Şimdi Ara

Hyundai Excel'i nasıl bilirsiniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
99.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savas-01

10 aydır excel kullanıyorum.22.000 km yol yaptım ve hiç sıkıntı çekmedim.yağını suyunu koyup her yere gidiyorum(şehir içi, şehir dışı).fakat 100 km hızdan sonrası pek güven vermiyor bana.klavuzu gönderebilirmisiniz rica etsem.

kaynaklar ingilizce. Ama genelde anlaşılır.

• teşekkür ederim.
  • konuyu okuyunca benimde excel e olan ilgim arttı zira 8.5-9bin verip proton 416glx düşünüyordum,ama imkanlarım dairesinde 6bin civarı anca arac alabilirm.istanbulda zaten parca sıkıntısı çekilmez,1.5gls 6bine çok iyi bence
  • YA ARKADASLAR BENDE 98 MODEL EXCEL 1.5 GLS BULDUM ARAÇ DİRİ FAKAT KMSİ 198.0000 DE sıkıntı yaratırmı bide ankarada oturuyorum parça yönünden nasıldır ucuz diye doğan sahin almak istemiyorum parça fiyatları hakkında bilgisi olan arkadas varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan_52

YA ARKADASLAR BENDE 98 MODEL EXCEL 1.5 GLS BULDUM ARAÇ DİRİ FAKAT KMSİ 198.0000 DE sıkıntı yaratırmı bide ankarada oturuyorum parça yönünden nasıldır ucuz diye doğan sahin almak istemiyorum parça fiyatları hakkında bilgisi olan arkadas varmı

excel 98 modeli yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 28 Ağustos 2011; 12:45:19 >

• Excel 91-94 arası var, sizinki Accent, parçaları ucuz ve herzaman bulabilirsin.
  • Hyundai excel babam kullanıyordu gayet güzel, o fiyata şahin yok:D hidrolik dört cam otomatik 71 hp, lpg tankı ile yaklaşık 1 ton araba, çekişinde birşey yok ancak 7 kişi binmediğiniz sürece:D klimalı alalım mı almayalım mı derseniz alın zaten bozuluyor hemen :D genel olarak o fiyata o yaşa bu donanımda araba muhteşem, alın derim.(Mavi rengin dışında almayın derim.)
  • arkadaşlar max 7000 tl bütçe bu aracı önerir misiniz?
  • slm arkadaslar sımdı hyundai excel dıyorsunuz bende kullanıyorum 93 model hıd.dıreksıyon merkezı kılıt alarm vs.bu aracı sahınle karsılastıranlar için yada motor sesı ıcerde dıyenler ıcın ozaman bu aracın bıtık olanına bınmısler sahın vardı sattım bunu aldım memnunum motor sesı falan yk ıcerde gayet sessız bı arac.2.olarak corsa dıyenler 7.5 nasıl bır corsa bulursunuz bılemem tek kapı kaporta bozuk olabılır.3.olarak corolla dıyenler ok tmm on numara arac ama parca bulma sorunu +parca fıyatlarına bakalbılırler dedım gıbı bende 93 mdl GLS excel var son sahıbı olabılırım ama hıc olmazsa sorunsuz bınıyorum vede cok ama cok memnunum o yasdakı en ıyı alacağınız arac dıyebılırım konfor cok ıyı bazı arkadaslar altı alcak demıs dorudur altı alcak yarıs arabası deyıl hız arabasıda deyıl aıle ıcın cok ama cok ıdeal bı araba kesınlıkle sahınle yada soyle dıyım hıc bır kus serısıyle karıstırmayın opel corsa alırsanızda masraf yaparsınız son olarak 2011 model herhangı bır hyundai getırın bırde hyundai excel kaportadakı farkı anlıcaksınız sağlamlık bakımından yası onemlı deyıl dıyosan al derım kardesım excel'i hayırlı olsun alıcaklara

on numara arac bende 93 mdl gls var super sahınle karsılastıranlar yada motor sesı ıcerde dıyenler sasırmıs olmalı opel corsa o fıyata tek kapı bulursun belkı corollada super arac ama parcası cok pahalı o modellerın dedım gıbı kullanıyorum hıc sorunsuz +2011 herhangı bır hyundaı getırın bırde excell getırın sağlamlık farkını anlıcaksınız tmm belkı son sahıbı olabılırım ama her aracında alıcısı vardır zaten son sahıbı olmakdan sorun duymuyorum ben alın derım sakın ama sakın kus serısıyle karsılastırmayın aracı esas kus serısınde yanı tofas da motor sesınden baska bısey duymazsınız bu arabanın temızıyse al kardesım bende 1 senedır bınıyorum masraf etmedım daha doru duzgun hayırlı olsun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• excell pıyasası arkadaslar en temızı 7 bın verılır ben aldım hıc deyısen yk aracda 7 bın tel daha fazlasını vermeyın ucanlar var nette goruyorum gerek yk bunlara en fazl 7 arac super memnunum 1 senedır sadece yağ deyısımlerınde gıttım sanayıye hıc parca sıkıntım olmadı gerekmedıde sukurler olsun hayırlı olsun alıcaklara
  • bende de 96 yılında vardı 2 sene bindim kesinlikle doğanla şahinle kıyaslanamaz çok tok stabil bir araçdır.. çok uzun yol yapmışdım kliması hidrolik direksiyonu elektrikli camları yani temel ihtiyaç duyabiliceğiniz her tür donanım o zamana göre fazla fazla vardı.. ben satarkende üzülerek sattığım nadir araçlarımdan biriydi..

şimdi 2008 audim var araç daha 3 yaşında masfal değiştirtti bana o excelimi 2 sene kullanadım hemde epey hor kullandım bir günden bir güne bana arıza çıkartmadı yolda bırakmadı..
  • tamamen tesadüfte olabilir ama son 2 haftada 5 6 tane yolda kalan excel gördüm
  • bahsettiğimiz exceller tabiki nerdeyse artık 20 yaşına dayanmış araçlar bu yaşda mercedes bmw olsa bakımı yapılmaz ise ve değişmesi gereken parçaları ömrü bitmiş artık süresi dolmuş bazı parçaları yenileri ile değişmez ise tabiki yolda bırakabilir çok doğaldır..
  • Arkadaşlar exel almayı düşünüyordum ama kafam karışıktı..Hemen hemen yazılanların hepsini okudum ve biraz kafama yatar gibi oldu..Alacağım 93 model excel gls 240 km de klimalı hd direksiyon ve 4 cam otomatik..Araba komple boyalı ve 1 kapısında ve 1 çamurluğunda düzeltme var değişen yok..Motora sekman atılmış ve motorda yağ yakma üfleme gibi sorun yok (Satıcının dediğine göre)...Yakın bir zamanda baskı balata değiştiği için şanzuman bakımıda yapılmış..Triger kayışları 10000 km önce değişmiş..6650 tl ye sıkı bir pazarlıkla işi bitirdik telefonda..Sizce bu anlattıklarıma göre araba nasıl..Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim..Bu arabalarda nelere dikkat etmemiz lazım..İlginize şimdiden teşekkürler..Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f5s5b5

Arkadaşlar exel almayı düşünüyordum ama kafam karışıktı..Hemen hemen yazılanların hepsini okudum ve biraz kafama yatar gibi oldu..Alacağım 93 model excel gls 240 km de klimalı hd direksiyon ve 4 cam otomatik..Araba komple boyalı ve 1 kapısında ve 1 çamurluğunda düzeltme var değişen yok..Motora sekman atılmış ve motorda yağ yakma üfleme gibi sorun yok (Satıcının dediğine göre)...Yakın bir zamanda baskı balata değiştiği için şanzuman bakımıda yapılmış..Triger kayışları 10000 km önce değişmiş..6650 tl ye sıkı bir pazarlıkla işi bitirdik telefonda..Sizce bu anlattıklarıma göre araba nasıl..Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim..Bu arabalarda nelere dikkat etmemiz lazım..İlginize şimdiden teşekkürler..Saygılar...

Komple boyalı olması kazalı olmasından olabilir mi?Kazadan değilse boyalı olması sorun değil.

Şasi,travers ve motoru düzgünce kontrol ettirin. Hatta kontrol ettirirken paraya kıyıp serviste kontrol ettirirseniz daha iyi olur. Sonuçta piyasa göz önüne alındığında oldukça uygun bir fiyata alıyorsunuz.

• Amcam 10 seneye yakın bindi çok iyi bir araçtır. parası olsa geri alacak. biraz bakımla süper olur
  • Ben de 9.250 ye Hyundai excel gls bulmuştum neredeyse alacaktım..Yorumlara bakılırsa iyi ki almamışım çünkü 6 bin 7 bin liradan fazla etmez deniyor. Bende uno 99 70s var çok yakıyor..nasip olursa bakalım biraz daha iyi bir araba düşünüyorum.
  • iyi bilirik helal olsun
  • Ne kadar güzel ya!! En fazla 7000 verilir diyorsunuz, ne 7000'inden bahsediyorsunuz?? Hid. direksiyon 4 cam otomatik, avrupa imali arabadan bahsediyoruz, bahse konu arabanın temizini bulursan tofaşlar gibi zırt pırt arıza çıkarmaz ama yoook amacınız binmek değil arabadan ekmek yemekse ayrı tabi, 7000 bile değil en fazla 6500'e değişeni çok olmayan ama boya isteyen motoruda orta hallisini alıp 300 liraya "alaşehir tımarı" vaziyetinde bir boya attırırsınız sonrada "sıfır motor yaptırdım, güneş yanığından bel altı boyalı" diye yalandan allı pullu bir ilan verip 8000'e verirsiniz birine gider ama ben binmek için beni üzmeyecek bir excel düşünüyorum diye sorana "en fazla 7000 verilir" demeyin o adam binilecek excel'i 7000'e çok zor bulur, ince eleyip sık dokuyarak ustasına göstererek 8000'e gerçekten temizini bulup 3-4 yıl kullanıp sonra da alınan fiyata veya en fazla 500 lira zararla satılabilir. Unutmayın bir arabadan 10 kişi ekmek yiyemez..

• 5 yıl kullandım ben 94 GLS modelini. arkadaşlar özellikleri h.dir. ve 4 cam otomatiği başka bişeyi yok. yağ yakar bu aradab ,motoru uzun ömürlü değildir ve çok sık elektrik aksamı arızası verir.

ve ben tam 7 ay satmaya çalıştım, satamadım. 2.el piyasası 0 gibi birşey.. hatta satınaldıığm galericie gittim, 7.500 e aldığımı arabayı 6.000 e satayım hatta peşin de istemiyorum 500 500 ver dedim, adam yok abi dedi. ulan bana satarken iyiydi filan bi dünya papaz vs.

ben almayın derim, çok çektim yani uyduruk bi arabadan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.