Şimdi Ara

Hyundai Accent Blue Kulubu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Accent alan arkadaslar gorusleri burada paylasalim.

• accent blue damı almayı düşünüyorsun. arkadaş almadığın araç kalmadı. Allah daha çok versin. ayrı konuda. biraz resim paylaşsan gözümüz gönlümüz açılsa
  • yok artık bmw7.60 dan accent blue ye gecis mi var.. bende almanyadan merso S900 siparıs vermeyı dusunuyorum
  • konu ıcın erken tutmaz bu yonetımden mesaj kırlılıgı yaratmaması ıcın sılınmesını talep edecegım
  • ben dizelinin gelmesini bekliyorum CRDI Accent Erayı bayiide bırakıp yeni çıkan Blue alacam..
  • Arkadaslar ben araci aldim demedim.sadece kulubu actim arkadaslar bu arac hakkinda herseyi paylassin diye
  • aracı alan biri kulübü açsa daha mantıklı değil mi?
    siz nereden kendinize böyle bir vazife çıkardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
    aracı alan biri kulübü açsa daha mantıklı değil mi?
    siz nereden kendinize böyle bir vazife çıkardınız?

Siz neden cevap verme geregi duydunuz!.sonucta her konuyu araci alan arkadas acacak diye bir durummu var.arac cikali 4-5 gun oluyor.haliyle arac hakkinda bilgi paylasimi yapilmasi mantikli.hatta modeller basliginda da bu konu acildi ve arkadaslar yaziyor.size gore onlarda kendisine vazife cikarmis!
  • accent blue ,,,, cruze kıyaslayın artısı ne ??
  • siz arkadaşa fazla takılmayın... o sohbet edecek yer arıyor arabalar hakkında...onun almadığı ,bilmediği araç yok ama resim koy deyince ortada birşey de yok..
  • Bu konuyu acan arkadas gercekten hayal aleminde yasiyor.
    Arkadasin benim bildigim sahip oldugu araclar.
    -Bmw 760Lİ
    -Bmw 530d F10
    -Genesis Coupe 3.8
    -Skoda Yeti 2.0 TDİ
    -Skoda superb
  • artısı var ix35 ix 55 ve 3 adet santa fe var diyor bu arkadas. lutfen bu tip arkadaslara prim vermeyelim..
  • chn çoşkun,

bence bu ithamlaradn sonra, bir konu açıp mevcut araçlarınla ilgili en azından cep telefonu ile bile olsa resim çekip, paylaşman gerekiyor. her ne kadar sanal bir ortamda olsa. atmasyonun ihç bir ortamda değeri olmuyor...
  • Bu yazılanları gördükten sonra korktum bu araçla ilgili soru sormaya:) Yani bende de bu araçtan yok ama birkaç tane gördüm yolda, tipi falan düzgün dışarıdan bakınca, acaba içi accent era gibi mi diye merak ediyordum, merak etmemek lazımmış:)
  • bu arabanın kulübü olmaz bana kalırsa fiyatı çok yüksek benzinli model 34 bin dizeli 38bin demektir bu
  • hyundai'de çok satmayacağını biliyor o yüzden accent era üretimi 2 yıl daha devam edecek.
  • http://ressim.net/s/upload/4b3b087c.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mevlüt Aksoy -- 19 Nisan 2011; 23:26:12 >
  • Ya adam başlık açıyor demediğiniz kalmıyor bilgi paylaşımı için açılmış bir konu,arkadaşın her türlü araca ilgisi var.İster Bmw lere ister Santafelerde sahip olsun yada olmasın siz buna ister inanın yada inanmayın sadece bilgi paylaşımında bulunun kimseyi yalancılıkla itham etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Bu konuyu acan arkadas gercekten hayal aleminde yasiyor.
    Arkadasin benim bildigim sahip oldugu araclar.
    -Bmw 760Lİ
    -Bmw 530d F10
    -Genesis Coupe 3.8
    -Skoda Yeti 2.0 TDİ
    -Skoda superb

+ ix20
    + genesis 3.8
    + ibiza bocanegra
    + i20
    + ix35
    + ix55
    ....

lütfen hocam bu araçlarıda unutmayalım
  • quote:

Katalogta sadece donanimlar yaziyor benzin dizel ayrimi yapilmamis.gerci benim aracim benzinli oldugu icin esp var ama dizelde yoksa dediginiz gibi olmamasi ilginc.benim aracim platinum gerci.

+ juke sahibiymiş aynı zamanda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.