Şimdi Ara

hyundai getz anten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hyundai getz marka aracımın anten çubuğu koptu. İnternetten araştırdığımda 10tl'den 100tl'ye kadar farklı fiyatlar gördüm. Serviste de 70tl+işçilik olduğunu okudum. Yani çok pahalı değil mi? Alt tarafı bir anten çubuğu...

Ayrıca illa serviste mi değiştirmek gerekiyo bunu? Yoksa herhangi bir aksesuarcıdan alınıp değiştirebilir mi? Yani orjinallik diye birşey söz konusu mu?

Teşekkürler...

• elinden geliyorsa anteni servisten yada başka yerden alıp kendinde değiştirebilirsin ama baya uğraştırıcı sanırım antenin alt kısmında kalan tavan lambasını sökmen gerekiyo ki anten vidasına ulaşabil..
  • hımm zor işmiş bayağı...
  • özel servise görün istersen daha uygun fiyat vericeklerine eminim..
  • hocam merhaba
    antenin nasil kirildiğini da anlatin kökü içinde kaldi mi?
    uygun parcaları bulduktan sonra sanayideki elektrikçi 5 dakkada soker takar
    benim antenin ucu içinde kalmişti ama o köku ve antenin vidalarini calmişlardi
    sonra 2 antenden parcalar uydurup taktık
    sanayiye gidin japoncu dükkanlarinda yan sanayi de olabilir
  • evet, kökü içinde kaldı. Açıkçası 70tl çok pahalı geldi bana.
    Bu arada özel servisten ne kastediyorsunuz anlamadım. Hyundai servis mi bu dediğiniz? Beni çok zorlayacaksa servise gideyim bari. Ben daha basit birşey zannetmiştim. Anlattığınız epey uğraştırıcı gibi.
  • hyundai servis yetkili servistir
    özel servis su sanayide bulunan dükkanlardir
    biraz ugrasilinca yapilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat linea hoparlör bağlama
    2 yıl önce açıldı
    fiat doblo teyp sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu için teşekkürler benim de işime yaradı.Şuan aracamın üzerinde olması gereken anten çubuğu bagajda.Radyom gayet iyi çalışıyor;ama yine de taktırmak istiyorum.Japoncular deyince aklıma bir fikir geldi japon yapıştırıcısıyla mı yapıştırsam acaba;çünkü çevirince tutmuyor.Japonlasam bir sakıncası olur mu?
  • vallahi japonla bi dene ama tutacağini sanmiyorum
  • yaww bu antenlerın daha kısa makul olculerde olanları varmı ? hıc goze hıtap etmıyo bu anten.
  • bayramdan oncekı gun degıstırdım servıste 81.42 tl ( edirnede).
    uzerıne gecıcı olsun dıye baska anten taktırmıstım sanayıde " sagnak yagısta ıcerıyede yagıyordu :) "
    adamlar fauranı falan herseyını verıyorlar. sonucta dıkkatlı ol derım ben....
  • ben daha kısa daha spor bir anten taktirdim
    bence cok da güzel durdu
    hem servet ödememiş oldum
    zaten upuzun bir anten yakişmiyordu getze
  • Bu anten vıdalımı arkadaslar benımkını bıraz cevırdım zorladım bıraz kırılır dıye bıraktım. gunestende plastık olmus artık degış benı dıyor
  • Biraz el becerisi olan kendisi de yapabilir

Geçen ctesi ben de araba yıkarken fırça ile dokununca kokünün 3 - 4 cm üstünden kırıldı
    bugun işe götürdüm anteni içine delik açıp kılavuz ile 6 mm diş açtık
    6 mm Uzn bir vidayı 1 cm kadar antene vidaladık
    Vidanın 1 cm si dışarda kalacak şekilde vidayı kestik
    SOnra aynı parçaları alıp akşam eve geldim, tavandaki parçayı sökmeden antene yaptığım işlemleri uyguladım antene taktığım vidanın boyunu ayarlayıp 5 mm fazlasını da kestim
    Sonra da yerine vidaladım

bendeki tek sorun anten göbeğinden çok zor kıpırdıyor aşağı veya yukarı kalkmıyor hareketli olması için yağ döksek işe yarar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 20 Eylül 2010; 23:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Biraz el becerisi olan kendisi de yapabilir

Geçen ctesi ben de araba yıkarken fırça ile dokununca kokünün 3 - 4 cm üstünden kırıldı
    bugun işe götürdüm anteni içine delik açıp kılavuz ile 6 mm diş açtık
    6 mm Uzn bir vidayı 1 cm kadar antene vidaladık
    Vidanın 1 cm si dışarda kalacak şekilde vidayı kestik
    SOnra aynı parçaları alıp akşam eve geldim, tavandaki parçayı sökmeden antene yaptığım işlemleri uyguladım antene taktığım vidanın boyunu ayarlayıp 5 mm fazlasını da kestim
    Sonra da yerine vidaladım

bendeki tek sorun anten göbeğinden çok zor kıpırdıyor aşağı veya yukarı kalkmıyor hareketli olması için yağ döksek işe yarar mı acaba?

benımkıde oynamıyor baya zorladım ama olmadı.yağda içeriye akmasın sonra temkınlı olmak lazım

• sonunda benım sıpanın antenını degıstım.goze hos oldu.resımlerınıde eklerım en kısa zamanda.
  • Yaw bu resım atma nerden oluyo bılen yokmiii?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercankilic -- 26 Eylül 2010; 11:12:22 >
  • ImageShack
    ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
    http://yfrog.com/0924092010035001j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercankilic -- 26 Eylül 2010; 12:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankilic

Yaw bu resım atma nerden oluyo bılen yokmiii?

http://imageshack.us/ adresine üye oluyorsun
    Ondan sonra yuklemelerini hep user ile yapıyorsun
    Lazım olunca hep bu adresten yuklediklerini her uerden görüyorsun
    sayfanın TR desteği de var
  • uye oldum rresım yukledımde foruma nasıl yuklenıyo onu cozemedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercankilic -- 27 Eylül 2010; 18:52:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.