Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.703
Cevap
82
Favori
173.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracı lpg ile kullanacaklara hiç lpg kullanmamışlara bir bilgi vereyim benim araç elit paket bu ekranlı paket, şamandıra göstergesi azalmaz ama gidebileceğiniz menzil göstergesi azalır çoğalır yarım depo benzin varken 20 km ye düştü 0 a düşmesini bekliyordum foto çekip arkadaşıma atacaktım, mola için durduğumda tekrar 280 km lere yükselmişti. Menzil göstergesi benzine uyarlı olduğu için endişe edilecek bir durum yok, şamandıra göstergesi doğru çalışıyor bazen oda düşer gibi olur ama terkar yükselir ufak oynamalar tabiki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayi LPG yi ne kadara takıyor hocM

• Hyundai BAYON Ana Konu yeni liste fiyatı açiklanmiş bu arada

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    42 idi hocam şuan ne kadar bilmiyorum

• daquied kullanıcısına yanıt
    Marka ne hocam bir de ne zaman taktirdiniz

Landirenzo hocam kasım 27 2023

42bin lira LPG yi amorti etmek için kaç bin km yol yapmamız lazım yaklaşik.Ne kadar kullansak amorti ederiz. Ablamın yoğun kullanımı yok. Mantıklı mı. Yarı yarıya düşüyor sizden anladiğim tüketim ama.42 bin de az değil.

Benim fikrim lpg takılmayacaksa başka motorlu araçlara bakmak olur, 1.4 motor eski nesil torku düşük turbosuz fazla yakan bi motor sadece lpgli kullanmak mantıklı geliyor bana o yüzden o şekilde aldım lpg siz almazdım.

Teşekkürler

Bayon özelinde 1.0 elite yoktu gelir mi bilmiyorum nispeten daha iyi torku var ama i20 elite 1.0 çıkmış sanırım oda yoktu ben elite paket istediğim için lpg taktırdım diyebilirim. 1.0 da gördüğüm kadarıyla fazla gelmiyor tr ye

42 bin ablanızın kullanımında 4 senede anca amorti eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Makyajlı bayonda degişen ne bilgisi olan

Satışa çıktığında görebiliriz hocam, alt donanımdan itibaren i20 gibi güvenlik standart olacak deniyor onunun haricinde ön ve arka tampon tasarımında ufak değişiklikler var.

Benim tahminim i20 gibi olur, yoksa şuan kinden de bi farkı yok Avrupa da satılanlarda dijital kadran standart koltuk ısıtmalı çift renk 10.25 multimedya vs var ama tr de yoktu i20 de de yoktu, net olarak satışa geldiğinde öğrenebilirsiniz

2024 ler satista şuan.Bunlar halihazırda makyajlı mi geliyor. Liste fiyatlari yazıyor da

2024 model ama makyajlı değil, makyajlı olduğunda sitedeki görünüm makyajlı olur değişir ayrıca haberiniz de olur

• Mesela Avrupa da garanti de farklı sınırsız KM 5 yıl, bizde KM sınırı var 100 bin

5 yıl iyi bence diğer markalarda 3 yıl olan çok

• Merhaba Arkadaşlar. Bu aracı almak için araştırırken, Direksiyon Kilitleme ve Porya dağılması gibi kronik sorunları okudum ve izledim. Bunlar çözüldü mü, çözüldü ise hangi model araçlarda çözüldü acaba? Bunların bilgileri var mı?

• SeyyahiK kullanıcısına yanıt

1 Yılı aşkı süredir 1.4 A/T Elite Bayon kullanıyorum. Forum Dh dışında Bayon Facebook gruplarını son 1 yıldır takip ediyorum. Ne bu bahsettiğiniz sorunları yaşadım ne de duydum.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.