekilde bilgi vercem sağol
  • Ön kapıların içine izolasyon yaptırıp ön hoparlörlerin daha güçlü çalmasını sağlayabilirsin. Bu senin bass ihtiyacını biraz karşılar. Arka pandizota da 1veya 2çift kutulu pioneer oval koyabilirsin. Bunları 2tane 2kanal amfiyle besleyip, 2rca çıkışlı teyp de alırsan seni bayağı tatmin eder ama biraz maliyetli olabilir;)

• Sw bir araç olmasına rağmen ufacık bassla iyi sonuç aldık. İzolasyonu değerlendirme açısından inceleyebilirsin;)
    http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=197.0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.