Şimdi Ara

Hyundai, elektrikli araç planlarında geri adım atıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amerika’da mesafeler uzak. Türkiye gibi değil. Ayrıca şarj ağı var ama yarısı bozuk. Benzin ucuz kim takar elektrli arabayı amerika’da. Amerika’da hibrit tutuluyor şimdilik. Tesla o kadar teşvik yapıyor ona rağmen az satıyor. Ayrıca tekrarlıyorum, kışın eksili değerlerde verimi düşüyor. Geçen kış bir sürü tesla yolda kaldı, haberleri mevcut.

Ek olarak o menziller yalan. Gerçek hayatta daha az gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes boş boş hibrit sevicilik yapmış. Araba benim dizel aracımdan çok yakıyor farkındamısınız arkadaşlar

• Türkiye'de bu uygun %10 ötv'li fiyatlarla, bu uygun elektrik bedeli ve kuyruk falan beklenmeyen, gayet modern elektrikli şarj ağı ile elektrikli otomobile laf edenin dünyadan haberi yoktur.. arabayı yürütme olanağı varken, Togg vs dururken üstüne dünya para verip 3008, corolla cross alanlara gerçekten üzülüyorum.

yutdışında yaşasam tam tersi elektrikli otomobili kafama silah dayamaları lazım almam için. orada 2.5 5 silindir RS3 var, M140i var, GR86, TypeR var ben gidip ot gibi elektrikli araç alacam, git dünya kuyruk bekle de, depo doldurmadan pahalıya DC şarj et.. yemişim teşviğini neyse vergisi veririz :)

• DeXtrin kullanıcısına yanıt
    gelecek elektrikte değil hidrojende

• sevecen69 kullanıcısına yanıt

Polo parasına ionic 5 aldım. Evden şarj ile km 40kuruş yakıyor. Çok konforlu seri ve sessiz bu paraya daha iyi araç var mı? Dışardan doldurunca 1.2tl yakıyo.. dizel ortalaması 3 litre olan hangi araç var?

Bunları halihazırda vw touareg 3.0tdı F10 5 serisi sahibi biri olarak söylüyorum genel kullanışlılığı hepsinden daha iyi.. çok sessiz çok geniş. Bir sahip olun önyargılarınız gidecek emin olun. Ayrıca ülkemiz şarj ağı çok geniş ve hızla genişlemeye devam ediyor.

Ayrıca bana göre elektriklinin en önemli avantajı ülkenin petrole bağımlılığını bitirmesi. Petrol birgün bitebilir ancak elektrik üretim tekniğine göre tam yenilenebilir olarak üretilebilir. Petrol zengini Arap ülkesi olsak anlarım ama bizim gibi ülkeler için bence uzun vadede çok faydalı.

• dmncyr D kullanıcısına yanıt
    "Reklam profesoru"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

fosil yakıttan elektrik üretimi azalarak bitiyor... cahil... elektrikli araçların satışı düşmüyor artıyor...

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    hidrojen balonu patladığında susarsınız...

• Artıyor mu ? Avrupa birliği bile geri adım attı. Büyük markalar hibrite yönelmeye başladı. Tesla faizsiz kredi veriyor yine alan az. Hem cahilsin hem de ahkam kesiyorsun. Elektrik üretimi her sene artıyor, hala büyük bölümü fosil yakıtlardan sağlanıyor. Hiçbir zaman %100 yenilenebilir olmayacak. Nükleer ile desteklenmesi gerekiyor. Benzinli arabalar çevreyi çok kirletmiyor. Asıl kirlilik sanayi ve elektrik üretiminden kaynaklanıyor. Dizel araçlar zaten bitti, Türkiye hariçi dizel kullanan yok onlarda azalarak bitecek.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

gerçekler farklı hibritten pişman olan çok...

• DeXtrin kullanıcısına yanıt
    Elektrikli araç kullananlarda şiddetli baş ağrısı var duydum, doğru ise almayın derim!,
    https://m.youtube.com/watch?v=JoeUjPdbrF8&pp=ygVQw4dvayBrcml0aWsgZ8O8bmxlciBrYXDEsWRhISBoZXJrZXMgw7ZubGVtIGFsc8Sxbi4gcmFtYXphbiBrdXJ0b2fMhmx1IGFubGF0xLF5b3I%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 1 Eylül 2024; 1:46:33 >
  • Elektrikli araç kullananlar'da şiddetli baş ağrısı var duydum doğru mudur?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 31 Ağustos 2024; 23:47:40 >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Hocam öne çıkan modelleriniz varmı?

• Bloody Roar B kullanıcısına yanıt

palavra sadece dedikodu...

• Tanjiro Kamado kullanıcısına yanıt
    gönlümüz eşimle togg dan yana ancak bütçe kısa menzile yetiyor.Kısa menzilin çok daha fazlasını veren daha ucuz modeller var.Şuan öne çıkan Citroen ec4x ( ortalama gerçek kullanıcı deneyimlerine göre en az 5 kişiyle sohbet ettim, şehir dışı 110 120 km hız klima açıkken 300 km rahat ,şehir içi zaten sıkıntı yok 350 400 hatta trafik sıkışık yavaş ileriyorsa 400 km yi geçeceğini ilettiler.En kötü kullanım senaryonda yani spor modda vs. 250 km görür dediler.

bunun dışında Peugeot 208,2008, Hyundai kona, bütçe yetse Hyundai ioniq 5, byd atto 3 , mg 4 baktığımız araştırdığımız diğer modeller.

Citroen ec4x i 100 kw motor gücü olanı 1250 tl yr yakın zamanda alan arkadaşlar olmuş.

Eşimle yaptığımız kurgu Edirne dışından en fazla kayınpederlere Tekirdağ 150 km , köye Lüleburgaz 70 km , Kırklareli 60 km en fazla Çanakkale 200 km , İstanbul 250 gidebileceğimizi kurguladık.Zaten 400 500 km leri aşan yolculuk bize pek mantıklı gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyundai elektrikli araçların la ayda 1/2 bin araç sattida bizim haberimizmi yok

• youtube
    Cansu Canan Özgen bu bölümde Ramazan Kağan Kurtoğlu'na soruyor. 3. dünya savaşı başladı mı? Yatırım tavsiyeleri neler? Yapay zeka insanlığın sonunu mu geti...
    https://m.youtube.com/watch?v=JoeUjPdbrF8&pp=ygVQw4dvayBrcml0aWsgZ8O8bmxlciBrYXDEsWRhISBoZXJrZXMgw7ZubGVtIGFsc8Sxbi4gcmFtYXphbiBrdXJ0b2fMhmx1IGFubGF0xLF5b3I%3D
  • Bloody Roar B kullanıcısına yanıt

rating için boş beleş video çeken ak-gezen... palavra...

• Nasıl pişman olan çok anlamadım. Camry ve priuslar çatır çatır satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 1 Eylül 2024; 13:52:3 >
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    Verime bak, yakılan yakıtın %75'ini hareket enerjisine çeviremiyorsun bir de verim diyorsun. Benzinli araçlar en verimsiz teknolojidir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.