Bildirim
HYUNDAİ ELANTRA tavsiyesi
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
benim vardı daha önce 2000 model... ancak şu an tam fiyatlarını bilmiorum...
arabada hava yastığı fln yok sanırım... ama darbesizse ii bi fiyat gibi duruyor...
Elantra iidir çok memnun eder seni... -
Sıralı Lpg'li ve 2000 Model elantra varya onla bakkala ekmek almaya arabayla git yakmaz Çok tatlı görünüme sahipler hatta yumurta kasa olarak da denilirler, .gayet hoş araba eski kasa ama tutulan bir araçquote:
Orijinalden alıntı: dumurman
benim vardı daha önce 2000 model... ancak şu an tam fiyatlarını bilmiorum...
arabada hava yastığı fln yok sanırım... ama darbesizse ii bi fiyat gibi duruyor...
Elantra iidir çok memnun eder seni... -
abs lisi airbagliside var bendeki 2001 model bendekinde yok son zamanlarda yakiti coğalmıştı meğer bujiler bitmiş gitmiyor araba birde değiştirdim tay oldu lpg li kullaniyorum hidrolik direksiyonu debriyajı 4 camın otomatik olması aerodinamiğinin cok iyi olmasi aynalarinin elektrikli bardaklığı kliması sisleri ve taktirdiğim pioneer ile beni tatmin eden hoparlorleri var tavsiye edermiyim şiddetle parcasi da ucuz isterdimki mercedese bineyim ama bu fiyata alinabilecek en ekonomik en sorunsuz araba ben 10500 e aldım piyasasi 11 den baslar 14 e kadar cikar ben satsam su anda 13 den asaği vermem tum bakimlarini yaptirdim bir kapida cizik var pasta ile duzelecek cinsten lpg sistemi de brc sirali değil gayet kullanisli ic hacim olarakda gayet güzel...quote:
Orijinalden alıntı: Arınç
Sıralı Lpg'li ve 2000 Model elantra varya onla bakkala ekmek almaya arabayla git yakmaz Çok tatlı görünüme sahipler hatta yumurta kasa olarak da denilirler, .gayet hoş araba eski kasa ama tutulan bir araç
Alıntıları Göster
-
Yorumlarınız için teşekkürler.Arabayı aldım.Çok hoşuma gitti genişliği, iç konforu,gücü .. bakalım hayırlısıquote:
Orijinalden alıntı: Nascimento
abs lisi airbagliside var bendeki 2001 model bendekinde yok son zamanlarda yakiti coğalmıştı meğer bujiler bitmiş gitmiyor araba birde değiştirdim tay oldu lpg li kullaniyorum hidrolik direksiyonu debriyajı 4 camın otomatik olması aerodinamiğinin cok iyi olmasi aynalarinin elektrikli bardaklığı kliması sisleri ve taktirdiğim pioneer ile beni tatmin eden hoparlorleri var tavsiye edermiyim şiddetle parcasi da ucuz isterdimki mercedese bineyim ama bu fiyata alinabilecek en ekonomik en sorunsuz araba ben 10500 e aldım piyasasi 11 den baslar 14 e kadar cikar ben satsam su anda 13 den asaği vermem tum bakimlarini yaptirdim bir kapida cizik var pasta ile duzelecek cinsten lpg sistemi de brc sirali değil gayet kullanisli ic hacim olarakda gayet güzel...
Alıntıları Göster
-
Hayırlı uğurlu olsun ben dün test ettim bahsettiğin arabayı beğendim.Bizim işyerinden arkadaş da aldı aynı fiyat 12000 e tüplü beyaz 2000 model.quote:
Orijinalden alıntı: 3dman
Yorumlarınız için teşekkürler.Arabayı aldım.Çok hoşuma gitti genişliği, iç konforu,gücü .. bakalım hayırlısı
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun kazasız belasız bin inşaallahquote:
Orijinalden alıntı: ozgur2007
Hayırlı uğurlu olsun ben dün test ettim bahsettiğin arabayı beğendim.Bizim işyerinden arkadaş da aldı aynı fiyat 12000 e tüplü beyaz 2000 model.
Alıntıları Göster -
sağolun Allah razı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Nascimento
hayırlı olsun kazasız belasız bin inşaallah
Alıntıları Göster -
bende de eski kasa var 96 model 9.400 almıştım lpg taktırdım atiker sıralı sistem arabada yok yok abs, hidrolik direksiyon, sanruff, klima, cd çalar 4 kolon üzerine sonradan takılı 1.8 motor 125 hp gücünde ve en önemlisi yok tutuş hızlanma ve performans süper lpg ile benzin de performans farkı hemen hemen yok gibi bişe yani :Dquote:
sağolun Allah razı olsun.
Alıntıları Göster -
MERABA ARKADAŞLAR BENDE BİR SÜREDİR 2000 YADA 2001 MODEL HYUNDAİ ELANTRA ARAŞTIRIYORUM LPG Lİ ALMAK İSTİYORUM ANCAK UYGUN Bİ ARAÇ BULAMADIM.. ULAŞABİLECEĞİM YERLER HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.. -
Buradan takip edilebilir...quote:
Orijinalden alıntı: selocan1000
MERABA ARKADAŞLAR BENDE BİR SÜREDİR 2000 YADA 2001 MODEL HYUNDAİ ELANTRA ARAŞTIRIYORUM LPG Lİ ALMAK İSTİYORUM ANCAK UYGUN Bİ ARAÇ BULAMADIM.. ULAŞABİLECEĞİM YERLER HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ..
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsubcategories_also%5D=1&c=3530&b%5Baramabolge%5D=&c=3568&c2%5B%5D=5552&c2%5B%5D=5556&c2%5B%5D=5557&c2%5B%5D=5553&b%5Bminprice%5D=&b%5Bmaxprice%5D=&b%5Bpricecurr%5D=1&b%5Bdetay_4_min%5D=&b%5Bdetay_4_max%5D=&b%5Bdetay_5_min%5D=1999&b%5Bdetay_5_max%5D=2003&b%5Bdetay_1864%5D=&b%5Bdetay_3%5D=&b%5Bdetay_6%5D=&b%5Bdetay_8%5D=&b%5Bdetay_17%5D=&b%5Bdetay_2043%5D=&b%5Bdetay_705%5D=&b%5Bdetay_717%5D=&b%5Bdetay_706%5D=&b%5Bilantarih%5D=&b%5Bsearch_text%5D=&b%5Bwhole_word%5D=1&b%5Bsort_field%5D=date_activated&submit_detay2.x=49&submit_detay2.y=10
-
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız...elantra güzel arabadırquote:
Yorumlarınız için teşekkürler.Arabayı aldım.Çok hoşuma gitti genişliği, iç konforu,gücü .. bakalım hayırlısı
Alıntıları Göster -
sağolasın inşallah hayırlısı ile alalımda..quote:
Orijinalden alıntı: __elantrafaruk__
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız...elantra güzel arabadır
Alıntıları Göster -
2002 HYUNDAI ELANTRA 1.6 GLSquote:
sağolasın inşallah hayırlısı ile alalımda..
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR DÜN BU ARACI ALDIM 14 000 VERDİMM ARAÇ ÇOK TATLI İLK İZLENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ... BUNA TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ... BİRDE PASTA CİLA YAPTIRMAK İSTİYORUM SİZCE DE BOYAYI İNCELTİYOR FİLAN DİYORLAR DOĞRULUK PAYI NEDİR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM... -
valla garddasım bugun 2000 model reno europalar bile 12500 larda sehir halinde elantrada 4 cam otomatık klima var abs var hidroli var lpg var konfor europadan iiii valla araca iyi bakarsan cicek gibi araba daha cok paran varsa daha iyisini al ama bu paralara guzel temiz bulabilirsen iyi araba .. allah kazadan beladan uzak tutsun en iyi araba senin olandır kimseye minnnet ettirmeyendir.. malına ii bak o sana bakar yagını suyunu bakımını eksık etme elinden geldigi kadar yap.. yaptır.. herkeze hayırlı olsun... at avrat silah... bu boyledir.. en olsam aynısı yaparım 11000 tl ye 2000 model reno brodway aldı arkadasım araba bildigin okuz.. ama neticesinde araba .. onun arabası istedigi yere zırt diye gidiyor ona soruyom araba nasıl diye on numara diyo daha iyisini alana kadar en iyisi elindeki.. saygılar burası istanbul :=:=:)quote:
2002 HYUNDAI ELANTRA 1.6 GLS
ARKADAŞLAR DÜN BU ARACI ALDIM 14 000 VERDİMM ARAÇ ÇOK TATLI İLK İZLENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ... BUNA TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ... BİRDE PASTA CİLA YAPTIRMAK İSTİYORUM SİZCE DE BOYAYI İNCELTİYOR FİLAN DİYORLAR DOĞRULUK PAYI NEDİR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
Alıntıları Göster
-
Selam bana acil sis fari lazim arac 2000 Model hyundai elentra gls -
Arkadaşlar bazı elantralarda hız sabitleyici görüyorum. Bunlar araç orjinalinde mi yoksa sonradan servis tarafından takılan bir sistem mi?quote:
Orijinalden alıntı: jaws7467
Selam bana acil sis fari lazim arac 2000 Model hyundai elentra gls -
sa arkadaşlar 1999 model hındai elentra almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir acaba fiyatı 13.250 tl lütfen yardımcı olurmusunuzquote:
Orijinalden alıntı: Javier
Arkadaşlar bazı elantralarda hız sabitleyici görüyorum. Bunlar araç orjinalinde mi yoksa sonradan servis tarafından takılan bir sistem mi?
Alıntıları Göster
lan Tarihi 18 Nisan 2014
Marka Hyundai
Seri Elantra
Model 1.6 GLS
Yıl 1999
Yakıt Benzin
Vites Manuel
Km 229.000
Renk Kahverengi
Kasa Tipi Sedan
Motor Hacmi 1401 - 1600 cm3
Motor Gücü 101 - 125 HP
Çekiş Önden Çekiş
Garanti Hayır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADASIM1 -- 13 Ağustos 2014; 14:34:51 >
-
bende var 200o model almadı isen satayım sana,quote:
Orijinalden alıntı: DADASIM1
sa arkadaşlar 1999 model hındai elentra almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir acaba fiyatı 13.250 tl lütfen yardımcı olurmusunuz
lan Tarihi 18 Nisan 2014
Marka Hyundai
Seri Elantra
Model 1.6 GLS
Yıl 1999
Yakıt Benzin
Vites Manuel
Km 229.000
Renk Kahverengi
Kasa Tipi Sedan
Motor Gücü 101 - 125 HP
Çekiş Önden Çekiş
Garanti Hayır
Alıntıları Göster
ÖZELLİKLERİ
ilan Tarihi 21 ekim 2014
Marka Hyundai
Seri Elantra
Model 1.6 GLS
Yıl 2000
Yakıt Benzin -lpg
Vites Manuel
Km 161 bin
Renk gümüşgri
Kasa Tipi Sedan
Motor Gücü 75 - 100 HP
Çekiş Önden Çekiş
ORJİNAL BOYASIZ KAZASIZ KONFORLU FULL GÜVENLIK PAKETİ VAR BAKIMLARINI ZAMANINDA EKSIKSIZ YAPTIRDIM SERVİS RAPORLARI VAR ARABAMDAN COK MEMNUNUM MODEL YÜKSELTMEK İÇİN SATIYORUM TRİGER KAYIŞINI YENI DEĞİŞTİ BASKI BALATASI YENİ DEĞİŞTİ MOTORDA ÇATLAK OLAN KAYIŞLARI DEĞİŞTİ KM Sİ ORJİNAL 160 BİNDE SIRALI SISTEM LPG VAR AYNALAR KATLANIR VE ELEKTRIKLI AYARLAMA DIREKSIYON HIDROLIK AYARLANIR UZAKTAN KUMANDA MERKEZI SISTEM KAPI DÖRT CAM OTOMATIK BENZIN VE BAGAJ KAPAGI IÇERDEN ACILMALI TEYP SONY KUMANDALI MP3 USB Lİ KM GÖSTERGESİ İÇERDEN IŞIGIN AYARLAMALI 2 HAVA YASTIGI VAR ABS VAR KLİMA VAR 4 TANE 1 KIS KULLANILMIS LASSA LASTIK DE YANINDA VERECEGIM ARKA PARK SENÖRÜ VAR CAMLAR AMERİKAN ÇİZİLMEZ FİLME KAPLI ARKA CAM ISITMALI SİS FARLARI VAR BÜTÜN ELEKTRONİK VE MEKANK SISTEMI ÇALISIYOR ÖN KOL DAYAMASI VAR KOLTUKLAR KATLANIR YEDEK ANAHTARIDA VAR YAKITI AZ VERGISI AZ MUAYENESİ İLK GİRİŞTE GEÇTİ 2016 MAYISA KADAR ÇÜRÜĞÜ FALAN YOK KOLTUKLARDA YIRTIK SÖKÜK YANIK YOK AĞIR BAKIMLARI YAPILDI KIŞLIK BAKIMINIDA YAPTIRDIM YAĞI FİLTRELERİ ANTİFİRİZ FALAN AKÜSÜ YENİ DEĞİŞTİ SAĞ ÇAMURLUK İŞLEM GÖRMÜŞ BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ MOTORDA YAĞ YAKMA EKSİLTME FALAN YOK HERHANGİ BİR SIKINTISI YOK GÜNEŞ YANIĞIDA YOK İSTEDİĞİN USTAYA GÖSTER AKLIMA GELENLER BUNLAR DEĞİŞEN PARÇASIDA YOK ÜS MODEL ARAÇLARLA TAKAS EDEBİLİRİM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutefekkir26 -- 29 Ekim 2014; 22:54:50 >
-
hocam aracı sattınız mı yoksa duruyor mu ? fiyat olarak en son ne istiyorsunuz ve nerede ikamet ediyorsunuz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai accent 1.5 gls ile 1.5 i gls arasındaki fark
- cvvt ne demek
- dizel araba 3000 devirden sonra gaz yemiyor
- hyundai h100 tutulan modeli hangisi
- ankara hyundai usta tavsiyesi
- hyundai kona elektrikli menzil
- hyundai i20 n kaç beygir
- hyundai staria yakıt tüketimi
- hyundai i10 otomatik sıfır fiyat
- tucson hibrit
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X