Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
62
Favori
410.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de aranıza katıldım :)) Ben de hem tecrübelerimi paylaşmak hem de sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

Birkaç bilgi verip, sorularımı kısaca yazmak istiyorum.

Aracım;

2010 1.1 OTM Hyundai i10 Team ( 4000 km )
    Alış Fiyatı: 23.000 TL
    Yapılanlar: 250 TL Full Kuaför,Boya Koruma,Pasta Cila, Full kaput filmi ( oracalguard 270 serisi)
    4 sensörlü park sensörü ( arka ) da takıldı.
    Bauhause'ta araca yüzde 90 uyan güzel ve hesaplı bagaj havuzu var 50x90 cm , taviye ederim. ( 20 tl )

Sorular :

1) Aracımda merkezi kilit var ancak uzaktan kumanda yok.Taktırmak için Ankara'da Cancan Oto'ya gittim. Sürücü kapısı pimli değil halatlı olan sistem olduğu için takılamayacağı söylendi. Bu konuda bilginiz var mı, forumda taktıranları okumuştum.

2) Kolçak almak istiyorum
    www.modifiye.com.tr
    Oto aksesuarı, tuning, Angel Eyes Farlar, Stoplar ve diğer tuning ürünleri - modifiye.com.tr
    http://www.modifiye.com.tr/tuning/5232-277-Armster-Mini-Hyundai-I10-08-Orjinal-Kol-Dayama-Kolcak.aspx
    böyle bir ürün var başka bir ürün bulamadım hepsi uyumsuz. Pahalı mı sizce, taktıran var mı ?

3) Yakıt tüketimim biraz yüksek, alışma payı olacak tabi ama taşana kadar dolan depo ile 400km yaptım. 3 yıllık 4.000 km aracımın motorunun açılması gerekir mi ?

4) 97 Oktan kurşunsuz benzin ile BP'den fullledim. 12.5 TL'ye satılan bir motor katkısı da önerdiler, depoya ekledim. Ancak mevcut kurum ve pisliği mi kaldırdı bilmem ama araç motor soğukken 2. veya 3. seferde ancak çalışmaya başladı. siz 95 mi 97 oktan mı kullanıyorsunuz ?

Şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeforfun -- 26 Mayıs 2013; 23:28:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeforfun

Herkese Merhaba,

Ben de aranıza katıldım :)) Ben de hem tecrübelerimi paylaşmak hem de sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

Birkaç bilgi verip, sorularımı kısaca yazmak istiyorum.

Aracım;

2010 1.1 OTM Hyundai i10 Team ( 4000 km )
    Alış Fiyatı: 23.000 TL
    Yapılanlar: 250 TL Full Kuaför,Boya Koruma,Pasta Cila, Full kaput filmi ( oracalguard 270 serisi)
    4 sensörlü park sensörü ( arka ) da takıldı.
    Bauhause'ta araca yüzde 90 uyan güzel ve hesaplı bagaj havuzu var 50x90 cm , taviye ederim. ( 20 tl )

Sorular :

1) Aracımda merkezi kilit var ancak uzaktan kumanda yok.Taktırmak için Ankara'da Cancan Oto'ya gittim. Sürücü kapısı pimli değil halatlı olan sistem olduğu için takılamayacağı söylendi. Bu konuda bilginiz var mı, forumda taktıranları okumuştum.

2) Kolçak almak istiyorumhttp://www.modifiye.com.tr/tuning/5232-277-Armster-Mini-Hyundai-I10-08-Orjinal-Kol-Dayama-Kolcak.aspx böyle bir ürün var başka bir ürün bulamadım hepsi uyumsuz. Pahalı mı sizce, taktıran var mı ?

3) Yakıt tüketimim biraz yüksek, alışma payı olacak tabi ama taşana kadar dolan depo ile 400km yaptım. 3 yıllık 4.000 km aracımın motorunun açılması gerekir mi ?

4) 97 Oktan kurşunsuz benzin ile BP'den fullledim. 12.5 TL'ye satılan bir motor katkısı da önerdiler, depoya ekledim. Ancak mevcut kurum ve pisliği mi kaldırdı bilmem ama araç motor soğukken 2. veya 3. seferde ancak çalışmaya başladı. siz 95 mi 97 oktan mı kullanıyorsunuz ?

Şimdiden çok teşekkürler

Öncelikle aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim. İlk sayfadaki listeye de ekledim.
    Son 2 sorunuza yanıt vereyim. Otomatik bir araç için 1 depo ile 400 km normal. Çünkü aracınızın deposu 35 litre. O da pompa attıktan sonrada doldurmaya devam ederseniz. Şehir içinde 7 litre civarı bir yakıt gayet iyidir otomatik ve 1030 kg bir araç için. Depo küçük ve de yakıt ışığı da bizim araçlarda biraz erkenden yandığı için çok yakıyor gibi düşünülmektedir. manuel vitesinde 5-5.5 litre yakıt tüketimleri görülebilir onun da ötesi yok zaten. Araç dizel manuel olsa 4 litreler belki görülebilir. O nedenle içiniz yakıt konusunda bence rahat olsun. Öte yandan 4000 km sonrası yakıtınızın belirgin azalacağını düşünmüyorum. Yaklaşık bu değerlerde gidersiniz. Fakat buji hava filtresi değişimi yakıtınızı olumlu etkileyebilir.
    Bende BP kullanıyorum. Aracımız zaten çok atak bu nedenle bazen 97 alsam da genellikle 95 oktan alıyorum. Tercih sizin.

• BEN DE 2 AY ÖNCE 2010 MODEL HYUNDAİ İ1O OTM. ( 38.000 KM BRC MARKA LPG Lİ ) ALDIM. FİYAT: 23 000 ARAÇ PAHALI MI?
    BİRDE SAĞ ÖN AMORTİSÖR ARIZALI İMİŞ. SERVİS BUNU DEĞİŞTİRMEYE 360 TL İSTİYOR. BANA PAHALI GELDİ. SİZCE UYGUN MU? BAŞKA YERDE DE BU PARÇA YOK. NOT: DİYARBAKIRDAYIM.
  • bizde otomatik temiz İ10 bakıyoruz.Satmak isteyen veya etrafında varsa iletişime geçin lütfen.

• beyler yeni hyundai i10 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ??

bence acayip lüks olmuş içten ve dıştan kalite belli oluyor

1.0 ve 1.2 benzinli motorlar olacakmış , 1.2 benzinli motorun yakıt tüketimi 3.5lt/100km civarında olacağı söylenmiş.
  • Bence de mükemmel olmuş. İlk etapta otomatik vitesi sunulmayacakmış bildiğim kadarıyla.
  • 2 gün üst üste yeni i10 gördüm 2 tane biri füme biri turuncu. fabrika araçları herhalde trafikte test ediyorlardı. araçlar fena değil. ledler sayesinde dikkat çekiyor. bakalım fiyatlar ne olacak.
  • arkadaşlar bir tane i10 düşünüyorum... otomatik vitesi yokuşlarda kaydırma yapıyor mu, birde otomatik kullanıcılar bilgi verirse sevinirim
  • yeni i10 un fiyatı belli olmuş 1.0 GSL MT STYLE 28.490 TL tek paket manuel vites. başka bir açıklama yok sitede sadece fiyat var.
  • Her şey iyi hoş ama manuel vites ölü yatırım olmuş ,geçmiş olsun hyundai.
    Sanırım hyundai şunun farkında değil; araç tipi itibari ile bütün A sınıfı araçların ve bayanların tercih ettiği tüm özellikleri barındırıyor biri hariç otomatik vites.
    Kız kardeşe araç bakınıyorum ucuz ve sıfır olursa tadından yenmez ancak otomatik vites seçeneği yok.Mecbur ikinci el Asınıfı bakacağız ya da yeni model gelirse,tabiki otomatik vites seçeneği olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeplord

Her şey iyi hoş ama manuel vites ölü yatırım olmuş ,geçmiş olsun hyundai.
    Sanırım hyundai şunun farkında değil; araç tipi itibari ile bütün A sınıfı araçların ve bayanların tercih ettiği tüm özellikleri barındırıyor biri hariç otomatik vites.
    Kız kardeşe araç bakınıyorum ucuz ve sıfır olursa tadından yenmez ancak otomatik vites seçeneği yok.Mecbur ikinci el Asınıfı bakacağız ya da yeni model gelirse,tabiki otomatik vites seçeneği olan.

Biz de aracımızı değiştireceğiz. Biraz sabırlı olun kısa süre içinde otomatik vitesi de çıkacaktır. Ben de onu bekliyorum. Araç banttan ineli 1 ay oldu. Stoklara yeni girmeye başladı. Ayrıca önümüzdeki yıl 0.8 litre 3 silindirli turbo bir motorda çıkacak. Yaklaşık 90 beygir olacak.

• Hyundai sitesinde bugün aracın ayrıntılarını teknik özelliklerini ve donanımlarını açıklamış. 1 ve 1.2 motorlarda 4 ileri otomatik de yer alıyor. Birde fiyat listesinde sadece 1 motor style donanım var ama bir de elite donanım olacakmış. Bunların fiyatları ise henüz belli değil.
  • Diğer motor seçenekleri ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı acaba? Bir de araç showroomlara geldi mi yoksa sipariş mi alıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 ay önce fabrika test araçları şehir içi geziyordu.3 araç görmüştüm üçüde led farlı sunroof luydu. Bakıyorum donanım listesinde sunroof yok. Acaba opsiyon olarak mi mevcut olacak elite diye düşünüyordum sitede tanıtımda da sunroof tan bahsetmiyor

• Sunroof varsa süper olur. Opsiyoneldir bakalım bekleyelim ümitle :)

• YENİ i10 çok güzel olmuş
    gerçekten beğendim
  • hafta sonu incelemeyi düşünüyorum..
  • Hayirli olsun yeni model

• Bayilere gelmis mi? 1.2 elite otomatik fiyatı konusunda bir gelişme var mı acaba?

• Aracı bugün inceledim. Öncekine göre çok daha kaliteli. İlk dikkatimi çeken kapıları fazlasıyla tok kapanıyor (Volkswagenciler bile sever bu arabayı :) ) Güvenlik donanımları tam. ESP bile var. Otomatik vitesi Kasım ortası çıkacakmış. Son bir sürprizim var, ocak şubat gibi fabrika çıkışı tüplü modeli de çıkacak. Bu araba çok satar şimdiden diyeyim. Ben değiştirmek için otomatik ve elit donanım fiyatını bekliyorum. Otomatik vites farkı kafadan 3000 TL olur ama...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.