Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.064
Cevap
62
Favori
410.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yeni i 10 u almayı düşünüyorum. bayide detaylı inceledim gerçekten çok hoş. 27500 düştü manuel 1.0
    i20 ile arasında kalmıştım ama özellik olarak açık ara önde gözüküyor. birde garibime giden bir olay da yeni symbolden 100kg yakın daha ağır bir araç zaten kapısını açtığınızda bunu farkediyorsunuz. renk olarak da alev kırmızısını bekliyorum ayın ikinci yarısında üretilecekmiş tahmini gelişi 20 sini bulabilir dediler.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    26 gerçekten iddalı bir indirim olmuş bayiyi paylaşabilirmisiniz
  • test sürüşü yapan arkadaşlar ve fiyat alan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok güzel olur. yakıt tüketimi beni çok düşündürüyor açıkcası. i20 1,2 için çok yakıt tükettiği için şikayetler okuyordum. i10 i20 den 20 beygir ve 25 mn daha düşük ağırlığıda sadece 37 kilo daha hafif.
    kia picanto 855 kilo yani i10 dan 153 kg daha hafif olmasına rağmen tüketimi6,5 civarındaymış şehir içi.
    i10 acaba günlük kullanımda 7 litreyi geçer mi diye düşündürüyor beni.
    işe gidip gelmek için araç arıyorum. günde ortalama 70km yolum var, aylık 1800-2000 km gibi bir tüketimden söz ediyorum. fiyatı uygun , donanım ve kalite süper ama yakıtı üzer mi acaba i10un?
  • Yakıtı üzer peugeot 208 ya da 301 bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pof24

26 gerçekten iddalı bir indirim olmuş bayiyi paylaşabilirmisiniz

fiyatı alan ben değilim yanlış okudunuz herhalde sariyeron fiyatı alan arkadaş

• 26350 ankara neziroğlu ogretmen indirimi ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem182

test sürüşü yapan arkadaşlar ve fiyat alan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok güzel olur. yakıt tüketimi beni çok düşündürüyor açıkcası. i20 1,2 için çok yakıt tükettiği için şikayetler okuyordum. i10 i20 den 20 beygir ve 25 mn daha düşük ağırlığıda sadece 37 kilo daha hafif.
    kia picanto 855 kilo yani i10 dan 153 kg daha hafif olmasına rağmen tüketimi6,5 civarındaymış şehir içi.
    i10 acaba günlük kullanımda 7 litreyi geçer mi diye düşündürüyor beni.
    işe gidip gelmek için araç arıyorum. günde ortalama 70km yolum var, aylık 1800-2000 km gibi bir tüketimden söz ediyorum. fiyatı uygun , donanım ve kalite süper ama yakıtı üzer mi acaba i10un?

birkaç forumda yazılarınızı okuyorum. az yakan bir araç istiyorsanız i10 pek size göre değil. eski bir i20 kullanıcısı olarak söylüyorum yazılanlar gibi i20 çok yakan bir araç değil ben 6500 km de sattım ortalamam 4.5-5.0 arasıydı. tamamen kullanmayla alakalı bir durum. bende A sınıfı bir araç arıyorum. 1 ay önce i20 yi satıp kia rio aldım. şu andaki yakıt tüketimim i10 un 1.0 motoruyla aynı seviyede neredeyse 5.0-5.9. şimdi yanına şehir içi kullanabileceğim az yakan otomatik bir araç arıyorum. i10 şimdilik listemden çıktı gibi. picanto bir ihtimal cepte tutuyorum. peugeot 208 de 1.2 motor için yarı otomatik bir versiyon çıkarmış. ona bir bakmanızı öneririm. 1.2 düz vitesin yakıt tüketimi çok iyi. otomatik nasıldır bilemem daha bir veri yayınlanmamış. ama düzle otomatik arası 1000 tl fark var. bence bir inceleyin.

208 1.2 ve 1.0 için bütün test yazılarını okudum ama malesef hiç birinde olumlu bir yorum göremedim. kullanıcılar yakıtını beğeniyor ama arka amaortisörün patlamasından şikayetçi olanları okudum. genel donanım olarakdai10 kadar dolu değil.
    sormak istediğim arada 6000 liralık fark var. yakıt tasarrufu bu 6000 lira farkı kapatır mı acaba? i10 ile 20/ 1.2 den bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem182

208 1.2 ve 1.0 için bütün test yazılarını okudum ama malesef hiç birinde olumlu bir yorum göremedim. kullanıcılar yakıtını beğeniyor ama arka amaortisörün patlamasından şikayetçi olanları okudum. genel donanım olarakdai10 kadar dolu değil.
    sormak istediğim arada 6000 liralık fark var. yakıt tasarrufu bu 6000 lira farkı kapatır mı acaba? i10 ile 20/ 1.2 den bahsediyorum

A ve B sınıfı araçlardan bahsediyoruz. sadece yakıt olarak düşünmemek lazım. ikinci eli, kullanım konforu vs... 1.0 motoru uzun yolda kullanırsanız isyan edersiniz. 1.2 motor çok performans vermesede sizi üzmez. ayrıca A sınıfın alıcı kitlesi belli. hedef kitle yeni evli çiftler, bayanlar ve gençler. aile için zor bir araç o yüzden 2. elide düşünürsek kesinlikle otomatik vites. yakıt olarak 6000 tl lik farka değmez. bu dizel mi benzinli mi gibi birşey olur. ihtiyacınız neyse, bütçeniz hangisine uygunsa tercihinizi ondan yana kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 8 Kasım 2013; 21:39:26 >

haklısınız, otomobil konusunda fazla tecrübem olmadığı için bazen kafa karışıyor.
    size pm atmıştım. orda daha detaylı anlattım.
  • An itibariyle i10dan vazgeçmiş durumdayım. Yeni gozdem clio. Allah herkese hakkında hayırlısını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

26ya kadar verecekler ancak karar veremedim.

manuel olanı mi

Evet manuel olan ancak aklım splas de kaldı.

yakıt tüketimi bence o araç için çok fazla açıkcası 3-5 daha kredi çeker pug 208 alırdım. geçen sene kasımda i20 ler o fiyattan satıldı
  • Valla hocam benim yakıt derdim yok. Yılda 5000 km ya yaparım ya yapmam. Benim için vergisi ve ilk alım maliyeti düşük olsun yeterli. Zaten megane 3 1.5 dci aracım var. Clioyu istediğim fiyata birakmazlarsa i10 benim için gerçekten uygun bir araç.

• Güncel fiyat, 1.0 oto 30.000, 1.2 oto elite 32.800
    meb indirimi ile birlikte.
    herhangi bir kredi kampanyası yok henüz. i20lerde ise 15000 15 ay sıfır faiz kampanyası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsera

Güncel fiyat, 1.0 oto 30.000, 1.2 oto elite 32.800
    herhangi bir kredi kampanyası yok henüz. i20lerde ise 15000 15 ay sıfır faiz kampanyası var.

aldığınız bu fiyat büyük ihtimalle bayiden bayiye değişir bayi ismi de söylerseniz

• quote:

Meb indirimi nedir hocam?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Meb indirimi nedir hocam?

Teşekkürler.

Bayi ankara akbak.
    Meb kampanyası varmış, bir yakınınız mebde personel ise mesela öğretmen indirim yapıyorlarmış.
    MEB'siz fiyat sormadım.
  • kafam çok karışık.sıfır i10 alsam mı almasam mı? Şuanki aracım 97 accent gls 100bin kmde ve ikinci sahibiyiz. Öğretmen indirimi ile 26bin lira fiyat alanları duyunca ve ben de öğretmen olduğuma göre fiyat daha da cazip hale geldi benim için ama aracın küçük olması düşündürüyor.
  • ototube kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç önemli ancak araç bence küçük değil.
    Ayrıca 26.000 e başka araç zor bulursunuz. Aynı ayarda citigo var o da 29.000. Ancak citigonun tüketim değerleri çok daha iyi i10'a göre.
  • ayten'imi 27500 öğretmen indirimi ile almış bulunmaktayım aracın gelişini bekliyorum. teslim aldığım zaman izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım. fakat bügün baiyide tekrar baktım i20 ile malzeme kalitesi bariz fark hemen belli oluyor kapıların kapanışı silecekler bile daha kaliteli duruyor. birde teslim alalım bakalım göründüğü gibi mi çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.