Şimdi Ara

Hyundai İ20 1.2 Motor alacaklar rahatlikla alabilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
30.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar araci 70 km kullanma firsatim oldu 2015 model 1.2mpi lpgli idi arac ankara cevre yolu ve sehir ici kullandim bizim 98 model 1.4 ecotech corsadan daha iyi gidiyor devir araliklarini begendim 120kmh de 2.750 devir falan oluyor yanlis hatirlamiyorsam(3200dd 120km hizda oluyormus). Arac cekmiyor gitmiyor isi yok bence tabi bizim corsaya gore klimada zaman zaman actik arac da 2 kisi idik bu gitmiyor demedim hic merak edenlere duyrulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willian -- 20 Haziran 2016; 14:56:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai i20 1.2 Motor: Rahat Bir Sürüş İçin İdeal Seçim

1.2 litre hacimli MPI (benzinli çok noktalı enjeksiyon) motor ile donatılmış Hyundai i20, ekonomik ve keyifli bir sürüş deneyimi sunar. Bu motor, 84 beygir güç ve 118 Nm tork üreterek günlük yolculuklar ve şehir içi sürüşler için yeterlidir.

Hyundai i20 1.2 MPI Jump Yorumları

Jump donanım paketi, 1.2 litre motorla birlikte gelir ve temel özellikler sunar. Kullanıcı yorumları, bu modelin uygun fiyatlı ve???????????????????. 1.2 MPI Jump'ın yakıt verimliliği de olumlu yorumlar almaktadır.

Hyundai i20 1.2 MPI Style Yorumları

Style donanım paketi, Jump'tan daha fazla özellik içerir ve daha lüks bir sürüş deneyimi sunar. 1.2 MPI Style sahipleri, aracın geniş iç mekanından, konforlu koltuklarından ve gelişmiş güvenlik özelliklerinden memnun kalmaktadır.

1.2 i20 Alınır Mı?

Eğer bütçe dostu, yakıt verimli ve günlük sürüş için uygun bir araç arıyorsanız, Hyundai i20 1.2 MPI kesinlikle dikkate alınması gereken bir seçenektir. Ancak, daha yüksek performans veya daha fazla donanım arıyorsanız, daha güçlü bir motor seçeneğini veya daha yüksek bir donanım paketini düşünebilirsiniz.

1.2 MPI Motor Nasıl?

1.2 MPI motor, i20'ye sorunsuz ve rafine bir sürüş sağlar. Şehir içi trafikte yeterince çeviktir ve otoyol sürüşlerinde de rahat bir deneyim sunar. Yakıt verimliliği, bu motorun bir diğer önemli avantajıdır ve uzun yolculuklarda tasarruf etmenize yardımcı olabilir.

Hyundai i20 1.2 MPI Yorumları

Genel olarak, Hyundai i20 1.2 MPI, olumlu kullanıcı yorumları alan güvenilir ve pratik bir araçtır. Ekonomik fiyatı, yakıt verimliliği ve yeterli performansı, onu birçok sürücü için cazip bir seçim haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yarın sabah ilk işim bayiye gitmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu i20 lerin malum sitede 2. eli çok fazla. Çok sattı biliyorum da 2. el piyasası nasıl ? Alanlar beğenmiyor mu da bu kadar çok 2. eli var, anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin corsa ölmüş o zaman. Biz geçen sene 99 model 1.4 corsayla gittik satın almaya test sürüşünde vazgeçtik performansından dolayı. Ama i20 yi öneririm hatta şuan performansına takılmayıp keşke alsaydım diyorum fiyatlar uçtu gitti.
  • Geçen yaz bende dizel tanıdıkta 1.2 vardı memlekete gidiyorduk çok dik bi rampa vardı o rampa haricinde hep peşindeyim araçta 4 kişi bide bagajları vardı

Bende tüplü 1.2 kullandım ama uzun yol gitmedim

• Corsamiz yeni refektiye gordu corsa devirli kullanirsan guzel motoru ama i20 alt devirlerde daha canli daha cok soz dinliyor acikcasi

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Topla akrabalari birer tanede onlara aldirmalisin hemen hic bekelemeyin bayi acilmadan kapida olun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian

Corsamiz yeni refektiye gordu corsa devirli kullanirsan guzel motoru ama i20 alt devirlerde daha canli daha cok soz dinliyor acikcasi

Ben de i20 nin alt devirlerini beğenmemiştim ne yalan söyleyeyim :( 2. vites rölanti devrinde falan zor gaz yiyordu ve stop etmeye çok meyilliydi. Test sürüşünde günlük nasıl araç kullanıyorsam öyle kullandım 4 bin deviri geçmedim ancak üzerine neredeyse 30 bin ekleyeceğim araç performans bakımından 15 yıllık aracımdan zayıf hissettirince vazgeçtim. Bunda bizim corsanın sıfır kilometre alınıp sadece 60 bin kilometrede olması da etkili olabilir. Çünkü reflektiye diyorsunuz sizin motor epey yıpranmış demek ki

• Aracin 3. Sahibiyiz arac 162. Binde suan 5bin km once refektiye gordu gerci suan lanet buji kablolari da sikintili biktik buji kablo parasi vermekden arac ani gaza basilinca tekleme yapiyor malesef...

• Yakın arkadaşımın en boş otomatik yeni i20 si var otomatik benzinli. Araç gayet iyi gidiyo kesinlikle tatminkar ve araba çok tok çukura filan girdiğinde kesinlikle bir trim ya da parça sesi gelmiyor. Ben çok beğendim aracı alanlarda pişman olacağını düşünmüyorum

• Aylik 1800 adet satan bir araç. Yeni kasalarını süzdüm (2015-2016) 300 ilan var benzinlilerde. Bence fazla değil.
    Bende aldım 3 ay once araç şehiriçi keyifli..

• performans konusunda opel en kötüsü bence..
  • _Saint_ kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusunuyorum gayet kullanmasi zevkli bir arac. C sinifi citroen c4 den daha keyifli geldi bana biyle oturunca bi arac guven ve surus zevki verecegim gibi geliyor beni ilk etkileyen faktor ilk direksiyona oturusum oluyor o anda isinamaz isem yok arac benim icin bitiyor.

• Tamam,

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

Yakın arkadaşımın en boş otomatik yeni i20 si var otomatik benzinli. Araç gayet iyi gidiyo kesinlikle tatminkar ve araba çok tok çukura filan girdiğinde kesinlikle bir trim ya da parça sesi gelmiyor. Ben çok beğendim aracı alanlarda pişman olacağını düşünmüyorum

bende çok beğeniyorum ama 1.4 motor ve 4 ileri otomatikle yakıtın canına okuyor karmada 10-11 litreden aşağı düşmüyor..
    1.2 olsa vergisi düşük olsa yada adam gibi 6 ileri bi vitesi olsa tamam ..
  • Willian kullanıcısına yanıt
    Şehir içi derken yokuşlarda denediniz mi?Turbo devrini yakalayamayınca 1.2TSI gitmiyor çünkü o yokuşlarda.Atmosferik 1.2 nasıl acaba yokuşlarda?
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Yokuslar 1.4 corsam ile ayni hatta bi nebze daha iyi diyebilirim size. Ama boyle klima acip 4 kisi binip tirmanmasini beklemek zaten husran ile sonuclanir sehir ici kullanim icin cok ideal.

• Benim de kullanım rahatlığı ve sınıfına göre sessiz yapısı ile beğenimi kazanmıştı i20

Performans olarak "1.2 olmasına rağmen canlı bir yapısı var" demiştim ama 2011 Corsa mızdan daha iyi olduğunu da düşünmüyorum.
  • bende katılıyorum bu 1.2 motor gayet başarılı gözüküyor.

mesela

clio 0.9 tce 0-100 12.2 sn

i20 1.2 mpi 0-100 12.3 sn

ama cam tavanlıysa bu süre 13.1 e çıkıyor bu 1.2 motorlu i20 yi cam tavanlı almayın.
  • siz test edip onayladıysanız gözüm kapalı alırım o aracı neden olsa bu konuda duayen siniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.