< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 20 Ağustos 2018; 14:3:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 20 Ağustos 2018; 14:3:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Foruma son bir kaç yıldır nadir giriyorum ve nasıl oluyorsa bir şekilde senin konuna denk gelir oldum. El arabasından hallice dandik poloyu ferrari gibi anlattığın bir konu vardı, araba her konuda mükemmeldi, şimdi de şahin gibi anlattığın civic ile yine karşımızdasın.
Tavsiye olarak her şeyi yap ama inceleme yapma, çok iticisin. |
Yorumlarınıza tebrik ederim tarafsız olmuş.
Bende dün Honda bayisindeydim teklif falan aldım bu aracıda 2 kez test ettim bir kez dizel manuel bir kez benzinli cvt olarak. 2 sindede ortak kanım araç yalıtım olarak çok başarısız bende 2017 Nissan Kaşkay var yani çok üst sınıf ve marka bi araba olmamasına rağmen Kaşkayiden bariz zayıf. Araba dışardan ne kadar heybetli görünsede nitelik olarak eksik noktası çok fazla... Yinede Tr şartlarında en uygun sedan az yakan otomatik seçnek o 0 km olarak. 122.500 ₺ fiyat aldım elegance Eco Oto için. 0 km 2017 plakalandirilmis Reno Touch Megane SEDAN 127.500 gibi rakamlara bulunuyor. Heralde o daha cazip bi tercih olurdu |
Honda civic fc5 gercekten hayal kirikligi yaratan bi arac ozellikle otomobil test eden kanallarin ovgu dolu olan sozlerinden sonra test icin gittigimde harcadigim zamana uzuldum fakat polo ilede kiyaslamayin bu araci suspansiyonlari direksiyonu yol tutusu falan fene degil fakat yalitim kalite ergonomi olarak yerlerde bu arac yinede cogu dinamikte polodan iyidir
|
C-Elysée'nin bagaj halısını biliyor musunuz peki?Halı bile denmez çünkü o kadar dandik bir parça.
|
Forumda VW Antipatisini ve Honda fanboyluğunu %100 teyit ediyorum evet öyle birşey var arkadaşlar.
Ben konumda Civic'in kalitesizligine değindim bana cahil diyorsunuz . ![]() ![]() Gözünüzde mi görmüyor bunları ? Cahil ben miyim ? İlla sizin gibi gelene geçene hakaret edip beğeni kasmaya mı çalışmak lazım forumu ego tatmini yerine mi dönüştürmek lazım ? Bu kadar iştahla forumdaki insanlara hakaret eden arkadaşlar kusura bakmasın cevabını saygı çerçevesinde veririm. ![]() Bakın bu konuyuda ben açtım foruma sırf insanlar yanlış yınlenmesin diye ...benim gibi üyelere hakaret ederek kendi seviyenizi gösterirsiniz sadece. https://forum.donanimhaber.com/passat-b7-2011-2015-izlenimlerim--124546417 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 30 Ağustos 2018; 12:45:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |