Şimdi Ara

Hyundai Accent Blue Kulubu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Isteyen istedigini yazsin arkadaslar.fake profil acanlari cok iyi biliyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirhemli

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Bu konuyu acan arkadas gercekten hayal aleminde yasiyor.
    Arkadasin benim bildigim sahip oldugu araclar.
    -Bmw 760Lİ
    -Bmw 530d F10
    -Genesis Coupe 3.8
    -Skoda Yeti 2.0 TDİ
    -Skoda superb

+ ix20
    + genesis 3.8
    + ibiza bocanegra
    + i20
    + ix35
    + ix55
    ....

lütfen hocam bu araçlarıda unutmayalım

arkadaşım senin derdin ne benle anlamıyorum.sanırım yazdıklarımı anlayamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.gerçi anlayacağını düşünüyorum.kaç kere yazdım durumu ama hala diretiyorsun.bu durumda senin kötü niyetli olduğunu gösteriyor.

dirhemli nikli arkadaşın eski kullanıcı adı djnone.bu arkadaş bana forumlarda sahtekar üçkağıtçı gibi ithamlarda bulunmuştur.mesajları yönetime bildirilmiş ve arkadaş ceza almıştır.benden sonra ise i20 forumunda yazdığı gibi bir forumda insanlarla küfürleşmiş ve süresiz ceza almıştır.

gelelim bizim konuya.benim forumlardaki mesajlarımı arkadaşlar okuyabilirler.arkadaş seat ibiza bocanegra ve bmw 760 yazmış.bir kere benim bunları aldım yazdığım mesajları göstersin forumu bırakacağım.bunu daha öncede demiştim ne yazıkki mesajı gösteren olmadı!!!.arkadaşlar aracı almayı düşünüyoruz demek ayrı şey aldık demek ayrı şey.türkçe bilen herkes bu farkı anlar!.7 serisi forumunda 760 ile ilgili yazılarım var.760 almayı düşünüyoruz lakin borusan fiyat listesinden aracı kaldırmış bu nedenle almaktan vazgeçtik yazdım.oysa arkadaş hala diretiyor.760 aracı var diye.ülkemize gelmeyen bir aracı nasıl alabilirim akıl mantık var!.ikincisi seat ibiza almış yazıyor.ibiza bocanegra forumunda yazım var.almayı düşünüyorum diye.ama aldım demedim.aldığım araçları aldım diye zaten yazıyorum.bu arkadaş sürekli çamur at izi kalsın politikası güdüyor.

bu açıklamayı arkadaşın anlaması umuduyla yazıyorum!ayrıca hakkımda yazmaya yine devam ediyor.böyle devam ederse elimdeki kayıtlı mesajlarla mahkemeye başvuracağımı tekrar yineliyorum!

• Konu Accent Blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Konu Accent Blue

aynen Serkan.arkadaş anlasın diye sonkez yazdım.umarım anlaşılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

quote:

Orijinalden alıntı: dirhemli

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Bu konuyu acan arkadas gercekten hayal aleminde yasiyor.
    Arkadasin benim bildigim sahip oldugu araclar.
    -Bmw 760Lİ
    -Bmw 530d F10
    -Genesis Coupe 3.8
    -Skoda Yeti 2.0 TDİ
    -Skoda superb

+ ix20
    + genesis 3.8
    + ibiza bocanegra
    + i20
    + ix35
    + ix55
    ....

lütfen hocam bu araçlarıda unutmayalım

arkadaşım senin derdin ne benle anlamıyorum.sanırım yazdıklarımı anlayamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.gerçi anlayacağını düşünüyorum.kaç kere yazdım durumu ama hala diretiyorsun.bu durumda senin kötü niyetli olduğunu gösteriyor.

dirhemli nikli arkadaşın eski kullanıcı adı djnone.bu arkadaş bana forumlarda sahtekar üçkağıtçı gibi ithamlarda bulunmuştur.mesajları yönetime bildirilmiş ve arkadaş ceza almıştır.benden sonra ise i20 forumunda yazdığı gibi bir forumda insanlarla küfürleşmiş ve süresiz ceza almıştır.

gelelim bizim konuya.benim forumlardaki mesajlarımı arkadaşlar okuyabilirler.arkadaş seat ibiza bocanegra ve bmw 760 yazmış.bir kere benim bunları aldım yazdığım mesajları göstersin forumu bırakacağım.bunu daha öncede demiştim ne yazıkki mesajı gösteren olmadı!!!.arkadaşlar aracı almayı düşünüyoruz demek ayrı şey aldık demek ayrı şey.türkçe bilen herkes bu farkı anlar!.7 serisi forumunda 760 ile ilgili yazılarım var.760 almayı düşünüyoruz lakin borusan fiyat listesinden aracı kaldırmış bu nedenle almaktan vazgeçtik yazdım.oysa arkadaş hala diretiyor.760 aracı var diye.ülkemize gelmeyen bir aracı nasıl alabilirim akıl mantık var!.ikincisi seat ibiza almış yazıyor.ibiza bocanegra forumunda yazım var.almayı düşünüyorum diye.ama aldım demedim.aldığım araçları aldım diye zaten yazıyorum.bu arkadaş sürekli çamur at izi kalsın politikası güdüyor.

bu açıklamayı arkadaşın anlaması umuduyla yazıyorum!ayrıca hakkımda yazmaya yine devam ediyor.böyle devam ederse elimdeki kayıtlı mesajlarla mahkemeye başvuracağımı tekrar yineliyorum!

ben zaten djnone yim imzamdada yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

Isteyen istedigini yazsin arkadaslar.fake profil acanlari cok iyi biliyorum!

fake değil gerçek. bir üyenin üyeliği iptal edilirse yeni bir üyelik alması fake değil gerçek üyeliktir. ancak ve ancak üyeliği bulundugu halde yeni bir üyelik alması fake üyeliktir.

bilginize
  • bu araç dizel getirince fiyat ne olacak ve hangi tür motorlar sunacak otomatik bu sefer olacak mı merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.