Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.076
Cevap
68
Favori
816.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MacTavish®

avante almayı düşünüyorum süper bir araç ama en fazla verebileceğim miktar 30 bin lira oda dizeline daha fazla zorlayamam bütçemi..

Logan Dizel bile 28 bin lira olmuş... Avante 30 bin lira olur mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

avante almayı düşünüyorum süper bir araç ama en fazla verebileceğim miktar 30 bin lira oda dizeline daha fazla zorlayamam bütçemi..

30 bini aşarsa bu araç benim için hayal olur...
  • quote:

quote:

quote:

30 bini aşarsa bu araç benim için hayal olur...

Arkadaşım , Bu araç Accent in bir üst segmenti olarak geliyor , yani Accent te yenilenecek Verna olarak... Şu an accent bile 22-30 bin TL arasında , Avante nin türkiye de Megane a rakip olarak geliyor..

Cıvıc - Megane - Focus muadili bir araç olarak gelecek ...

• Millet hayal görüyor. Değil 30 dizel düzgün donanımlısı 40.000 olsa bile çok satar. Bu aracın düzgün donanımlı dizel olanı 45.000 den aşağı olmaz 50.000 tl olma ihtimali bile var. Bence ifyatları 40.000 ile 55.000 arasında değişir bu aletin.
  • bence fluance'nin fiyatı neyse avante'nin fiyatıda şimdilik o'dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

bence fluance'nin fiyatı neyse avante'nin fiyatıda şimdilik o'dur.

Bende öyle düşünüyorum..

Şu anda Fluence Extreme DCI 105 Hp nin fiyatı 43.000 TL.. Avante nin de bu donanıma yakın fiyatlısı da 40 - 43 fiyat aralığında olmalı.. En full aksesuarlı modelinine yine örnek araç olarak Fluence Prıvılage alırsak (48.000) böyle bir donanıma sahip Avante de 47-49 Bin arasında bir fiyata satılır diye düşünüyorum.. Focus TDCI Titanıum u pek rakip olarak görmüyorum ben...

Şu an için Avante CRDI ye en büyük rakip bana göre Fluence dir. Linea nın en donanımlı diye sattıkları Emotion versiyonu bile aslında boş bir araç , bu yüzden Avante ile karşılaştıramayız..

Hee benzinli olarak düşündüğümüzde , Cruze , Cıvıc gibi araçlar ile epey bir kapışacaktır satış pazarında.. Ancak tasarım olarak gerçekten çok hoş bir araç , gelince canlı olarak gördüğümüzde daha bir detaylandırırız..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

bence fluance'nin fiyatı neyse avante'nin fiyatıda şimdilik o'dur.

Bende öyle düşünüyorum..

Şu anda Fluence Extreme DCI 105 Hp nin fiyatı 43.000 TL.. Avante nin de bu donanıma yakın fiyatlısı da 40 - 43 fiyat aralığında olmalı.. En full aksesuarlı modelinine yine örnek araç olarak Fluence Prıvılage alırsak (48.000) böyle bir donanıma sahip Avante de 47-49 Bin arasında bir fiyata satılır diye düşünüyorum.. Focus TDCI Titanıum u pek rakip olarak görmüyorum ben...

Şu an için Avante CRDI ye en büyük rakip bana göre Fluence dir. Linea nın en donanımlı diye sattıkları Emotion versiyonu bile aslında boş bir araç , bu yüzden Avante ile karşılaştıramayız..

Hee benzinli olarak düşündüğümüzde , Cruze , Cıvıc gibi araçlar ile epey bir kapışacaktır satış pazarında.. Ancak tasarım olarak gerçekten çok hoş bir araç , gelince canlı olarak gördüğümüzde daha bir detaylandırırız..

seninle aynı fikire sahibim.
    gelmesine daha var ama ben şu 29 ekimdeki istanbul autoshow fuarında hyundai standında yeni avante'nin yer alıcağını tahmin ediyorum.

• Bu araç muhtemelen fluence'yi tahtından indirecektir, Nasıl accent clio'yu tahtından indirdi ise, Aventede fluence'nin işinin bitirecektir diye düşünüyorum.Fordda baya zorlayacak gibi fluence satışlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 31 Ekim 2010; 16:57:00 >
  • Büyük bir umutla Auto show hyundai standına gittim.Hyundai'nin yöneticilerinden biriyle baya bir konuştuk.Basın mensubu olmamın bir miktar rahatlığıyla bayada serzenişte bulundum.Araplara gösterilen ilginin neden ülkemize gösterilmediği konusunda.Yollarda deli gibi suriye plakalı avante gördüğümüzden dem vurdum falan.Ne avante ne sonata ne verna gelmemiş auto show'a daha doğrusu yetiştirememişler. Bana bol bol yeni spor araçlarını tanıttı ix20'ye bindim falan ama büyük bir ümitle geldiğim pavyondan biraz buruk ayrıldım. bunun dışında ford standı zayıftı sedan focus gelmiş yeni kasa hiçbir bilgi yok araçla ilgili(motor şanzıman), honda pavyonu çok zayıftı,asimo da kurtaramadı, herhangibir showroom'a gitseniz yeterli,toyota zayıftı,citroen peugeot iyi çalışmışlar bu sene ds4 c4 yeni 508 büyüledi doğrusu.Durum bundan ibaret.Son olarak 2011'in ilk çeyreğinde avante ve verna gelecek dediler hayırlsı bakalım

• aa bende yarın sadece avante yi görmek için gidicektim fuarda var sanıyodum o zaman gitmenin bir anlamı yok ama belki ix20 için giderim keske gelseydi avante ya cok üzüldüm :(
  • LA Auto show'da tanıtılmış araç.Küçük bir resim dışında bişey yok ama olsun bu demektir ki önümüzde ki sene ilk 6 ay içinde garanti getirirler Avrupaya ve ülkemize.

LA Auto Show // Nov. 20 - 29, 2020
    Page not found - LA Auto Show // Nov. 20 - 29, 2020
    http://www.laautoshow.com/Debuts.aspx
    Kuzey amerika tanıtımı yapılmış dünya prömiyeri sanırım busan auto fuarındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: sdu1997

Yollara yeni bir takoz geliyor sanırım.Klasik hyundai,boşa uğraşıyor adamlar.

harbiden cok komiksin arkadasım ön yargı bu osa gerek yazık sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

LA Auto show'da tanıtılmış araç.Küçük bir resim dışında bişey yok ama olsun bu demektir ki önümüzde ki sene ilk 6 ay içinde garanti getirirler Avrupaya ve ülkemize.

Ben LA autoshowda araci inceledim. Dis gorunusu gayet guzel. Ici de benim hosuma gitti farkli bir tasarimi. Malzeme kalitesi Golf, Astra gibi araclardan biraz daha alt seviye hissi veriyor. Fakat fiyatina gore iddiali bir model olacagini tahmin ediyorum. Eger Fluenceden ucuza girerse piyasaya f/p acisindan mukemmel bir arac olur. Cektigim resimler. Icini cekmemisim ne yazikki.

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• Hyudai İX 20 ye koyduğu fiyat gibi saçma sapan bir fiyat ile satışa sunar büyük ihtimalle yeni Avante yi... İşte ı yüzden beklenen satış rakamlarına da ulaşamaz...
  • 2011 hyundainin yılı olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

LA Auto show'da tanıtılmış araç.Küçük bir resim dışında bişey yok ama olsun bu demektir ki önümüzde ki sene ilk 6 ay içinde garanti getirirler Avrupaya ve ülkemize.

Ben LA autoshowda araci inceledim. Dis gorunusu gayet guzel. Ici de benim hosuma gitti farkli bir tasarimi. Malzeme kalitesi Golf, Astra gibi araclardan biraz daha alt seviye hissi veriyor. Fakat fiyatina gore iddiali bir model olacagini tahmin ediyorum. Eger Fluenceden ucuza girerse piyasaya f/p acisindan mukemmel bir arac olur. Cektigim resimler. Icini cekmemisim ne yazikki.

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

Ah üstat yerinde olmak isterdim doğrusu.Bu arada fiyat bilgisi var mı sizde? Amerika satış fiyatlarını hafif matematik kullanarak türkiye fiyatına evirmeye çalışırdık.Örneğin ix20 ne kadar orda acaba? Resimler içinde teşekkürler.Muhteşem görünüyor araç uf ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 26 Kasım 2010; 1:29:38 >

• Bu tür söylemlere çok gıcık olsam da,

Önden Chevrolet Cruze

Arkadan Kia Cerato.

Benzerlikten de fazlası var bu arabada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Ah üstat yerinde olmak isterdim doğrusu.Bu arada fiyat bilgisi var mı sizde? Amerika satış fiyatlarını hafif matematik kullanarak türkiye fiyatına evirmeye çalışırdık.Örneğin ix20 ne kadar orda acaba? Resimler içinde teşekkürler.Muhteşem görünüyor araç uf ne diyim

Elantranin fiyati yoktu fuarda. Daha satisina baslanmadi yeni kasa. Burada ix20 satilmiyor zaten. Ama Accent 3k 10 bin dolardan basliyor, sedan 14 bin dolar. Sonata 19 bin dolar. Eski kasa elantra 14 bin dolar fikir verirse.

• Araç çok güzel ama eskisi gibi fiyat avantajı olacağını sanmıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 26 Kasım 2010; 8:25:51 >
  • Avante yi 32.000 den aşağı fiyata bulamazsınız. O da baz modeli olur... Şimdiki Era Style Plus donanımlı gibi Full olan Avante yi de en az 37 ye felan satarlar...

Elantra yı ise donanım özelliklerine göre 42 bin ile 52 bin gibi fiyat aralığında satacaklardır... Hyundai de artık eskisi gibi ucuz araba bulamayacağız..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.