Şimdi Ara

Hyundai elantra düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar Hyundai Elantra almayı düşünüyorum bu benim ilk arabam olacak sizce tercihim doğrumu yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi forumlar.
    2. el düşünüyorum,benzin+lpg,otomatik,35-40 bütçem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangalip -- 22 Haziran 2013; 22:47:28 >

• Ihtiyacınizi kardiliyosa neden olmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüklerimiz gelip kizmadan kac model düsünüyosunuz ne kadar gözden cikardiniz hemen yazin bence

• Eyvallah hocam unutmuşum düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Büyüklerimiz gelip kizmadan kac model düsünüyosunuz ne kadar gözden cikardiniz hemen yazin bence

Yıkıldım
  • Kritersiz konulara sert cikilir forumca ama kimsenin kötü niyetli odugunu düsünmedim oto genel forumunda

• quote:

Büyüklerimiz gelip kizmadan kac model düsünüyosunuz ne kadar gözden cikardiniz hemen yazin bence

hakkatten ya. kaç model olduğunu hangi kasa olduğunu yazmamış.

ondan sonra kızıyorlar oluyoruz.........

çok sinirliyiz biz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Yıkıldım

Tebessüm ettirebildiysem ne mutlu

• Beyler konu dışına çıkmasak hani.
  • ARKADAŞLAR HYUNDİ ELANTRANIN 35-40 K ARASINA GÜNCEL KASADAN BAŞKA KASA OLMADIĞINI SİZDE BİLİYORSUNUZ.
  • Çok güzel araç hocam, i30un sedan hali gibi. İçi de çok modern görünüyor. Kronik sorunu falan var mı bilmiyorum ama parasını hak eder
  • Konu açılmışken sorayım elantra'nın tüp uyumu nasıl ? gdi motor mu elantra da kullanılan yani tüpe uyumu var mı ?
  • Bence o paraya toyota corolla al daha donanımlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Konu açılmışken sorayım elantra'nın tüp uyumu nasıl ? gdi motor mu elantra da kullanılan yani tüpe uyumu var mı ?

Hayır, GDI değil. MPI motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Konu açılmışken sorayım elantra'nın tüp uyumu nasıl ? gdi motor mu elantra da kullanılan yani tüpe uyumu var mı ?

Hayır, GDI değil. MPI motor.

tüpe uyumu nasıl motorun hocam :)
  • Tüpe uyumu konusunda sıkıntı olmaz.35-40 bin TL arasına alınabilecek en iyi araç benim gözümde ilk çıktığında test etmiştim 2011 de Güzel araç dizel motor seçeneği olmadığı için pek tercih etmiyolar.dizel versiyonu olsa satışlarını 4'e katlar.
  • UNUTMADAN TÜP KONUSUNDA BENCE TÜP TAKTIRMAYIN.BEN ŞİMDİKİ ARACIMA BİLE TÜP TAKTIRMDIĞIMA PİŞMANIM.GEÇENLERDE ENJÖKTÖRLERDE SORUN OLDU.KIZDIM DEĞİŞTİRMEDİM.ŞİMDİ BEZİNDE KULLANIYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

UNUTMADAN TÜP KONUSUNDA BENCE TÜP TAKTIRMAYIN.BEN ŞİMDİKİ ARACIMA BİLE TÜP TAKTIRMDIĞIMA PİŞMANIM.GEÇENLERDE ENJÖKTÖRLERDE SORUN OLDU.KIZDIM DEĞİŞTİRMEDİM.ŞİMDİ BEZİNDE KULLANIYORUM.

hadi ya geçmiş olsun sık karşılaşılan bir sorun mu elantra için
  • elantra ile i30 motoru aynı değilmi? elantraya tüp takılıyorsa i30 a neden takılmıyor?
  • SAOL.SIK KARŞILAŞILAN BİR SORUN MU BİLMİYORUM AMA SANA YANLIŞ BİLGİ VERMEYİN AMA BEN ARACA PEK BAKMIYORUM.USTAMA GÖTÜRDÜM.USTA ABİ SEN ARACIN ÇALIŞTIĞINA DUA ET DEDİ.AYNEN ÖLE SÖYLEDİ NESE ONDAN SONRA BİŞELER YAPTI İŞTE GAZ ÖLÇÜM FİLAN YAPTIRMAYA GİTTİK.ORDAKİ USTA ABİ ENJEKTÖRLER DEĞİŞCEK DEDİĞİ ZAMAN TAMAM NE KADAR DEDİM.220 LİRA DİYİNCE BEN DÜŞÜNDÜM BOŞWER DEDİM.ARABADA BİRAZ BENZİN YESİN İÇSİN DEDİM.BÖLE KULLANIORUM.1 AYDIR.ARABA NIN SESİ BİŞE DEĞİŞTİ BENZİNDE KULLANMAYA BAŞLAYINCA.SONRA GAZA BASINCA 5. VİTESTE BİLE İYİ İVMELENİYO.NESE SEN BİLİRSİN AMA TÜPÜN FİYATINI NE KADAR SÜREDE AMORTİ EDİCEKSİN ONDA HESAPLA.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.