Şimdi Ara

Hyundai İ20 1.2 Motor alacaklar rahatlikla alabilir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
30.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motorda 1.2 ye anlaştık peki hangi rengi olsun esas onu belirtmemişsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 ile 2750 devir çeviren 1.2 atmosferik arabanın çekişi yeterli?
    3000-3200 devir falandır o, 2750 olsa yokuş çıkamazsın

edit: 120 ile giderken 3200d/d çeviriyor, dakika 5.30dan itibaren izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 20 Haziran 2016; 2:39:26 >

• 1.2 motorlu araç şehir içi az trafiği olan yerlerde güzel. Acemi şoför için çift yönlü yollarda kamyon falan sollarken karşıdan araç gelirse patates olursunuz. Çok yavaş devir çeviriyor yavaş hızlanıyor zaten uzun yol için yapılmış bir motor değil. Yakıt tüktimi 1.6 benzinli ile kafa kafaya. Eee ne anladım ben bu işten
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Yanlis hatirliyormusum bilgilendirme icin tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rapzedee kullanıcısına yanıt
    Ankaradayim ankara trafigi icin yeterli ancak kendi ailem yilda kendi aracimiz ile 3-4 kez memlekete gittigimiz icin bizim tercih edebilecegimiz bir arac degil. Ben bu araci sehir ici kullanirim 200km falan en fazla uzun yol yaparim diyenler bakmali cunku biz 1.4 motor ile sikinti cekiyoruz yokuslarda 1.2 motor ile daha sikintili olabilir o yolculuk haklisiniz.

• seat ve skodanın 1.0 ve 1.2 tsi'ları dururken atmosferik i20 ye para verenin aklı yoktur. ya da arabadan anlamıyodur
  • Bende en dolusu,elite+smart+pan i20 var 1.2 litre.
    Performans beklicekseniz yanlis adrestesiniz ancak cok keyifli bir araç.
    Yalıtım seviyesi,ic mekan dizayn-kalite algısı,dış görünüş olarak,ic hacim olarak sınıfında daha iyisi yok.
    Eksikleri ise suspansiyon olmasi gerekenden sert.Bu konforu çukurlu yollarda baltalıyor.
    Fazla alçak,ozellikle sportif algisi olusturmak icin on tamponu cok assagiya indirmisler surtme ihtimaliniz cok yüksek kötu yollarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapzedee

1.2 motorlu araç şehir içi az trafiği olan yerlerde güzel. Acemi şoför için çift yönlü yollarda kamyon falan sollarken karşıdan araç gelirse patates olursunuz. Çok yavaş devir çeviriyor yavaş hızlanıyor zaten uzun yol için yapılmış bir motor değil. Yakıt tüktimi 1.6 benzinli ile kafa kafaya. Eee ne anladım ben bu işten

Yakit tuketimi 1.6 larla alakasi yok.
    Sehir disinda 4.3lt lere kadar rahatlıkla inebilirsiniz.
    Sehir icinde 6.5lt ile gezebilirsiniz tutumluluk potansiyeli yüksek bir motor.Ancak bu tüketim şehire göre degisgenlik gosterecektir tabi.

• tüp takılıyormu bu 1.2 ye.?
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Benim kullandigim arac da tup vardi 17krs yakiyormus. Simit tup vardi 350 km civari yol yapiyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

120 ile 2750 devir çeviren 1.2 atmosferik arabanın çekişi yeterli?
    3000-3200 devir falandır o, 2750 olsa yokuş çıkamazsın

edit: 120 ile giderken 3200d/d çeviriyor, dakika 5.30dan itibaren izle

Bence yine de başarılı, 1.6 ti-vct 115ps Focus MK2.5, 120 ile giderken 3500d/d çeviriyor. Motor sesi yalıtımı da olmayınca, durumu siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

siz test edip onayladıysanız gözüm kapalı alırım o aracı neden olsa bu konuda duayen siniz

Ulvicim nbr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9060 km oldu su ana kadar memnunum Sakaryadan İstanbula 3 kisi +bagaj +klima 4.9 ile gittigimi biliyorum (yeri geldi 140 yaptim yeri geldi 80 ile sabit gitmek zorunda kaldim) Sehir ici (sakarya) normal kullanimda 6.5 performansli kullanimda 6.9 yada 7 eger ekonomi yapicam diye kasarsaniz 6 ya dustugunu gordum.Sessizligi olsum ses sistemi olsun konfor olarak arac harika ama suspansiyorlari biraz sert ve sesli calisiyor.Motor konusuna gelirsek bence güzel bir motoru var ha performans canavari degil tabikide ama oyle kasayi cekmeme gibi bir drumda soz konusu degil.(kampusun o dik yokusunu bilenler bilir orayi 3. Viteste 3000 devir civari cikiyorum)ic hacmi harika c sinifina yakin ozellikle arka kismi baya genis ve ferah motor sesi cok az geliyor hele rolantideyseniz duymuyorsunuz baska sorunuz varsa seve seve yardimci olmaya calisirim

• Bence almayın.Hem motor güçsüz hemde benzini resmen içiyor. Birde lpg takınca çekişte düşüş olur gibi.i20 1.4 crdi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 20 Haziran 2016; 12:22:51 >
  • Exit to DOS kullanıcısına yanıt
    tabi tabi kötü değil hocam gayet iyi. dediğin gibi çoğu 1.6 atmosferik araba 3400-3500 civarı geziniyor

quote:

Orijinalden alıntı: Willian

Yanlis hatirliyormusum bilgilendirme icin tesekkurler.

rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 20 Haziran 2016; 12:43:16 >
  • 70 km kullanmışsınız baya uzun bir test olmuş gerçekten.
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    Millet test surusu yapip yaziyir biz 70km kullaniyoruz begendiremiyoruz sirf test icin arac alip kullanmak lazim 1 yil galiba

• Willian kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bence yanlışınız olabilir 1,2 85 Bg 120 km de 5 ileri vites belki 3500 de düz yolda 120 görür.
    1.2 yada 1.4 olayı değil bu ,
    Bg ve Tork önemli

1,2 85 Bg , 1,4 75 Bg hangisi güçlü.
  • Cavalier79 C kullanıcısına yanıt
    Yukarda arkadas duzeltti 3200rpm de yapiyormus. O konuda pek bilgim yok hocam 1.2 mi 1.4 mu

• hyundai 1.2mpi elite test sürüşü yaptım, aracın ivmelenmesi çok yavaş 1.4mpi ler daha iyi olabilir belki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.