Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
62
Favori
410.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar i 10 u neden tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesca

i10 üretimden kalkınca burası da uğranmaz olmuş.

Üretimden kalkmadı sadece Türkiye'de şuan satılmıyor ama eylül ayında teşviği çıktı yeni modeli bu yıl sonunda Kocaeli'nde üretilmeye başlanacak.
  • Arkadaşlar manisa'dan selamlar bu gün itibari ile 2010 model i10 select 1.1 benzinli + lpg (landirenzo) düz vites metalik gümüş gri aracımı 18.000 tl ye almış bulunmaktayım ben i10 u eşim için tercih ettim kendim 2008 kangoo 1.5 dci kullanıyorum işim gereği gerçi i10un lpgli olmasını istemiyordum yada öyle bir şartım yoktu ama araç öyle rast geldi araç genel durum olarak çok temiz ve 41000 km de izmir mobis den bakım parçalarını aldım yağrın 40000 peryodik bakımını yaptıracağım bundan sonra bende aranızdayım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: packjohn

Arkadaşlar manisa'dan selamlar bu gün itibari ile 2010 model i10 select 1.1 benzinli + lpg (landirenzo) düz vites metalik gümüş gri aracımı 18.000 tl ye almış bulunmaktayım ben i10 u eşim için tercih ettim kendim 2008 kangoo 1.5 dci kullanıyorum işim gereği gerçi i10un lpgli olmasını istemiyordum yada öyle bir şartım yoktu ama araç öyle rast geldi araç genel durum olarak çok temiz ve 41000 km de izmir mobis den bakım parçalarını aldım yağrın 40000 peryodik bakımını yaptıracağım bundan sonra bende aranızdayım saygılar

Eşiniz ve sizin güzel günlerde kullanması dileğiyle...
  • 1 hafta önce ilk arabamı aldım bende
    -1.1 Benzinli SELECT Manuel -Adana
  • Merhaba arkadaslar. Bende 2009 model bir select manuel vites sahibiyim. Bir sorum olacak. Yakit performansiniz nasil bu aralar? ben 50 tl ile 130 km kadar gidebiliyorum, yaza gore yakit sarfiyati cok artti gibime geliyor. Sizin i10larda nasil durumlar?
    Selamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interlagos

1 hafta önce ilk arabamı aldım bende
    -1.1 Benzinli SELECT Manuel -Adana

Hayırlı olsun. Listeye ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immune34

Merhaba arkadaslar. Bende 2009 model bir select manuel vites sahibiyim. Bir sorum olacak. Yakit performansiniz nasil bu aralar? ben 50 tl ile 130 km kadar gidebiliyorum, yaza gore yakit sarfiyati cok artti gibime geliyor. Sizin i10larda nasil durumlar?
    Selamlar..

3-4 ay once sattim, satmadan once tek kisi iken aracta 100 lira ile 400km ye yakin yol yaptigim oluyordu. Sehir ici cevre yolu karisik olarak..

• Arkadaşlar; 2009 model İ10 Select düz vitesli aracımı satıyorum, oldukça temiz araba, ilgilenen varsa ilan için buyrun
  • arkadaşlar bu gün i10 a debriyaj balatası almaya servise gittim 313tl dediler bende izmirde hyundai parçaları satan büyük bir firmaya gittim bana 1.1. i10 ile 1.1 atosun debriyaj setlerinin aynı olduğunu söyledi ve atos un setini aldırdı fiyat 160tl aranızda bu tecrübeyi yaşayan varmı ve başka hangi parçalarımız diğer hyundai ler le uyumlu bilenler yazarsa hem sevinirim hemde faydalı bir paylaşım yapmış kullanan arkadaşlarımızı yüksek fiyatlı parçalardan korumuş oluruz
  • arkadaşlar debriyaj seti değişimi tamamlandı i10 ile atos aynı debriyaj setlerine sahip bilginize
  • quote:

arkadaşlar debriyaj seti değişimi tamamlandı i10 ile atos aynı debriyaj setlerine sahip bilginize

Atosun debriyaj seyiniz 2 katina mi satiyor simdi servis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: branta

quote:

arkadaşlar debriyaj seti değişimi tamamlandı i10 ile atos aynı debriyaj setlerine sahip bilginize

Atosun debriyaj seyiniz 2 katina mi satiyor simdi servis :)

atos olarak söylemiyorlar i10 debriyaj seti diyorlar ama atos la 1 e 1 aynı gerçi araştırdık tamirciyle beraber bir atos da geldi bu gün hazır oradayken iki aracıda karşılaştırma imkanı bulduk çoğu parçası aynı bilginize
  • selam arkadaşlar.2009 hyndai i10 aracım için yaz lastiği alacağım ancak orjınal lastik ebadını doğru almak istiyorum.aracın orjınal lastik ebatlarını bana yazarsanız çok memnun olurum.ilk lastikleri atmıştımda...sorakinin ebadı yanlış olabilir.neyse saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledi

selam arkadaşlar.2009 hyndai i10 aracım için yaz lastiği alacağım ancak orjınal lastik ebadını doğru almak istiyorum.aracın orjınal lastik ebatlarını bana yazarsanız çok memnun olurum.ilk lastikleri atmıştımda...sorakinin ebadı yanlış olabilir.neyse saygılar.

• quote:

quote:

selam arkadaşlar.2009 hyndai i10 aracım için yaz lastiği alacağım ancak orjınal lastik ebadını doğru almak istiyorum.aracın orjınal lastik ebatlarını bana yazarsanız çok memnun olurum.ilk lastikleri atmıştımda...sorakinin ebadı yanlış olabilir.neyse saygılar.

Neye ban! 10 dakikada hemen birinin cevap vermesini mi bekliyorsun?
  • quote:

quote:

O aracin kullanim kilavuzu olmasi lazim.. Oralarda rahatlikla bilgi edinebilirsiniz..

• 175 60 r14 olmasi lazim sanirim

• Selam arkadaşlar,
    Eşime ait olan hyundai i10 otomatik aracı yaklaşık 4 yıldır kullanmaktayım.
    günlük ortalama 25 km kullanırken 320 kuruş/km yakmaktaydı.
    ancak iş değişikliği nedeniye günde 60 km kullanmam gerekecek
    buda ayda 1500 km den fazla ediyor. Bu nedenle araca LPG taktırmak istiyorum
    hangi marka model önerirsiniz, İzmirde nerede kaliteli işçilikle yaptırabilirim bu işi?

Teşekkürler
  • selamlar, kendim için otomatik benzinli temiz İ10 bakıyorum. İstanbul'dayım. Arabasını satmak isteyen ya da satan tanıdığı olan varsa da iletişime geçerse iyi olur hani=)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.