2006 model h100 le 00 cizelim dirif yapalımdedik alet altımızda ucacaktı ..jant kapagı biyere uctu gacur gucur sesler gelmeye basladı..sanayii de arkadslar a.g arabanın dyolar....kia bile daha dayanıklı cıktı
eger dahada ben varım diyen varsa antalya yeni sanayii.white_angel modifiye ...arkadaslar beklıyo...
@mehmet_0606 way be senin 98 de aldığın H100 hazine bonosundan 2 misli daha iyi getirmiş H100 L300 ün taklitidir.bunu anlamak çok kolay kasaları aynıdır. L300, h100den daha eski olduğu için ve aynı kasayı kullandığı için taklit diyebiliriz.ürünün orijinali L300dür. piyasada kaç tane 85 model H100 var??? H100 yumuşaktır ama L300de takoz gibi değildir ve oldukça güzel bir kullanımı vardır biri kore malı diğeri japon malı neyin kıyaslamasını yapıyorsunuz .japonlar otomotivde kendilerini ispatlamış firmalar. koreyle bir tutulurmu?
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_0606
h 100 taklit falan değildir.ve şu anda h 100 ün üretimi durduğu için herles sıraya yazılıyor.h 100 kapmak için.
bende 98 de h 100 aldım 3,2 milyara 99 da sattım 9,9 milyara .bununla bi alakası yok
h 100 her şartta her bakımdan herşeye dayanır.şu andada o sınıfta en çok satan ve tutulanı h 100 dür.
h100-l300-e2200-pregıo bunlar aynı sınıftır ve kime sorarsan sor en güçlüsü ve en yumuşağı h 100 dür.motor verilerine bak.mazda ve mıtsubıshı çok sert ve takoz gibi araçtır ama h 100 ondan daha konforlu ve kullanımı daha rahattır. ama hepsinin ortak bir yönüde yüksüzken rüzgarda sallanması ve yüksek hızlarda olumsuz olmalarıdır.ama h 100 e yükü attınmı bas basabildiğin kadar yapışır yere taksi gibi olur.ne rüzgar etkiler nede hız.
mıtsu l300 ün orj.h 100 taklit olmasını nerden uyduruyorsun onu anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
98 yılında 3.6 milyara aldığım L300 ü 2000 yılı aralık ayında 8.6milyara sattım H100 ile kıyaslanamaz bile çünkü bu aracın kasaları aynıdır sadece H100 ün ön kısmını biraz yuvarlatmışlar mitsubishi L300 orijinaldir, H100 ise taklitidir H100, L300 ün çalıştığı şartlara dayanacağını sanmıyorum
bu araçlarla 170 lere çıkmak intiharla aynı şeydir
ben ilk aldığımda çeşme otobanında 160 yaptım ama kanat olsa uçacaktı araçlar yere basmıyor
dik rampalarda durdurup kaldırmayı denediğinizde patinaja başlarlar
L300 tamamen iş aracıdır. at yükü çalışsın
motor?performans?konfor? ses izolasyonu?2.el piyasası?servis yaygınlığı?(tr de 98 adet)v.s bunları kıyaslayın bana.japon-korea diyip durmayın allah aşkına.
l 300 konfor olarak ve motor/performans olarak h-100 ü ezer diyorsanız her ikisinede hiç binmemişsiniz demektir.ben toplam h-100 e 6 sene bindim.l300e arkadaşta var nerdeyse hergün biniyorum...
koreada kendini ispatladı.şu anki h-1 ile mıtsunun hangi modelini kıyaslarsınız.veya toyotanın hiç tutulmayan bayilerde bile bulunmayan(adı bile aklıllarda kalmayan)minibüsüyle kıyaslayabilirmisniz?
quote:
@mehmet_0606 way be senin 98 de aldığın H100 hazine bonosundan 2 misli daha iyi getirmiş H100 L300 ün taklitidir.bunu anlamak çok kolay kasaları aynıdır. L300, h100den daha eski olduğu için ve aynı kasayı kullandığı için taklit diyebiliriz.ürünün orijinali L300dür. piyasada kaç tane 85 model H100 var??? H100 yumuşaktır ama L300de takoz gibi değildir ve oldukça güzel bir kullanımı vardır biri kore malı diğeri japon malı neyin kıyaslamasını yapıyorsunuz .japonlar otomotivde kendilerini ispatlamış firmalar. koreyle bir tutulurmu?
quote:
h 100 taklit falan değildir.ve şu anda h 100 ün üretimi durduğu için herles sıraya yazılıyor.h 100 kapmak için.
bende 98 de h 100 aldım 3,2 milyara 99 da sattım 9,9 milyara .bununla bi alakası yok
h 100 her şartta her bakımdan herşeye dayanır.şu andada o sınıfta en çok satan ve tutulanı h 100 dür.
h100-l300-e2200-pregıo bunlar aynı sınıftır ve kime sorarsan sor en güçlüsü ve en yumuşağı h 100 dür.motor verilerine bak.mazda ve mıtsubıshı çok sert ve takoz gibi araçtır ama h 100 ondan daha konforlu ve kullanımı daha rahattır. ama hepsinin ortak bir yönüde yüksüzken rüzgarda sallanması ve yüksek hızlarda olumsuz olmalarıdır.ama h 100 e yükü attınmı bas basabildiğin kadar yapışır yere taksi gibi olur.ne rüzgar etkiler nede hız.
mıtsu l300 ün orj.h 100 taklit olmasını nerden uyduruyorsun onu anlayamadım
quote:
98 yılında 3.6 milyara aldığım L300 ü 2000 yılı aralık ayında 8.6milyara sattım H100 ile kıyaslanamaz bile çünkü bu aracın kasaları aynıdır sadece H100 ün ön kısmını biraz yuvarlatmışlar mitsubishi L300 orijinaldir, H100 ise taklitidir H100, L300 ün çalıştığı şartlara dayanacağını sanmıyorum
bu araçlarla 170 lere çıkmak intiharla aynı şeydir
ben ilk aldığımda çeşme otobanında 160 yaptım ama kanat olsa uçacaktı araçlar yere basmıyor
dik rampalarda durdurup kaldırmayı denediğinizde patinaja başlarlar
L300 tamamen iş aracıdır. at yükü çalışsın
Sen olaya sadece güç ve konfor yönünden bakıyorsun, ben dayanıklılık, sağlamlık yönünden bakıyorum. beğenmediğin hiace; L300 ede H100 ede basar ama pahalı olduğu için satılmıyor. hiace şuan bayilerde var üstelik kendisini yenilemiş olarak ama pahalı olduğuiçin almıyor vatandaş çünkü aynı fiyata daha iyi seçenekler var
şu anda h 100 ün üretimi durdu.ben o hiaceyi l 300 h 100 sınıfında değil,h-1 transporter vito sınıfında görüp onlarla kıyaslanmasını söylüyorum. biliyorum hiaceni yeni kasası çıkalı baya oldu.
eğer benim altımda 1,5 ton yükle günde şehir içinde 300 km yapmaya dayandıysa,o araca ben sağlam değil, dayanıklı değil diyemem.ve bu konuyu geçip performans ve konfor yönünden bakarım.o yöndende baktığımda h-100 açık ara sınıfında başarılı.ve ben hem sağlam dayanıklı eziyete gelen hemde performans konfor yönünden (yakıt tüketimi az) sınıfında ilk sırada h- 100 derim.
l 300 de sağlamlık var ama konfor/performans yok.ama h 100 de bunların hepsi var.zaten piyasadada görüldüğü gibi o segmente en çok tutulan araç h-100.2,elde en çok h-100 değer kazanır.
quote:
Sen olaya sadece güç ve konfor yönünden bakıyorsun, ben dayanıklılık, sağlamlık yönünden bakıyorum. beğenmediğin hiace; L300 ede H100 ede basar ama pahalı olduğu için satılmıyor. hiace şuan bayilerde var üstelik kendisini yenilemiş olarak ama pahalı olduğuiçin almıyor vatandaş çünkü aynı fiyata daha iyi seçenekler var
saglamlıkda dayanılıkta tabiki sınıfında l 300...baska tanımam ...japon malı...bir filmdede geciyor altına bir hyundaımı verıcem zandıyorsun orda l 300 cü arkadaslarımız h 100 cülerle iyi kafa yaptı... istersen bidene...uzun bir yolda kalkın yuklu olarak yada farketmez....tozuna yetısemez h100... biz cok denedık ....
bide su fark var h1oo 23 mıyar l300 28 mılyar .....farkıda goremıyorsanız nedıyelım ozaman aletı tanımıyorsunuz....l300de 50 adet olu damacana var h100de de aynı sufirmasında calısyor arkadslar..antalyadan belege gidiyoruz...h 100 onumuzde 150 yle filan gidiyor bı duman atıyo aman allahım dagılacak heralde..bide 2006 model..l300 2004 model ne duman neses sadece eksoz performas ve dereceoldugu için ucak gibi ses geliyo..şuuuuu .....belege geldık araba teklemye baslıyo megerse jonta yakmıs... h100
58 cavus 06 memet iyi atıyor...h100ler ikinci eli antalyadaa 8 9 mılyar 98 model l 300 11 13 degisiyo..farka bak..biz cok denedık kaldırdık yolda h 100 tozuna yetısemıyor..bide iş arabada deil kullnanada...sehir içinde l l300 le attıız makası h100de attık alet altımızdan ucacak dıye korktuk...bi dene bakalım 120 ile el frenı cek netarafa savruluyo beklıyorummm...l 300 ustune baska panelvan tanımam kendı sınıfında....3 viteste uzt bakam kac goruyo uzat...biz l300 de 120 gorduk h100de 90da takılı kaldı nerdeyse blok kıracaktı..boyle dandık kaportası nazık....motoru zayıf cabuk bozulan alet gormedık.....yakında youtub koyucaz ezık h100 un yenılısı..artık işi okadar akaraya sardıkkı drag bile yaptık
antali konuştukça battığının farkındamısın.burda çocukların işi yok.hadi bakayım sen yatağına eee eeee....
sen ne h 100 e binmişsin nede l 300 e....arkadaşların büyüklerin ne söylediyse ot gibi onu buraya aktarıyorsun.yazından herşey anlaşılıyor yalanlamana gerek yok.daha belki hayatında arabaya bile binmemişsindir ama konuşmaya gelince 3 mesaj arka arkaya atarsın.besbelli oratada işte sen buraya kafa yorma derslerine bak.bişey öğrenmişsin tozuna yetişemez,l 300 ün kalktığı yerde tozu kalır.çoçukla laflardan kendini ele veriyorsun.
biz çok denedik diyorsun ama o araçların hiç birinin içine oturmadığını yazdığın abuk subuk laflarla kendin anlatıyorsun....
dediğim gibi burda çocukların işi yok.sen hadi başka sitelere takıl,git mesela oyunlar1.com diye bi site bizim çocuklşarın girdiği site güzel vakit geçirirsin.
bide duman atıyomuş.pompayı hallederseniz tabi atar.pompası bozuk ve duman atmayan bir dizel araba yapsınlar bari
bak kardes...kendine guvenıyorsan gel ...senın h100 getır kaldıralım ....senın hayatın kadar alete bınmısımdır..oyle bebe işleri ayakları cekme ...biz burda murekkep de yaladık mazotta..ok... bi itirazın varsa..... antali_modifiye@ hotmail. derdini anlat ok..burda kus grubuna yer yokkk.. ayrıca kullanma kılavuzunu ıyı okumussun tebrıkler....biz seriserseriyız gerekırse o alet geecemezse benzın doker yakarız...bızde boyle
o ne youtube da cocuk gibi...onu dedemde yapar duz yolda...makas atabiliyormusun...varmı kalktıgın onları goster....sen bızımkını seyrette abılerın napıyo ogren..yıne allah korumus altında dagılmamıs..blok catlatmamıssın +5....dıs aksam modıfıye varmı ..motor performans ...cakamısı satar asfaltı yakarız...karakollar mekanımız kelepceler kolsaatımız.....ok bizimgozumuz kara....grubunun adını yaz yeter.. biz antalya yenı sanayii_07 genclık l 300cüler..... youtube yaz..07 cvd 33..07sk 115..ok yaz seyeret
Valla h100 üm var nedeL300 üm ama L300 tavsiye edilir gerçekten dayanıklı araba
evt.ama su gibi yakıyo 120 yi gectiktensonra....+5
quote:
Orjinalden alıntı: 58_L300_58
YAW MEHMET0606 NE KADAR ATIYON YAAAAAW 2000 L300 9 MİLYARMIŞ 2000 H100 14 MİLYARMIŞ HADE ORDAN YAŞIM 45 DİYON BUNAMIŞSIN SEN BİZDE 2000 L300 WAR 17.350 YE HAVADA KARADA SATTIK KM 65000 Dİ ARABA ORİJİNAL ÇOK TEMİZDİ WALLA BURDA 2000 H100 LER 12 DEN YUKARI GİTMİYOR BİDE TORK BİLGİLERİNİ FLN ÖĞRENDE GEL MİTSU 128 TORK DEİL 150 tork tur yaWAŞ AT oke?
helal bee 58 l300 58
ta 4 ağustosta yazılan ve bu kadar abuk subuk bir yazıyı güncel yapmanızı sormak istiyorum...
acaba sizin okuma-yazzmanız yokmu?
bu arkadaş,bundan önceki yazımı okumadan cevap vermiş.ben baktığımda tenezüül edip cevap bile vermedim.ama sizde sazan gibi atlamışsınız.asıl helal size....
ben "2000 model l 300 12,250 ytl ye giderken,2000 model h 100 14000 ytl ye gidiyor"şeklinde yazdığım yazı 90 derece çevrilerek aktarılmış.
bu yazıyı geçen yaz mevsiminde yazmıştım ve o zaman piyasa öyleydi.ve şu an bile aşağı yukarı o şekilde.
adam 2000 model aracını (istediği kadar temiz olsun) 17,350 ytl ye sattığını yazmış.peki onadamı helal olsun.yalan söylediği o kadar açıkki ama gel görkü sizin sazanlığınız buna fayda etmemiş görememişsiniz.
5_l300_58 diğer yazdığı yazılarlada kendini ifade etmiş.bu tür yazılan her yazıya cewvap verip,afedersiniz terbiyesizle terbiyesiz olacak olursak ne vakit yeter nede bu sayfalar....
quote:
Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.
quote:
Orjinalden alıntı: 58_L300_58
YAW MEHMET0606 NE KADAR ATIYON YAAAAAW 2000 L300 9 MİLYARMIŞ 2000 H100 14 MİLYARMIŞ HADE ORDAN YAŞIM 45 DİYON BUNAMIŞSIN SEN BİZDE 2000 L300 WAR 17.350 YE HAVADA KARADA SATTIK KM 65000 Dİ ARABA ORİJİNAL ÇOK TEMİZDİ WALLA BURDA 2000 H100 LER 12 DEN YUKARI GİTMİYOR BİDE TORK BİLGİLERİNİ FLN ÖĞRENDE GEL MİTSU 128 TORK DEİL 150 tork tur yaWAŞ AT oke?
helal bee 58 l300 58
vallahi patron nedielim.sonucta ikiside kul yapısı...bugun hyundaı cangarlar antalya bayisindeydık..starex alma fikrimiz var ..bir fikriniz varmı veya l300 yenı versıyonunumu? beklıyeımama ben l300 den vaz gecmıyorum..ama iş herseyden önce gelir..ankarada _bilen eksoz_arda ustayada slm...
STAREX üretimi durdu.fakat elde kalanlar çok cazip fiyatlara veriliyor.140 bg crdi motorlu starex bulabilirseniz tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: antali_27
vallahi patron nedielim.sonucta ikiside kul yapısı...bugun hyundaı cangarlar antalya bayisindeydık..starex alma fikrimiz var ..bir fikriniz varmı veya l300 yenı versıyonunumu? beklıyeımama ben l300 den vaz gecmıyorum..ama iş herseyden önce gelir..ankarada _bilen eksoz_arda ustayada slm...
quote:
STAREX üretimi durdu.fakat elde kalanlar çok cazip fiyatlara veriliyor.140 bg crdi motorlu starex bulabilirseniz tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: antali_27