Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
62
Favori
410.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mackali61_

quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

herkese hayırlı akşamlar bizde 2009 senesinin mart ayında anneme işini görsün diye otomatik i10 aldık vergi avantajı motor ufak az yakar yedek parçası ucuz arabayı istanbulda park edememe derdi yok v.s.... ama bizim bu ufaklık benzini resmen içiyor ki ben çok gazlayan biri değilim sakin rahat araba kullanırım (1.3 cdti astram var 2009 servisten sevirse 15000 km karma ortalamam 5.4 şehir içi olsun 6-6.5 lt) geçenlerde i10 nun deposunu fulledim ceyrek deponun az altında benzin vardı 105 liraya doldu (benzin tabancası 101 de durdu 105 yaptı pompacı) aracı annem hep şehir içide kullanıyor kısa mesafe ve araç bir depo benzinle 189 km yol yaptı hadi depo bitsin 210-220 olsun bu ne büyük bir tüketim var mı benim gibi şikayeti olan??
    ve bu yüksek tüketimi düşürebilmek için bir çare yoksa bu gidişle annem arabasız kalacak yeter artık
    araç 3 senelik olmasına rağmen daha 13600 km de lpg taktırmayıda düşünmüyorum şimdiden teşekkürler....

merhaba
    arabanın buji kakloları zarar görmüş ise ve buji değişimi gelmişse ,hava filitresi kirlenmiş yani bakımı tam yapılmamışsa bu dediğin değerleri yakıyor bu araba.
    bende ilk aldığımda 2 kere 34 litre benzinle 280 km yi geçememiştim. ama hyundai akbak servisten ayrılma arkadaşların ivedikte açtıkları serviste yapılan ayardan ve bakımdan sonra oran 2 katı birden yükseldi.
    bakımlarını zamanında ve ucuza kaçmadan yaptıralım.
    not:yumurta kasa accent lerin parçaları uyumlu ve daha ucuz. hemde orj. kore malı

mackali61_ çok teşşekür ederim verdiğin bilgiler için aracımı aldığım günden beri her sene mart ayının ilk haftasında maltepe dragos ta bulunan dumankaya hyundai ye götürüyorum aracı da oradan almıştım zaten yetkili servis artık düşünmüyorum ne yakarsa yaksın aracı satmaya karar verdik bu arada hyndai nin sitesinde i10 fiyatı ile bir bilgi göremedim yoksa benim gözler mi görmüyor artık bilgisi olan???

• merhaba ;bende uzun araştırmalar sonucu i10 dünyasına katıldım..bugün 25000 km 2009 model i10 team aldım ..genelde polo ibiza filan bakıodum bayan sürücü olduğumdan ama arabayı görür görmez bunu almalıyım dedim ..sürüşü konforu görünüşü harika inş.pişman olmam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz9

merhaba ;bende uzun araştırmalar sonucu i10 dünyasına katıldım..bugün 25000 km 2009 model i10 team aldım ..genelde polo ibiza filan bakıodum bayan sürücü olduğumdan ama arabayı görür görmez bunu almalıyım dedim ..sürüşü konforu görünüşü harika inş.pişman olmam:)

Aracınızı güzel günlerde kullanın. Kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuye

quote:

merhaba ;bende uzun araştırmalar sonucu i10 dünyasına katıldım..bugün 25000 km 2009 model i10 team aldım ..genelde polo ibiza filan bakıodum bayan sürücü olduğumdan ama arabayı görür görmez bunu almalıyım dedim ..sürüşü konforu görünüşü harika inş.pişman olmam:)

Aracınızı güzel günlerde kullanın. Kaça aldınız?

tşk ederim 17,750 ye aldım ..nasıl sizce?
  • quote:

Gayet iyi bence.. Aracınızla ilgili otomatik/manuel ve şehir bilgisini verirseniz ilk sayfadaki listeye eklerim.
  • quote:

quote:

Gayet iyi bence.. Aracınızla ilgili otomatik/manuel ve şehir bilgisini verirseniz ilk sayfadaki listeye eklerim.

manuel aldım 1,10 team rizedeyim..
  • quote:

manuel aldım 1,10 team rizedeyim..

Ekledim...
  • [5] - aesca---1.1 Benzinli SELECT Manuel * Van olan adresimiz

ANKARA olarak değişmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesca

[5] - aesca---1.1 Benzinli SELECT Manuel * Van olan adresimiz

ANKARA olarak değişmiştir.

İşlem tamam
  • 1.1 2009 24binde kazasız boyasız değişensiz araç 18bin TL nasıl fiyat? Gerçi bugün aldı arkadaş ama yine de sorayım dedim :)
  • donanım nedir? team mi select mi?
  • Donanımı bilmiyorum. Ama manuel olduğunu biliyorum. Açıkçası buradaki yorumları okuduktan sonra yakıt tüketimi konusunda endişelendim biraz. Kendisi kız arkadaşım, dizel almayı istiyordu ama hem max. 18bin tl bütçe olması hem de düşük km. de temiz bir araç almak istediğinden ben önerdim ona i10u. Kendisi haftada 1-2 gün max. çıkartacak arabayı, yakıt sorun olmaz umarım. 2004 1.0 corsa, 2005 1.0 yaris ve i10 arasında gidip geldik devamlı, hayırlısı artık :)
  • Yakıtın sorun olacağını sanmam. Bizim otomatik olduğu halde şu yaz aylarında 450 km yol yapıyoruz bir depoyla. Sizin seçtiğiniz manuel olduğuna göre biraz daha fazla yol yapabilirsiniz. Aracın garantiside devam ediyor olacak (5 yıl). Ancak aracı alırsanız mutlaka bakıma sokun ve bujilerinizi değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 16 Mayıs 2012; 21:52:46 >
  • quote:

Yakıtın sorun olacağını sanmam. Bizim otomatik olduğu halde şu yaz aylarında 450 km yol yapıyoruz bir depoyla. Sizin seçtiğiniz manuel olduğuna göre biraz daha fazla yol yapabilirsiniz. Aracın garantiside devam ediyor olacak (5 yıl). Ancak aracı alırsanız mutlaka bakıma sokun ve bujilerinizi değiştirin.

Araç alındı şu an bursada kız arkadaşım kullanıyor. Ben istanbulda olduğum için göremedim aracı, araç servise girdi tamponundaki ufacık bir çizik dışında sorun çıkmadı. Ama bujileri söylediğiniz çok iyi oldu, kendisine söyliyim değiştirtsin. Gerçi araç muayene ve bakımdan yeni çıkmış ama yakıt önemli. 35 litre ile yazdığınız kilometre kötü değil, ama ben bu aracın fabrika verilerinin 4,4lt/100km şehirdışı değerlerini bildiğim için önerdim, sonra burada yazılan değerleri görünce biraz hayal kırıklığı oldu ister istemez. Ancak neticede bakımları daha az masraflı + fazla kullanılmayacağından sıkıntı olmamasını umuyorum.

• 3 arac icinde en mantikli tercihi yapmissiniz hocam.. 100 liraya 400km yapiyor ben, kalkislarda falAn biraz agresifimdirde, sehirici cevre yolu karisik kullaniyorum.. Benim diyen dizelin 22-23 kurus yaktigi bir devirde daha ne olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: branta

3 arac icinde en mantikli tercihi yapmissiniz hocam.. 100 liraya 400km yapiyor ben, kalkislarda falAn biraz agresifimdirde, sehirici cevre yolu karisik kullaniyorum.. Benim diyen dizelin 22-23 kurus yaktigi bir devirde daha ne olsun..

Şimdilik çok memnun kendisi, yalnız kasko konusunda sıkıntı yaşıyoruz. 1200 liradan aşağıya teklif alamadık. Sizler ne kadar ödüyorsunuz? Kendisi bayan ve yaşı genç olduğu için en riskli gruba giriyor ve fiyatlar da artıyor doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

quote:

3 arac icinde en mantikli tercihi yapmissiniz hocam.. 100 liraya 400km yapiyor ben, kalkislarda falAn biraz agresifimdirde, sehirici cevre yolu karisik kullaniyorum.. Benim diyen dizelin 22-23 kurus yaktigi bir devirde daha ne olsun..

Şimdilik çok memnun kendisi, yalnız kasko konusunda sıkıntı yaşıyoruz. 1200 liradan aşağıya teklif alamadık. Sizler ne kadar ödüyorsunuz? Kendisi bayan ve yaşı genç olduğu için en riskli gruba giriyor ve fiyatlar da artıyor doğal olarak

çok para yahu hocam.. biz en son 480 falan ödedik 2010 model. eşimin üstüne kayıtlı o da 27 yaşında bayan işte..

• quote:

quote:

quote:

çok para yahu hocam.. biz en son 480 falan ödedik 2010 model. eşimin üstüne kayıtlı o da 27 yaşında bayan işte..

Hangi sigorta? Hasarsızlıktan yararlandınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 18 Mayıs 2012; 17:52:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi sigorta? Hasarsızlıktan yararlandınız mı?

3. yılımız hasarsızlıktan yararlandık.. arabayı sıfır almıştm onunda etkisi var tabi..

yapı kredi sigorta hocam..

• günaydın i 10 ailesi :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.