Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracın kesin geliş tarihi ile ilgili bilgisi olan yok mu acaba? Ne zaman gelecek?
  • G. koreyi tebrik etmek lazım 30 sene önceye kadar bizden daha kötü durumdalarmış ama şimdi sadece otomotiv sektörü bizim ekonomimizi geçer bence.
    Hemen bazı arkadaşlar hyundai yi kötülemişler neymiş taklitmiş keşke bizde yapsaydıkta taklit olsaydı. Ama yok biz yaparsak alman arabalarını kim övecek almanyanın tofaşı vw yi kim öve öve bitiremeyecek.
  • G. Kore şu anda dünya devleriyle yarışıyor. Elektronikte Samsung, LG, arabada Hyundai, Kia... Samsung dediğiniz firma uçak motorundan tanka kadar birçok üretim yapıyor. Gerçekten tebrik etmek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

bu araç türkiye'ye normalde makul bir fiyata girecektir fakat avrupalı rakipleri karşısında gümrük birliği gibi büyük bir engeli var yoksa uzak doğu araçları hakettikleri fiyatlarla geliyorlar fluence linea gibi yerli üretimler de Mazda honda Hyundai gibi firmaları zora sokuyor buna rağmen uygun fiyata veya benzer fiyatlara araç satabiliyorlar
    bu yüzden baz donanımları biraz kalbur üstü oluyor yada yüksek fiyatlı(donanımı iyiyse) cee'd gibi baz donanımı iyi uygun fiyatlı araçları da var bunlardaki durum ise gümrük birliğinden sıyrılmaları(çünkü kia cee'd slovekya da üretiliyor)

uzun lafın kısası bu araç 34.500 ile 46.700 tl gibi bir fiyat aralığında olacağı kanısındayım baz donanımı kalbur üstü olursa Cerato örneği gibi 31.900-45.700 arasında değişebilir(sahsi kanaatim)

iyi forumlar saygılar...

Benzinli otomatik modelini kastediyorsunuz sanırım.Dizel otomatik 52 bin tl olur demedi demeyin(sunroof,cruise control takıldığını hesap ediyorum)

50 bin + fiyata Avante gelirse Passat 1.6TDI beleş gibi 60 bin civarına...

Üstat doğru söylüyorsunuz da 60 bin tl'ya alacağınız passat boşbeleş oluyor.Ben bir direksiyon 2 pedal satılan arabaya sırf ismi cismi güvenliği nedeniyle kalkıp o parayı vermem.O kadar para vericek olursam giderim citroen c5 alırım keyifle binerim.Donanımlı bir passat için 90 bin tl gözden çıkarmak lazım.Ki o paraya da passat yerine gider jeep alırım.Şu ana kadar yazdıklarımdan çıkardığım sonuç ben asla passat almam şeklinde.

Not:Deepnote'un kendi yorumudur.Deepnote eleştiriyi tolere edebilir ama küfrü kaldıramaz.Saygılarımla

• Hyundai Assan kadar basiretsiz bir şirket görmedim. Yeni elentrasıydı sonatasıydı accentiyidi isimleri değişti mi değişmedi mi önemli değil. Amerika sitesine bakıyorum yeni sonata ve elantra satışta ama gel gör ki tam türkiye pazarına hitap eden elentrayı getirmiyolar. Hadi sonata zaten var onu getirin o da eski kasa. Mail atıyorsun cevap verme tenezzülünde bulunmuyorlar. Ondan sonra sen tut 200k lık genesis satmaya çalış. Burası Türkiye, burada hyundai nın 200binlik arabası satılmaz,çok kaliteli olabilir,sınıf 1. si olabilir ama burada kimse 200binlirayı hyundai ye vermez. Sizin çapınız belli,getirip satacağınız arabalar belli.Nasıl olsa taksiciler accent alıyor,satıldığı sürece biz satalım mantığında düşünürseniz tofaşın kuş serisi efsanesinden sonra 2. sıraya kısa zamanda yerleşirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Hyundai Assan kadar basiretsiz bir şirket görmedim. Yeni elentrasıydı sonatasıydı accentiyidi isimleri değişti mi değişmedi mi önemli değil. Amerika sitesine bakıyorum yeni sonata ve elantra satışta ama gel gör ki tam türkiye pazarına hitap eden elentrayı getirmiyolar. Hadi sonata zaten var onu getirin o da eski kasa. Mail atıyorsun cevap verme tenezzülünde bulunmuyorlar. Ondan sonra sen tut 200k lık genesis satmaya çalış. Burası Türkiye, burada hyundai nın 200binlik arabası satılmaz,çok kaliteli olabilir,sınıf 1. si olabilir ama burada kimse 200binlirayı hyundai ye vermez. Sizin çapınız belli,getirip satacağınız arabalar belli.Nasıl olsa taksiciler accent alıyor,satıldığı sürece biz satalım mantığında düşünürseniz tofaşın kuş serisi efsanesinden sonra 2. sıraya kısa zamanda yerleşirsiniz.

10 numara yorum olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: moy

Arkadaşlar bu aracın kesin geliş tarihi ile ilgili bilgisi olan yok mu acaba? Ne zaman gelecek?

Hyundai Assan müşteri bilgi hattını aradım,yılın ikinci yarısında haziran ayından sonra satışa sunulacağını ,fiyat ve donanım özelliklerinin de o zaman belli olacağını söyledi.Daha önce olabilir mi dedim ,'olmaz' dedi
  • bırak haziranı yıl sonuna kadar beklerim bu makineyi
  • Ülkemize nedense olmadık donanımlar ve modellerde araçlar geliyor satılacağına inandığımız araçlar yok gelmiyor.
  • Yahu hakikaten bu heriflerin kafası çalışmıyor.Geldiği gibi piyasayı alt üst edecek bir aracı nazlanarak getirecekler.Ne oldu bu hyundai'ye bir taraflarını kaldırdık herhalde.Ayrıca şimdi bunun önce benzinli düz versiyonu gelir sonra otomatik sonra dizel sonra dizel otomatik.Ben son kombinasyonu tercih ettiğimden aldığım araçlarda garanti yıl sonunu bulur piyasaya gelmesi.Vallaha temmuz ayına kadar zamanım var.O zamana kadar geldi geldi, gelmedi c4 ds4 c5 ya da megane alır çekerim kapıya.Hyundai da keyifle accent satsın hiç umurumda değil.
  • iç tasarımı 10 numara olmuş

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• on numara bir araç bekliyorum sabırsızlıkla
  • Harika bir haber aldım,gerçi herkeste aynı etkiyi uyandırmayabilir .Hyundai assan'dan az evvel telefon geldi istediğim bilgi ile alakalı.İki araçta yani verna ve elantra da "EN GEÇ" Nisanda ülkemizde olacak dediler.Verna yurt dışı pazarında ki ismi Türkiye'ye accent era olarak yine sunulacak diye eklediler.E bence harika haber
  • quote:

Harika bir haber aldım,gerçi herkeste aynı etkiyi uyandırmayabilir .Hyundai assan'dan az evvel telefon geldi istediğim bilgi ile alakalı.İki araçta yani verna ve elantra da "EN GEÇ" Nisanda ülkemizde olacak dediler.Verna yurt dışı pazarında ki ismi Türkiye'ye accent era olarak yine sunulacak diye eklediler.E bence harika haber

Haberin kaynağı nedir?Bana da Haziran demişlerdi ve hele accent için zaman bile verememişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

quote:

Harika bir haber aldım,gerçi herkeste aynı etkiyi uyandırmayabilir .Hyundai assan'dan az evvel telefon geldi istediğim bilgi ile alakalı.İki araçta yani verna ve elantra da "EN GEÇ" Nisanda ülkemizde olacak dediler.Verna yurt dışı pazarında ki ismi Türkiye'ye accent era olarak yine sunulacak diye eklediler.E bence harika haber

Haberin kaynağı nedir?Bana da Haziran demişlerdi ve hele accent için zaman bile verememişlerdi.

Evet bana da haziran ayında gelecek dediler.

• quote:

Eğer haber doğruysa gerçekten harika haber ama temmuz gibi parayı denkleştirmek için hazırlanmıştık yavv

• Üstat hyundai assan'dan telefon geldi yazmıştım kaynak o işte.Bana söyledikleri bilgi bu.Umarım bir an evvel görürüz showroom'lar da.
  • gercekten cok süper bir haber ilk geldigi gibi showroom dayım. valla her yerini incelicem :)
  • Evet bende NİSAN ayında TR'de olacağını duydum. Ama sadece 1.6 GDI benzinli motorla ve shiftronic şanzımanla satışa sunulacakmış. Manuel şanzıman için henüz bir bilgi yokmuş....
    Ben manuel vites umarım gelir diye diliyorum.
     HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyunrai -- 1 Şubat 2011; 14:02:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.