Şimdi Ara

Hyundai Accent Era

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar opel corsa bakıyordum ama bütçemi aştığı için alamadım , accent era dizel team modeli 2012 model çelik jant ve bir kaç artısı var 40 binde sevdigim renk bej rengi almaya karar verdim kapora bıraktım . 30 Bine anlaştım piyasada doğru düzgün temiz araba yok varsa fiyatlar 2 3bin daha yüksek alıp 2 sene binecem. fiyat nasıl ne diyorsunuz . ABS , ESP olan model güvenlik paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R34Lw0rd -- 9 Ocak 2015; 14:17:37 >

• R34Lw0rd R kullanıcısına yanıt
    team modelinde ESP yok diye biliyorum..2012 model 30 bin TL 40 binde araç bence fiyat iyi-dizel güzel araba hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay-bey

team modelinde ESP yok diye biliyorum..2012 model 30 bin TL 40 binde araç bence fiyat iyi-dizel güzel araba hayırlı olsun....

Hocam start modeli o zaman temiz bir araç . vgt ve crdi arasında fark varmı yada bütün eralar vgt mi
  • 28.000' e vermiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

28.000' e vermiyor mu ?

malesef hocam 28e kazalı değişenli araçlar var
  • Bence hakkı 28 hadi 29 olsun. Ama işte satanlar da bir yönden haklı. İnsanlar 28 i değişen parçalı araca yazınca. Millet de temiz arabasına 30-31 yazıyor haliyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.