Şimdi Ara

Hyundai En Büyük Beş Sırasında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba kia'yla berabermi bu 5.lik,değilise kia'yıda eklersek 1.olurt herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 3 Temmuz 2008; 19:03:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Ben de Serçe'yle taşın üstüne çıktım alt taban taşın şeklini alarak tamamen içe göçtü.. Fiat yaramaz ..
    Opel Vectra'yla kaza yaptık, burnumuz dahi kanamayan kazada pert oldu .. Yok Opel gibi dandik marka ..
    BMW 3.16i Compact'ın tümsekten geçerken egzostu düştü .. BMW de araba mı ..
    Audi A3'le otobanda sürat yaparken motor alev alıyordu, ölümden döndüm.. Audi alanın kafasını ..
    Skoda Fabia'yla 170'i geçince arabanın kıçı başı durmuyor, zaten ABS bile standart değil.. Skoda da marka mı ya ..

Yukarıda yazdıklarımın hepsi de gerçek ve Vectra hariç kendi arabalarımdır.. ama sonundaki yorumları yapmak için baya bir dar kafalı ve at gözlüklü olmam gerekir .. gerçekleri görün derim biraz artık genelleme yapılabilecek devri geçtik ..

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Saç kalınlığı Hyundai ile kaza yaptım yok böyle dandik bir araba

Sonra yazdığımı oku ona göre yorum yap ben broadway ile Hyundai'ye vurdum sen konunun tamamını okumadan nasıl olurda tek pm üzerinden yorum yapabiliyorsun şaşıyorum doğrusu

• Tebrikler....Hyundai
  • Listedeki firmaların hepsi nerdeyse 100 yıllık firmalar.
    Hyundai hariç.
    Bu kadar sürece bu kadar köklü ve tanınmış firmayı geride bırakmak, ilk 5'e girmek hiç de kolay bir şey değil.

Türkiye'de de bir çok şeyi ve anlayışı değiştirdi Hyundai.
    96 yılında sattıkları yumurta kasa accent'teki donanım:

Sis farı + Hid. direksiyon + direksiyon ayar + depo, bagaj içten açılmalı+ Elektrikli öncam + mer.kilit + Klima + katlanabilir arka koltuk + elektirk ayarlı dikiz ayna + ABS + Zaman ayarlı silecek + Ayarlanabilir sürücü koltuğu + Bel destekli sürücü koltuğu + Ön farlar açık uyarısı + Em. Kemeri takınız uyarısı

Bravo Hyundai.
  • Beyler hyundai 70 yaşındaki sahibi bebek bakıcılığı yapıyorBiberonla süt veriyor,mama yediriyor,çocukların altını temizliyor

Sebebi ülkesinde manipülasyon,zimmet,rüşvet falan filan..
    Herhalde yaş nedeniyle 3 yıl boyunca kimsesiz çocuk yurdunda bebek bakma cezası çekecek.
  • Fiyatına göre güzel araçalr yapıyorlar.

Keşke bizde tamamen kendi ürünümüz olan bir araç yapabilsek...
  • tebrik ediyorum hyundai'yi
  • Adamlardaki çalışma azminin yarısı bizde inanın ülkece şimdiki olduğumuz yerden 3 kat ileri olurduk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haketmedim

Adamlardaki çalışma azminin yarısı bizde inanın ülkece şimdiki olduğumuz yerden 3 kat ileri olurduk.

çalışma azmi belki yok ama süper bir eleştiri yeteneğimiz var, pirimizde hıncal uluç
  • Ben yorumumu 15.26'da yapmışım sen çarptığına dair mesajını 15.31'de atmışsın. Yorum yapmadan önce zat-ı alinizin ilave yorumlarını mı beklememiz gerekiyor? Zaten siz vurdunuz ya da o vurdu farketmez, sizin yorumunuzun saçma ve anlamsız olduğu gerçeğini değiştirmiyor ..

quote:

quote:

Ben de Serçe'yle taşın üstüne çıktım alt taban taşın şeklini alarak tamamen içe göçtü.. Fiat yaramaz ..
    Opel Vectra'yla kaza yaptık, burnumuz dahi kanamayan kazada pert oldu .. Yok Opel gibi dandik marka ..
    BMW 3.16i Compact'ın tümsekten geçerken egzostu düştü .. BMW de araba mı ..
    Audi A3'le otobanda sürat yaparken motor alev alıyordu, ölümden döndüm.. Audi alanın kafasını ..
    Skoda Fabia'yla 170'i geçince arabanın kıçı başı durmuyor, zaten ABS bile standart değil.. Skoda da marka mı ya ..

Yukarıda yazdıklarımın hepsi de gerçek ve Vectra hariç kendi arabalarımdır.. ama sonundaki yorumları yapmak için baya bir dar kafalı ve at gözlüklü olmam gerekir .. gerçekleri görün derim biraz artık genelleme yapılabilecek devri geçtik ..

quote:

Sonra yazdığımı oku ona göre yorum yap ben broadway ile Hyundai'ye vurdum sen konunun tamamını okumadan nasıl olurda tek pm üzerinden yorum yapabiliyorsun şaşıyorum doğrusu

• Hyundai otomotiv grubunun içinde otobüsler filan da var. Bu kadar büyüklüğe şaşırmamak, takdir etmek gerek. Daha fazla gelişmelerini diliyorum. Ayrıca başlarda Honda'yı örnek aldığını düşünüyorum. Honda gibi her sektörde yer almaya çalıştılar, hatta geçtiler Otomobillerin de seviyesi yıllar geçtikçe daha da artacaktır, eminim.

VW de 3. olmuş bu arada, en son 4. biliyordum.

• bizim ülkede kaliteli olan değil ucuz olan satar yoksa al fiatı vur hyundai hepsi aynı
  • Hyundai'nin çoğu arabası uyduruktu yakın zamana kadar, son modelleri iyi ama Genesis felan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: john_locke1907

bizim ülkede kaliteli olan değil ucuz olan satar yoksa al fiatı vur hyundai hepsi aynı

senin beğenmediğin o hyundai amerikan pazarına girmiş bir araçtır ki generals motors ve toyotaların dışında arabalara bakmadıklarınıda belirtmek isterim honda da buna dahil o pazarda tutunmak her baba yiğidin harcı değil belki fiat konusunda kısmen haklı olabilirsin

(fiat kullanıcısıyım)

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Orjinalden alıntı: john_locke1907

bizim ülkede kaliteli olan değil ucuz olan satar yoksa al fiatı vur hyundai hepsi aynı

senin beğenmediğin o hyundai amerikan pazarına girmiş bir araçtır ki generals motors ve toyotaların dışında arabalara bakmadıklarınıda belirtmek isterim honda da buna dahil o pazarda tutunmak her baba yiğidin harcı değil belki fiat konusunda kısmen haklı olabilirsin

(fiat kullanıcısıyım)

Doğru aslında bir yerde, 1-2 hafta önce Bodrum'da Hyundai'nin bir modelini gördüm, Amerikan arabası sandım önce aşırı benziyordu şu Lincoln Town Car'a. Modeline bakamadım ama büyüktü bayağı, demek Abd odaklı üretim yapıyorlar. Amerikan firmalarıda salak gibi ellerindeki cevherleri 70'lerden sonra yok ettiler.

• Hocam bahsettiğiniz araç muhtemelen Santa Fe. Santa Fe Amerika'da bu yıl SUV segmentide maksimum puan aldı ve en güvenli araçlardan biri seçildi. Değerlendirmeyi yapan da araçların sigorta değerlerini belirlemek için EuroNCAP gibi çarpışma testleri yapan IIHS (Insurace Institute for Highway Safety - Otoyol Güvenliği için Sigorta Enstitüsü).

http://www.iihs.org/ratings/ratingsbyseries.aspx?id=415

Amerika'da Hyundai çok ciddi pazar payına sahip ve yine geçtiğimiz yıl en sorunsuz marka seçilmişti. Şimdi bulamadım kaynağını ama Hyundai i30 forumunda var.

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Doğru aslında bir yerde, 1-2 hafta önce Bodrum'da Hyundai'nin bir modelini gördüm, Amerikan arabası sandım önce aşırı benziyordu şu Lincoln Town Car'a. Modeline bakamadım ama büyüktü bayağı, demek Abd odaklı üretim yapıyorlar. Amerikan firmalarıda salak gibi ellerindeki cevherleri 70'lerden sonra yok ettiler.

• Hyundai'nin LCD panelleri, monitörleri de çok güzeldir.

Adamlar asansörden konteynır'a, lokomotiften cep telefonuna, DVD writer'dan otobüse, fotoğraf makinasından buldozere, mikrodalga fırından CD'ye, cep telefonuna kadar herşeyi üretiyorlar.
    Hyundai bir dünya devidir ve bu büyüklüğe tüketicilerin beğenisi ile gelmiştir.
    En kalitelisini üretip, bu maksimum kaliteyi en pahallıya satmak yerine, olabilecek optimum kaliteyi en uygun fiyatla satma gibi bir politikası vardır. Bu yüzden çok geniş kesimlere ulaşmışlardırr.
  • quote:

Hyundai'nin LCD panelleri, monitörleri de çok güzeldir.

Adamlar asansörden konteynır'a, lokomotiften cep telefonuna, DVD writer'dan otobüse, fotoğraf makinasından buldozere, mikrodalga fırından CD'ye, cep telefonuna kadar herşeyi üretiyorlar.
    Hyundai bir dünya devidir ve bu büyüklüğe tüketicilerin beğenisi ile gelmiştir.
    En kalitelisini üretip, bu maksimum kaliteyi en pahallıya satmak yerine, olabilecek optimum kaliteyi en uygun fiyatla satma gibi bir politikası vardır. Bu yüzden çok geniş kesimlere ulaşmışlardırr.

kesinlikle haklısınız...

hyundai yi seviyorum bu yüzden...ayrıca taa kendi memleketlerinden gelip Türkiye de fabrika kurdukları için de seviyorum...

beni üzen tarafı ise dediğiniz hiç bir şeyi bu ülkenin üretememesidir...keşke bizde üretebilseydik....potansiyelimiz varken üretememek...neyse...bravo hyundai'ye

• quote:

Hocam bahsettiğiniz araç muhtemelen Santa Fe. Santa Fe Amerika'da bu yıl SUV segmentide maksimum puan aldı ve en güvenli araçlardan biri seçildi. Değerlendirmeyi yapan da araçların sigorta değerlerini belirlemek için EuroNCAP gibi çarpışma testleri yapan IIHS (Insurace Institute for Highway Safety - Otoyol Güvenliği için Sigorta Enstitüsü).

http://www.iihs.org/ratings/ratingsbyseries.aspx?id=415

Amerika'da Hyundai çok ciddi pazar payına sahip ve yine geçtiğimiz yıl en sorunsuz marka seçilmişti. Şimdi bulamadım kaynağını ama Hyundai i30 forumunda var.

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Hayır suv değil sedandı.

• bende i30 la kaza yaptım , son derece iyi bir araba , aracın radyatör gitmesine rağmen , ben araçta anca çizik olmuştur diyerek inmiştim. Kabine çarpışma şiddetini hiç yansıtmadı. Hyundai son geliştirdiği modellere bakıldığında oldukça güvenli otomobiller üreten bir marka. Ve i30 un iç mekan kalitesi c segmentteki çok az araçta var. Araca binin ve orta konsolun kalitesine bir bakın. Ötle bir malzeme kullanılmışki parmağınızla bastırdığınızda malzeme yumuşacık ve esneyebiliyor.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

sağlamlıktan kastın nedr ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.