Şimdi Ara

HYUNDAI ALACAKLAR 2.DEFA DÜŞÜNMELİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

100 tl ye çözüldü ama benim için önemli olan bu para değil...
  • Sorun yaşamanız ve sorunlarınıza kayıtsız kalınması üzücü.

Ancak Türkiye'de bu gibi sorunları yaşamayacağınız alternatif başka bir marka maalesef yok. Bugün mercedes dahil hangi markadan isterseniz isteyin, sizin sorununuzdan kat ve kat daha fazla sorun yaşayan insan bulabilirsiniz. Bu mantıkla yola çıkarsak Türkiye'de hiçbir markadan araç alınmamalı.

Hyundai'yi savunmuyorum. Ama benzer sorunları hemen hemen tüm marka servislerinde yaşayabilirsiniz diyorum. Türkiye'de hala servis kültürü ve sistemi oturmadı. Bu tek bir markanın sorunu değil.

Bu yüzden yaşadığınız olaya bakarak genelleme yapıp bir markadan vazgeçmek pek de mantıklı gelmiyor bana.

Geçmiş olsun.
  • Başka bir hyundai yetkili servisinin sahibi, bana, kore ye ilettin mi şikayetini diye soruyorsa yapacak başka bir şey yok demektir.

Mercedes, BMW de falan böyle birşey olacağını zannetmiyorum. Siz yirmi defa şikayet kaydı bırakıyorsunuz bir kere bile size geri dönmüyorlar.
    Günümüzde böyle olaylar yavaş yavaş azalıyor ama bazı firmalar bu düzene geçmeye itiraz ediyorlar. Mesala TTnet için de şikayetçi olanlar vardır ama bir sorun oldumu siz arıza kaydı oluşturduktan 2,3 saat sonra size geri dönüyorlar. Bu sistemi oturtamayan bir kurum günümüzde yok olmaya mahkumdur.
  • acemi ellerde teker bilyasını takarken çekiçle darbe sırasında eziyolar ve kısa süre sonra sorun tekrarlıyabiliyor.

bu nedenle tekerbilyasını takan kişinin bukonuda bilinçli olmasında fayda var kanımca. yani takacam diye zorlarken darbe ile yuvaya oturtmaya çalışılmamalı; ezilmemeli ::::

iyi bilya 25-30 tl kadardır. işçilikte yaklaşık 20 tl dir diye düşünmüştüm ??...

geçmiş olsun tekrar.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.