Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.062
Cevap
62
Favori
409.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arabamın fiatı ( i10 team) 5000 tl kadar atmış valla...gözümüz aydın.
  • 5000 tl değil canım.650 tl civarı artış var.ayın altısından sonra bir zam daha var.
    19 950 tl ye aldığım araba 23 638 olmuş.6 ekimden sonra 24 000 tl yi geçeceğini sanıyorum.
    @ xuye
    97 oktan kullanıyorum daha az yakıyorum demişsiniz.sizin sözünüz üzerine ben de 97 oktan aldım ( fiyatı aynıydı). işin ilginci araba daha çok yaktı. nedendir bilmem.
  • Opet 97 oktan alıyorum ve aracımızın çekişi arttı ve tüketimimiz azaldı. Ben bu yakıt tüketim konularında oldukça pimpirikliyim. Konu ile ilgili reklam v.b. şeylere fazla itibar etmem, ya da en azından bir kez de kendim denerim. Öte yandan yakıt tüketim konusu çok gevşek bir konudur. Yani aracınızın lastik basıncından, araçda genellikle kaç kişi seyahat ettiğinize, hava sıcaklığından klima kullanımına kadar pek çok konu yakıta etki ediyor. Hatta belkide aynı pompadan alsak bile her defasında aynı standartta yakıt alıp almadığımızdan bile şüpheliyim. Günlük hayatta işe çocuğun okuluna vb. koşuşturmacaların sıkışıklıkların çok olduğu dönemlerde bile bir bakıyorum arabayı çok süratli kullanmakta, kalkışlarımı çok sert yapmaktayım. Böyle nüanslar bile hemen aylık tüketiminize yansıyor. Yani yakıt konusunda biraz labarotuvar ortamı gibi koşullar oluşturmak gerek ya da günlük kullanım koşullarımızı her zaman göz önünde bulundurmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 3 Ekim 2009; 14:10:45 >

• ben aldığımdan beri dedim...bakabilirsiniz.2009 mart ayı i10 team b/t 17400tl iken şimdi 21950 olmuş...4550 tl artmış yani...zaten yaklaşık dedim...teşekkürler.bu arada ben 95 oktan kullanıyorum ve otobanda 140 a ulaştım.şu an arabam manuel ve şehir içi ortalama 6,7 litre falan harcıyor.ve çekişi de arkadaşlarımı şaşırtıyor.tek negatif yanı bence bagajı...birde karter koruması olsa güzel olurdu...ha aklıma geldi arkadaşlar yolcu yükü olarak ne kadar yolcu alıyorsunuz(kg olarak)?
  • Benle birlikte toplam 5 kişi bindik.Kilolarımızın toplamı 400 kg. falandı.Zaten azami 405 kg diyor ama 600 kg da taşırmış.
  • teşekkür ederim cevap için.ben daha cesaret edemedim 400 e 600 aldığını kim söyledi.bu gerçekse süper olr gerçekten.çünkü benim tek düşüncem anam babam eşim çocuğumla birlikte (420 kilo) gezmeye gitmek...teşekkürler.
  • Arkadaşlar selamlar,

Eşime 2. el otomatik vitesli mini sınıf bir araç arıyoruz, eşimin ilk aracı olacak ve 16-17.000lira bütçemiz var.

Model olarak i10 ikimizin de çok hoşuna gidiyor,ikinci el ilanlarında bu araçları 17-19.000liraya bulmak mümkün,tavsiye eder misiniz?
  • dün 2010 i10 select otomatik aldım hiç hesapta yoktu ama içine oturunca çok hoşuma gitti.
    ilk arabam opel astraydı inşallah iyi bir tercihtir. 21.000 tl ye aldım anahtar teslim
    park sensörü hediye ettiler. az yaktığını söyledile ama yazılanları okuduğum kadarıyla az yakmıyor
    kısmet bakalım
  • otomatik derken düz vites ama donanımı full araba tabirlerinden pek anlamıyorum galiba ilkkez bir forma üye oldum üye olmak zormuş baya:)))
    herkese iyi günler dilerim.. insanlar neden hundai diye eleştirip duruyorlar canımı sıktılar... ama ben o küçük şirin arabayı şimdiden çok sevdim
  • ARKADASIM EŞİME BENDE ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HYUNDAİ İ10 SİZ İ10 SELECT OTOMATİĞİ 21000 ALDIĞINIZI SÖYLEMİŞSİNİZ LİSTE FİYATI 24000 ÜZERİ GÖRÜLÜYOR. HANGİ BAYİDEN ALDINIZ ACABA
  • Ankaradan aldım. 24.650 fiyatı vardı
    kardeşim pazarlık yaptı. öğrenci indirimi felan vardı. aileden birinin öğrenci olması indirim yapılması için
    geçerliymiş. birde ekim sonuna kadar kampanyası varmış.. kuruçayırlı otomotivden aldım..
    bende salı teslim alcaam inşallah...
  • peki arkadaşım i10 team düz vites sizce kaça alınır en son
  • Yarın öğrenirim oraya gideceğim..
  • tşk ederim beni haberdar edersen sevinirim
  • ASYA35 TESLİM ALDINMI ARACINI
  • cevap yok mu
  • arkadaşlar ben aracımı gecen agustos ayında sattım ..
    satmamın sebebleri :
    1 = Çeşme otobanında 4 kişi klima açıkken yokuşta 65 km yi geçememesi . yanımdan eski kasa şahin bile geçti açıkcası kafayı yemiştim .
    2 = Benim genellikle annem kullanıyodu arabayı sehir içinde trafik sagolsun yakıt 30 tl ye 90 km yapmıyordu .. Yakıt konusunda bayaaaa bi canımı yaktı acıkcası i-10
    3 = Arabanın arka camının lastıgı cıkmıstı kendı kendıne sıcaktan sanırsam onu gectım arabayı yıkarken ön amplem düştü güldüm sadece eskı arabamda ve sımdıkı kullandıgım arabalarda ben bunu yaşamadım acıkcası
    bilmiyorum bu amplem düşmesi falan benim şanssızlıgım galiba . arabadan genel olarak memnundum ne kadar 4 kısı bınıldıgınde yokuslarda zorlansada araba zorlamak işgence haline gelsede hyundai i 10'nun iç dızaynına laf soyleyemem ozellıkle teyb'ını cok sevıyordum acıkcası 5.500 km toplamda yol yapılmıştı satıldıgında alan bayan arkadaşla halen konusuyorum onun performans beklentısı olmadıgı için sorun yaşamıyormuş
    i- 10 dan sonra 2007 model opel corsa 1.4 twımport otomatık aldım
    kalıte olarak cok ust bı araba zaten fıyatıda ona gore farklıydı . motor performans bakımından cok ıyıydı ama acıkcası 100 km de 10 lıtre yakan bı arabayı kımse ıstemez :) tup taktırıp orjınallıgını bozmak ıstemedım ve onuda sattım onu sadece 1.5 ay kullanmıştım ..
    şimdi iste 2006 smart fortwo war arac sehır ıcınde 4.5 lıtre yakıyor hem otomatık hem F1 şanzıman war :) ankaradan buraya sadece 55 tl ye geldıkı hızımız 110 un altına hıc ınmedı
    annem genelde işe tek başına gıttıgı ıcın bu aracı tercıh ettık. insanlar bu arabaya para verılırmı dıyolar ama 30 tl lık benzıne sakin kullanımda 200 km yol yaptırınca hak verıyolar :) gerek i 10 gerek corsa gerek smart fortwo ile sorusu olan arkadaslar varsa yardımcı olabılırım :)

• 21.000 ve 21.500 arası felan dedi. ama 1. dereceden öğrenci akraban olacakmış..700-800 gibi indirimi oluyor bende dün akşam teslim aldım.
  • teşekkür ederim asya 35ces söylediklerin ilgincime geldi bariz kalite sorunları var ozaman panjurun düşmesi falan
  • valla ben biraz önce 6 kişi bindim unutmadan bir de 9 yaşında çocukla yokuşta sorun olmadı kalkerkende giderkende:))
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.