Şimdi Ara

hyundai elantra vw jetta yol tutus konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırakın burada kendi kendine takılsın... Oynar oynar gider.....
  • Elantra da Accent Blue ile aynı tip arka süspansiyon, çift bağlantılı torsiyon çubuğuna sahip süspansiyon sistemi kullanılmış.

İ30 daki çok kollu tam bağımsız sistem çok maliyetli olduğu için daha az maliyetli bir sistem tercih etmişler gibi görünüyor
  • Teknoloji gelişiyor,hyundai artık rakipleriyle her alanda yarışabilen otomobiller yapıyor.
    TAbi fiyatlarınıda ona göre katladı
  • Bu forumda ne kadar cok vw düşamanı var böyle dıkkat edıyorumda her konuda vw ezılıyor demekkı almanlar bu işi bilmiyor herhalde yada bu forumdakiler arabadan daha cok anlıyolar... herneyse gereksiz tartısmalara hıc gıremıcem vw cok kötü hatta almanlar araba yapmayı hiç bılmıyolar :) fransız guneykore japon çin arabanın kralını bunlar yapıyor herhalde artık iyi forumlar size vw dusmanları
  • tek mesele yol tutuşsa eğer araba araştırmayın boşuna konfordan feragat edicekseniz buyrun alın bi tane kalas ford çukurları iliğinize kadar bi hissedin de görelim güzel Türkiye'min yollarında.

Ayrıca yiğidi öldürün hakkını yemeyin vw grubun arabaları yol tutuş konusunda ortalamanın üstündedir.Sürekli kıyasladıgınız corolla ile +180 km hızlara çıktınız mı hiç?Direksiyon tekno dans yapıyor o hızlarda.Aynı hızda jettanın direksiyonunda olun bide farkı zaten anlıyacaksınız.Elantra falan geçiniz şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Bize gelen Jetta'lar da Meksika üretimi. Jetta'nın önceki kasasında da yol tutuş çok iyi değildi zaten.

Önceki kasada iyi değilmiydi.2008 jetta kullanmış biri olarak söylüyorum:bi önceki kasa jettanın yol tutuş olarak focus belki bariz önde olabilir ama özellikle elantra dan fazlası bile var.
  • Pehh... neymiş elantranın yol tutuş u jetta dan iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

ya arkadaşlar komik olmayın elentra ağzıyla kuş tutsa millet gider alman jetta alır. yolu çok iyi tutan ford focus var ama vatandaş yine jetta der

Alman değil meksikalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

tek mesele yol tutuşsa eğer araba araştırmayın boşuna konfordan feragat edicekseniz buyrun alın bi tane kalas ford çukurları iliğinize kadar bi hissedin de görelim güzel Türkiye'min yollarında.

Ayrıca yiğidi öldürün hakkını yemeyin vw grubun arabaları yol tutuş konusunda ortalamanın üstündedir.Sürekli kıyasladıgınız corolla ile +180 km hızlara çıktınız mı hiç?Direksiyon tekno dans yapıyor o hızlarda.Aynı hızda jettanın direksiyonunda olun bide farkı zaten anlıyacaksınız.Elantra falan geçiniz şimdi.

corolla ile 180+ ya çıktım.

yol bozuksa dans eder tabi.

jetta ilede çıktık emin ol ses farkı var güven farkı yok.
  • Yeni kasayi hic kullanmadim ama eski kasayi bilirim. Tamam eski kasa jetta hicbir zaman kotu bir yol tutusuna sahip olmadi ama hicbir zamanda en iddalilarindan biri degildi.

Yeni kasa jetta da eaki kasayla ayni yol tutus karakterlerine sahipse bosuna en iyisi jettadir diye savunmayin komik olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

tek mesele yol tutuşsa eğer araba araştırmayın boşuna konfordan feragat edicekseniz buyrun alın bi tane kalas ford çukurları iliğinize kadar bi hissedin de görelim güzel Türkiye'min yollarında.

corolla ile 180+ ya çıktım.

yol bozuksa dans eder tabi.

jetta ilede çıktık emin ol ses farkı var güven farkı yok.

Gerçekten (2007 model olanı için söylüyorum)corollanın yol tutuşunu çok beğenmiştim.arkadaşımın vardı.ankaradan samsuna gittik ve yol tutuşu süper aracın.tek eksisi içeriye jettadan çok daha fazla ses alması.sanırım bu sorun toyotaların genelinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Yeni kasayi hic kullanmadim ama eski kasayi bilirim. Tamam eski kasa jetta hicbir zaman kotu bir yol tutusuna sahip olmadi ama hicbir zamanda en iddalilarindan biri degildi.

Yeni kasa jetta da eaki kasayla ayni yol tutus karakterlerine sahipse bosuna en iyisi jettadir diye savunmayin komik olursunuz.

Yanlış düşünüyorsunuz kesinlikle.eski jetta da kullanılanlar orta sertlikte süspansiyonlar kullanılıyordu.yeni jetta da ise süspansiyonlar daha da sertleştirilmiş ve bu yok tutuşunun arttığının bir kanıtıdır.eğer şüpheleriniz varsa da gidip test edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Yeni kasayi hic kullanmadim ama eski kasayi bilirim. Tamam eski kasa jetta hicbir zaman kotu bir yol tutusuna sahip olmadi ama hicbir zamanda en iddalilarindan biri degildi.

Yanlış düşünüyorsunuz kesinlikle.eski jetta da kullanılanlar orta sertlikte süspansiyonlar kullanılıyordu.yeni jetta da ise süspansiyonlar daha da sertleştirilmiş ve bu yok tutuşunun arttığının bir kanıtıdır.eğer şüpheleriniz varsa da gidip test edersiniz

İyi de kardes yeni kasayi kullamadigimi acik acik yazmisim, neden savunmaya geciyorsun ki, hayir daha acik yazabilecegim bir sekil biliyorsan soyle yapayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist
    I never had any friends later on like the ones I had when I was twelve.

Güzel söz.
  • konu takip
  • İnsanların konuşmayı tartışmayı bilmediği bir dünyada(forumda??) yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

quote:

Orijinalden alıntı: Jet_han

Yukarıdaki JEttaya yönelik absürd ve komik videoya ve yorumlara bir Jetta kullancısı olarak cevap verme gereğinde olduğumu düşündüm.

Lastik ebadını filan geçin arkadaşım. Her markanın her modelin firmalar tarafından üstün çıkarıldğı paralı, maksatlı videolar internet sitelerini sosyal paylaşım sitelerinde dolup taşıyor.

2008 den günümüze kadar Jetta kullanıyorum bir tanesi en ful modeli 1.4 TSI 122 Jetta diğeri ise 2010 1.6 TDI en ful modeli olan Comfotlıne . Şimdi gel gelelim Jettanın faydalarına

Bu sınıfta bir çok ara kullanmış biriyim, cıvıc, corolla,Megane 2, pejo 3008 vsvs. C sınıfında kullandığım ve bir çok D sınıfını yanında ezen bir araçtır Jetta. Bakıyoru şimdi yorumları yapan kişilere daha yaşları 20 oturmuşlar araba kompedanı ilan etmişler kendilerini. Sizin yaşınızdan fazla araba kullandım. İyi dinleyin şimdi beni. Klavye delikanlılığı yapıp laubalileşmeye gerek yok tamammı koçlarım.

Bir Laguna ile Ankara Kırşehir arasndaki yolda kapıştık. Uzun bir süre birbirimizi kovaladık. En sonunda virajların bol olduğu bir bölgede yani ELmadağında fark ortaya çıktı. Laguna frenlere asılırkn ben gaza basıyordum o virajlarda, tk tük ESP devreye giriyordu ama araçta en ufak bir savrulma sözkonusu değildi. Bu aracın en önemli özelliği yol tutuşudur beyler. Öyle hyundaiyle filan karşılaştırılacak bir araç değildir. Aracım eski kasa JEttadır. Bu aracı aldığım fiyata yeni kasa Trendilne alabilirdim ancak malzeme kalitesizliği ve eski Jettama göre bir çok malzemnin çalınmasından dolayı yine aynı kasayı tercih ettim. Çok memnunum.

Bakın siz siz olun sakın ama sakın bir Jetta ile sakın virajlarda kapışayım demeyin. Ölüm ve yaralanma riski taşıyor sizin açınızdan çünkü. Böyl esprili bir tavır takınmam umarım sizi rahatsız etmemiştir. Ettiysede yapacak bişey yok geçmiş olsun :)

Şaka bir tarafa Jettadnın direksiyonuna oturduunuzda inanılmaz bir tok araç olduğunu ve yapı olarak sağlam bir makinada olduğunuzu kesinlikle hissediyorsunuz. Yol tutuşu konusu heleki elantrayla kıyaslanması gerçekten çok güldürdü beni. Aksini savunan tüm Elantracı arkadaşları piste davet ediyorum.

Sevilerimle Öpüldünüz....

jettanın bir önceki kasasını kullanmıs biri olarak sunu söylüyeyim sadece ford un yol tutusunun yanına bile yanasamaz,durumda,ki jetta burada abartıgınız gibi bir araç kesinlikle değil 2011 jetta kullanmadım ancak inceledim ve kullananan yakın arkadaslarımla uzun uzun konustum ayrıca burda yaşla ilgili bir sey yazmıssınız yasım 30 bir cok arabanın direksiyonunada oturmus birisiyim......

+1
    ford iyi yol tutar ben opel astranın da jettadan daha iyi yol tutuşuna sahip olduğu kanaatindeyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

İyi de kardes yeni kasayi kullamadigimi acik acik yazmisim, neden savunmaya geciyorsun ki, hayir daha acik yazabilecegim bir sekil biliyorsan soyle yapayim.

Çok özür dilerim kusura bakmayın.hızlıca okuyunca direk savunmaya geçtim:).

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.