< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem414 -- 14 Ekim 2020; 11:58:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (1643. sayfa)
-
-
Piranha Transmitter 6106 FM/BT/USB Müzik Çalar
bundan alabilirsiniz. Aux a gerek olmadan USB den müzik çalabiliyor. Bluetooth ile telefona bağlanıyor ve ses hoparlörlerden geliyor. Rahat konuşuluyor. Tek eksisi bazen cızırtı yapıyor. Her zaman yapmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drcot
Merhabalar, 2010 getz almayı düşünüyorum fakat donanım ve paketlerine uzağım biraz, 1.4 motorun ab ac paketlerinde arka camların manuel olanları var, bu pakette başka ne eksikleri var, alırken hangisi alınmalı acabaab ac lere takılma onlar hikaye
start arabayı full+full diye satanlar var
sunroof varsa en dolusudur
orjinal alüminyum jantlı ise dizelde 110bgdir ama çok nadir bulunur diğerleri 88dir geri donanımı aynıdır
benzinlide yok bu opsiyon
aynaları otomatik değilse en boşudur start donanım
-
fiyata bişey diyemem
bu piyasada ne desek boş
piyasayıda bilmiyorum gerçi
yakıtı fazladır ama lpg ile uyumludur ve baya farkediyor
ama araç geniş ve rahat
perf olarak çok memnun değildim çünkü araç ağır bir araç muadillerine göre
ama beklentiyle alakalı tabii
-
çok farketmez
zaten 190da yapması baya zor
-
benim otomatik 11.5 litre yakıyordu gidiş yokuş aşağı dönüş yukarı hep
düz yolsa olabilir manuelde
lpg şehir içi 13.5 ş. dışı 7-7.5 yakıyordu
-
motor kulaklarından kaynaklanabilir
titreşimli çalışıyorsa benim başıma gelmişti
ama sabah soğuğunda dizel biraz sarsıntılı çalışabilir ama ısınınca gider
gitmiyorsa rölanti düşükte olabilir
eski benim 3 silindir olanı baya sarsıntılı idi ama yenilerde pek görmedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: JackDanielsbenim otomatik 11.5 litre yakıyordu gidiş yokuş aşağı dönüş yukarı hep
düz yolsa olabilir manuelde
lpg şehir içi 13.5 ş. dışı 7-7.5 yakıyordu
Benzin de epey yakıyormuş desenize...
Halbuki sahibinden de araç için şehir ici 9,1 lt yakar gösteriyordu. Ortalamada da 6,7 lt şeklinde..
O zaman epey yakiyor... Kesin lpg şart gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Akustik34Benzin de epey yakıyormuş desenize...
Halbuki sahibinden de araç için şehir ici 9,1 lt yakar gösteriyordu. Ortalamada da 6,7 lt şeklinde..
O zaman epey yakiyor... Kesin lpg şart gibi...
Alıntıları Göstero yazdıkları fabrika verisi
otomatik 9.1 manuel 7.5 litre
gerçek hayatta nerdeee
-
2010 model 1,5 crdi, 4 cam otomatik, arka sağ ve sol arka çamurlukta boya var, hasar kaydı bulunmamaktadır. Otomatik araç alacağım için satıyorum. Başka değişen boyanan yoktur. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Masrafsızdır.
-
Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce 2008 model manuel benzinli Getz araç satın aldım. Performansından yana hiç bir problemim yok. Alırken şanzıman kulağının değişmesi gerektiğini bilerek aldım ve değiştirdim. Fakat direksiyon da ve araba hala titreşim devam ediyor sebebi sizce ne olabilir ? Birde araç devir çevirirken 2bini geçtikten sonra ve vites yükseltirken sanki sağ koltuk tarafından kesik kesik cızırtı sesleri geliyor bu sesin sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz ?
Ya lastikler eski bir tanesi iç teller kopuk da olabilir, ya da balans ayarı istiyor
Sesin sebebi bilmiyorum farklı ve alakasız bir şey çıkabilir
-
Teşekkür ederim ilginiz için. Haftaya kışlık lastikleri taktırıp birde öyle deneyeceğim. Sesin sebebini bulurum umarım :)
sabahları titreme normal ısınınca devam etmesi anormal
servistemi yaptırdınız dışardamı
yanlış kulak değişmiş olabilir
aynısı başıma geldi
titreme şikayetleriyle bi ustaya gittim motor sol alt kualk dedi
başkasına gittim şanzıman kulağı dedi
baktım olmayacak servise gittim motor sağ üst kulağı dedi ve seviste yaptırmaya karar verdim çünkü parça piyasada yok servisten alıncada iadesi yok
o zamandan 300 küsüre değiştirdim oldu 5-6 sene
-
Evet sabahları ısınana kadar titreme devam ediyor fakat kayışları ve filtreleri değiştikten sonra dizel gibi çalışmaya başladı hafiften bir titreme de hala mevcut. Kaldığım yerde Hyundai servisi yok malesef sanayide değiştirdim. Orijinal parçayı da bulamadığım için yan sanayi ile değiştirdim şanzıman kulağını. Usta gösterdi de hatta kulağın içinde bulunan lastik gibi malzemenin yarıldığını vs bende ikna oldum sorunun o kulakta olduğuna 😅 bazı arkadaşlar şarj dinamosundan kaynaklı olabilir dedi bazıları da iticilerden kaynaklı dedi hangisinde sıkıntı var bilmiyorum en kısa zamanda servise gideceğim.
o yüzden dışarda yaptırmadım zaten
çünkü a o değilmiş bu değilmiş diye yüzlerce parça değiştirtiyorlar
şahinde başıma geldi çünkü
ses yüzünden tamirciye götürdüm
kayış sesine benziyordu
triger vs hepsi değişti gitmedi
dinamo dediler dinamo kömür vs hepsi değişti gitmedi
devirdaim dediler değişti gitmedi
ama bu her değişende bana girdi tabii
hiçbi usta a bu değilmiş al paranı geri demedi
neyseki şahindide 300 tl ile kurtuldum kaç sene önce
getz olsa bikaç binlik olurdum
usta milletinden aman aman
çok iyisini biliyorsan veya bulursan bişey demem ama yoksa uzak dur hepsi aynı
adamın donunu alır
-
Buralar sessiz kalmış, sattınız galiba. getzleri.
Bizim araca led far ve şimşek sellektör taktıran var mı aramızda?
Farı biraz güçlendirmek istiyorum
-
Kapı kilit sorunu var bu aralar başımda. Tam bir baş belası durum. Oldu diyorum bu sefer, bir hafta sonra yine bozuluyor.
Bu kadar basit bir sistem nasıl bu kadar sık sorun çıkarıyor aklım almıyor.
Sağ ön ve sağ arka kapı dışarıdan açılmıyor. Kilitlemede problem yok fakat hiç açılmıyor uzaktan kumanda ile. Ön kapıyı manuel olarak dışarıdan açıyorum, arkayı ise elle açıyorum içeriden
Bugün dedim bir bilene danışayım da şöyle güzel yapsın istedim, oto kilitçiye gittim. Ne dedi dersiniz ?
Kapı başı 100 TL sadece söküp sorunu bulma dedi. Sonrasına yaparız bir şeyler diyor
2 kapı bana enn az 200 TL ye patlayacaktı. Yaptırmadım. Sanayiye uğrayıp bi kapı motoru aldım 20 liraya. Onu takacağım daha sonra bakalım ön kapıya. Umarım 20 lira ile kurtarırım...
-
Araçla uzun yol giderken birden ABS ışığı yandı. Kontak kapat aç yaptım yine yandı ve sönmedi. Bakalım derdi neymiş hafta içi anlayacağız. -
O sorun bende de var son 5 yıldır.
Orj hyundai motor alıp taktırmak lazım.
Hemen hepsi aynı aslında da.
Mekanik eskiyor galiba..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X