Sorunu çözdüm sonunda. İnşallah bu sefer tam olmuştur. 4-5 gündür tüm kapılar sorunsuz çalışıyor. Satın aldığım motorun uzun çubuğunu ön kapıya taktım. Eskisi kısaydı belki de ondan oluyordu sorun. Arka kapının ise motorunun yerini değiştirip biraz yukarı ve sola doğru aldım. Şu anda açma ve kapamada bir sorun yok çok şükür. İç tavan ampulü patlamıştı, 4 TL'ye de onu alıp hallettim. |
██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (1644. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba 2009 model 1.4 otomatik getz aracım var.bir sorunum var aracı çalıştırıp kalktıktan yaklaşık 20-25 metre sonra bir sürtme sesi gibi bir ses gelip hemen kesiliyor. bu olay her sabah oluyor ancak gün içerisinde diğer kullanımlarda bazen ses geliyor bazende gelmiyor. Ses ön taraftan geliyor sanki sol taraftan gibi metal sürtmesi gibi sürtüp bırakıyor. Acaba şanzımandan mı dedim ustaya gösterdim şanzımandan değil bakmak lazım dedi salladı. Acaba neden olabilir başına gelen veya tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ford connect 75lik 2005 model aracımı 2010 model getz ile takaslamayı dusunuyorum benzınlı ve lpgli 8bin hasar kaydı var sizce mantıklı mı ?
-
Arkadaşlar merhaba. Benzinli 2008 1.4 doch getzim var. Aracı geçen yaz satın aldım yağ değişimi yaptırdım 10.40 yağ konuldu. Önceki bakımda da 10.40 konulmuş. Eski sahibi biraz yağ eksilttiğini söylemişti bende bu hafta kontrol ettiğimde bir miktar eksilme mevcut. Yağ eklemek yerine başka bir yağ kullanmak istiyorum. Yozgat'ta yaşıyorum memlekette biraz soğuk kışın araba biraz geç ısınıyor. Kitapçıkta gördüğüm kadarıyla 5w30 yağ öneriyor. Sizler hangi yağı ve markayı tercih ediyorsunuz? 5w30 veya 5w40 a geçmeyi düşünüyorum ama Yağ eksiltme konusunda korkularım var önerileriniz nelerdir ?
-
-
Piranha Transmitter 6106 FM/BT/USB Müzik Çalar
çakmaklığa bunu takın. Sorunsuz ve kablosuz aktarabilirsiniz
Tşkler cevabınız için ama onlardan çok verim ve iyi ses kalitesi alabileceğimi düşünmüyorum bu yüzden direk telefonu aux ile teybe bağlamak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bluetooth lu pioneer bir teyp al bence
hem aux hem de Bt bağlantısı var
Ben 7 senedir pioneer tape ile kullanıyorum harika.
-
Hocam malesef bütçem yok böyle basit yöntem varsa halletmek istiyorum yoksa bu şekilde devam
Çift AUX uçlu kablo ile bağlandığında telefondan şarkı çalmıyor mu ?
Transmitter almanızı tavsiye etmem, büyük şehirlerde boş frekans bulmak imkansız olduğundan verim alınmıyor. Bende var bu cihazdan; boş frekans yakalar gibi oluyorum ki 100.0-100.5 şeklinde ilerleyip aratıyorum, tam buldum gibi oluyor ileri frekanstaki radyo araya girip bozuyor çalan şarkıyı. Büyük şehirde zor yani bu cihazlar.
-
Teyb de aux girişi yok. O yüzden çift aux uçlu ile bağlantı olmaz. Teyb de mini usb girişi var. Mini usb ve diğer ucu 3.5mm olan kablo aldım ama telefonu görmüyor. Mesela mini usb ve dişi usb olan kablo ile flash bellek takınca onu direk görüyor.
Şimdi biraz araştırdım ama sonuca ulaşamadım. Hyundai club'da da konuşulmuş konu ve bir sonuç çıkmamış. Teyp eski bir şey olduğu için usb daha basit gelip telefon daha kompleks geliyor olabilir. Hani nasıl telefonu bilgisayara bağlayınca soruyor şarj mı, media aktarmak mı vs. diye, belki de teyp bunu sorup seçtiremediği için müzik yürütücü görevini görmüyordur telefonda.
Bilemedim.
Yabancı kelimelerle biraz arama yapabilirsiniz, belki yurt dışı forumlarda konu konuşulmuştur. Bir de Youtube'a bakabilirsiniz. Ben bazı konularda çözümleri yabancı kanallarda buluyordum.
-
Tşkler yorumlarınız için. Aslında sadece telefondaki ses çıkışını aktarsa yeterli olacak çok basit birşey ama malesef olmuyor demekki. Teybin içinden bir kablo çekerek yaptıkları aux çıkışı var o şekilde halledeyim artık
Atik araç
Kapılar yine çalışmamaya başladı...
Şu kapı konusunda bu araba tüketiyor beni artık. Sağ arka kapı ve şoför tarafı kumandadan açılmıyor. Hadi sağ arka neyse de şoför tarafı da açılmayınca uzaktan kumandanın bir anlamı kalmıyor.
Bir ara yine bakacağım neler yapabilirim diye ama bıktırdı yani bu durum.
-
yalnız değilsin
fabrikasyon olmayan parçalar kalitesizdir.
-
2010 1.4 otomatik Getz aracım var arkadaslar. Sag arka kapi hoparloru cortluyot. Değiştirecekken hepsi daha iyisiyle degissin istiyorum. Anadolu yakasi Pendik civarında bu isi iyi şekilde yapan usta var midir?
Dün akü değişimi yapıldı. Araçta Energizer 60 Ah akü vardı, 4 Yıl 8 ay gitti. 1 haftada 3 kere takviye gerekince akünün ömrünü tamamlamış olduğu anlaşıldı.
Yeni akü Varta 60 Ah, fiyatı da 400 TL.
-
Hyundai getz- 2007 - 1,4 benzinli - LPG yok - 122 bin Km
Vites boşta iken, araba yürüsün veya yürümesin düz veya rampa fark etmeksizin 500 - 1100 devir arasında düşüyor ve yükseliyor,
Genelde devir saatine bakarım, Muhtemelen yeni başladı. Hava soğuk değil.
Hafta sonu hariç her gün işe gidip geliyorum - 20 km / gün.
Işıklarda beklerden duracak endişesi ile vitese takıp yarım gaz verdim.
Hep aynı opetten yakıt alıyorum ve depo dolu.
-
Çok fazla bir bilgim olmamasına karşın ateşleme ya da yakıt sistemiyle alakalı olabileceğini tahmin ediyorum. Bujiler, hava kaçağı vs. kontrol edilebilir. Belki bir yerden hortum yırtılmıştır.
Bir de şöyle bir yazıya denk geldim, bir bakın isterseniz:
https://www.ototasarruf.com/lpghaber.php?faydalibilgilerID=186
LPG yokmuş sizin araçta ama yazıda da zaten genel bilgi vermişler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X