Şimdi Ara

Hyundai Excel'i nasıl bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
99.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz öyle olmuş
  • Hyundai excel'i daha önce kullananların yorumlarını alabilirmiyim maksimum 5.500 YTL ye kadar bir araba arıyorum.Yedek parçaları nasıl ucuzmudur sizce alınırmı?
  • babamda vardı 1994 model excel gls.Türkiye fabrikası acılmadan önce kore'den gelen son versiyon exceller idi.110km den sonra araç titreme yapardı(En azından babam öyle derdi:) )4 cam otomatik teyp fren gaz pedalı.Yeter işte.:)GLS olan modellerin en dolu olduğunu hatırlıyorum.Sahinden sonra bize mercedes gelmişti ama sonrasında mercedes alınca bize teneke geldi:)
  • başka yorumlar varsa alabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozandeniz

başka yorumlar varsa alabilirmiyim

1991 model excelim var. gls modeli. çok memnunum.çoğu özelliğini ayrıntılı olarak aşağıdaki linke yazmıştım. sormak istediğiniz varsa cevaplarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_29307896/mpage_1/key_//tm.htm#29307896

parça fiyatları gayet ucuz ve heryerde bulabilirsiniz. ben Anadolunun bir ilçesinde yaşıyorum.rutin değişimler dışında parça değiştirmedim. ama birşey lazım olduğunda bulmak kolay.
  • Bir abimde var yakıtının şehir dışı 11 kuruş olduğunu söyledi.Bence klimalı donanımlı ve seri bir araç.Şehir içi kullanımı için gerçekten parasını hakeden bir model.
  • Foras _06 Helal olsun ya, gülmekten öldüm burda, benim de kafa baya bi karıştı senin yorumu okuyunca kendime geldim
  • yok nu ilanı nerden bulupda hortlatmışş onu anlamadım
  • 92 yılında 0 km ls modelini almıştık tek sorunu altı çok alçak kasislerde vuruyordu başka bir sorunu yoktu
  • merhaba esasında 5000-5500 YTL arası bir araba düşünüyorum.Ama yerli yada yabancı arasında kararsız kalmıştım ama galiba artık kararımı verdim gibi.
    100.000 km devirmiş bir yerli araba almaktansa (Sonuçta bu paraya 100.000 km altında yerli bir araba bulmakta zor gibi) 100.000 km yi devirmiş yabancı bir araba almak bana daha cazip geliyor.Forumu gezdiğimde herkesin belirttiği şey çoğunlukla aynı renault ve kuş serisinden şaşmayın deniliyor ama bence kriterlere göre değişir diyorum.Aynı fiyata daha sağlam ve daha konforlu bir araba alacaksam tercihimi yabancı bir markadan yana kullanırım.Yedek parça evet daha pahalı elden çıkarmakta biraz daha zor ama sonuçta ben bu arabayı bir süre kullanıcam.Özellikle Hyundai excel'le ilgili çok iyi şeyler okudum forumda.Yerli markalar kadar kullanıcısı olmadığı için yıpranma payının da daha az olacağını tahmin ediyorum tabii ki olabildiği kadar temiz bulmak umuduyla en azından benim görüşlerim böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 17 Şubat 2009; 15:36:34 >

• Bu aracı kullanmadan lütfen asılsız yorumlarda bulunmayın ve bu aracı almak isteyenlerin düşüncelerini bulandırmayın. Bu aracı 96 yılından beri kullanıyorum. (Bende Hyundai Excel GLS var). Şimdiye kadar hiçbir orjinal parçasını değiştirmek zorunda kalmadım. Maşallahı var beni bir kere bile yolda bırakmadı. Aracımda tüp olmamasına rağmen benzin sarfiyatı oldukça iyi. İmal tarihine göre o günün şartlarında full donanımlı bir araç. Hidrolik ayarlanabilen dieksiyon, 4 cam otamatik, bagaj ve benzin kapağı içerden açma mandalı, çocuk kilidi.... Bir aracın iyi olması sizi elinizde siz yağını suyunu herşeyi düzenli takip edip rutin kontrolleri yaparsanız bir sorunla karşılaşmazsınız. Alana şimdiden hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 79brandy79

Bu aracı kullanmadan lütfen asılsız yorumlarda bulunmayın ve bu aracı almak isteyenlerin düşüncelerini bulandırmayın. Bu aracı 96 yılından beri kullanıyorum. (Bende Hyundai Excel GLS var). Şimdiye kadar hiçbir orjinal parçasını değiştirmek zorunda kalmadım. Maşallahı var beni bir kere bile yolda bırakmadı. Aracımda tüp olmamasına rağmen benzin sarfiyatı oldukça iyi. İmal tarihine göre o günün şartlarında full donanımlı bir araç. Hidrolik ayarlanabilen dieksiyon, 4 cam otamatik, bagaj ve benzin kapağı içerden açma mandalı, çocuk kilidi.... Bir aracın iyi olması sizi elinizde siz yağını suyunu herşeyi düzenli takip edip rutin kontrolleri yaparsanız bir sorunla karşılaşmazsınız. Alana şimdiden hayırlı olsun..

benzin sarfiyatı nasıldır kmde ne kadar yakıyor Şehir içi - şehir dışı takribi sizden bilgi alabilirmiyim?bir sorumda 175.000 km bu araba için çokmudur yoksa daha az km li olanlara mı bakmak lazım?
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 18 Şubat 2009; 14:48:42 >

• İlk kasa temiz bir Toyota bulursan o arabaya bakma bile..
  • Sayın ozandeniz bu arabanın yakıt deposu 42 lt dir. Ben öyle km de ne kadar yakar hesabı hiç yapmam. Ama bir depo benzinle şehir içinde 650km gittim. Gerek araba sahibi olan arkadaşlar gerekse ustalar bu modeldeki bir araç için yakıt sarfiyatı çok iyi dediler. Benim aracım 150.000 km de. 94 model hyundai excel gls ler ilk orjnal excellerdr. 98 yılından itibaren ülkemizde İzmitte üretime başlayan acccent ların bır yıl ıcınde alt karoserınde curudugu görulmustur (Turk elı degdıgı bellı oluyor yanı :)
    Bu araçlar orjınal avrupa malıdır o nedenle 175.00 fazla bır km deıl. Ama almayı dusundugunuz arabanın durumunu bılemem tabıkı. Amorsıtorler nasıl, alt takım ne durumda, mekanık sorunu varmı bunları bılmek lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 79brandy79

Sayın ozandeniz bu arabanın yakıt deposu 42 lt dir. Ben öyle km de ne kadar yakar hesabı hiç yapmam. Ama bir depo benzinle şehir içinde 650km gittim. Gerek araba sahibi olan arkadaşlar gerekse ustalar bu modeldeki bir araç için yakıt sarfiyatı çok iyi dediler. Benim aracım 150.000 km de. 94 model hyundai excel gls ler ilk orjnal excellerdr. 98 yılından itibaren ülkemizde İzmitte üretime başlayan acccent ların bır yıl ıcınde alt karoserınde curudugu görulmustur (Turk elı degdıgı bellı oluyor yanı :)
    Bu araçlar orjınal avrupa malıdır o nedenle 175.00 fazla bır km deıl. Ama almayı dusundugunuz arabanın durumunu bılemem tabıkı. Amorsıtorler nasıl, alt takım ne durumda, mekanık sorunu varmı bunları bılmek lazım...

önerileriniz için teşekkürler büyük bir ihtimalle 94 model bir excel GLS alıcam.Yalnız son bir sorum daha olucak GLS ile LS serisinin farkını biliyormusunuz?
    GLS nin tek farkı elektrikli camlar mı?
    ikisinde de hidrolik direksiyon varmı?teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 19 Şubat 2009; 16:18:28 >

• quote:

önerileriniz için teşekkürler büyük bir ihtimalle 94 model bir excel GLS alıcam.Yalnız son bir sorum daha olucak GLS ile LS serisinin farkını biliyormusunuz?

Accent'lerde LS'lerin motorları 1.3, GLS'lerin 1.5, GLS'lerde klima var, LS'de yok..
    Sanırım Excel'de de durum böyledir.
  • quote:

LS lerde hdrolik dreksiyon yok.camlar elektrikli değil.ve klima da yok.
    excel alacaksanız GLS den başka almayın. km konusunda da 210 bin kmde 91 model GLS arabam var. çok çok memnunum.henüz motorda bir sorun yok. kmden yana bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.arabalar yerli üretim olmadığını belli ediyorlar.
  • Herkese ilgisi ve önerileri için çok teşekkürler.
  • birde gls'lerde orjinal teyp oluyor ama bu devirde hangisinde orjinal teyp vardır tartışılır bu arada 4 am otomatiktir gls'lerde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.