Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.491
Cevap
212
Favori
1.992.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sabah ilk iş servisi aradım. Telefondaki görevli hemen gelin bakalım dedi. Hemen atladım arabaya gittim. Arabayı cektiler servise 2 dakka sonra hazır oldu. Servisdeki elemanın dedigine göre ya USB deki virüsden dolasyı yada asırı yüklenmeden dolayı teyp kendini kilitlemiş. Dediklerine göre teybe reset atmıslar. Cok ısrar etmeme ragmen sorunu nasıl halletiklerini söylemedi. Bir daha bu basıma gelirse servisdeki elemana bi kaç kurus verip ögrenecem. Her seferinde servise gidip gelemem.
    Bu arada yeni i20 ler gelmiş. Bir tane metalik kırmızı vardı. Araba gercekten cok hos duruyor. Bence bu arabaya en cok yakısan renkler metalik gri, metalik kırmızı, opak kırmızı ve beyaz. Bir tanede siyah vardı. Arabanın içi siyah dısı siyah biraz bogulmus araç

• geçmiş olsun ashil.iyi bir tecrübe olmuş gerçekten. bundan sonra takacağımız aletleri virüs taramasından geçireceğiz o zaman.
  • teyp zırt pırt kilitlenmez işallah. en yakın servis 250 km bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashil

Bugün sabah ilk iş servisi aradım. Telefondaki görevli hemen gelin bakalım dedi. Hemen atladım arabaya gittim. Arabayı cektiler servise 2 dakka sonra hazır oldu. Servisdeki elemanın dedigine göre ya USB deki virüsden dolasyı yada asırı yüklenmeden dolayı teyp kendini kilitlemiş. Dediklerine göre teybe reset atmıslar. Cok ısrar etmeme ragmen sorunu nasıl halletiklerini söylemedi. Bir daha bu basıma gelirse servisdeki elemana bi kaç kurus verip ögrenecem. Her seferinde servise gidip gelemem.
    Bu arada yeni i20 ler gelmiş. Bir tane metalik kırmızı vardı. Araba gercekten cok hos duruyor. Bence bu arabaya en cok yakısan renkler metalik gri, metalik kırmızı, opak kırmızı ve beyaz. Bir tanede siyah vardı. Arabanın içi siyah dısı siyah biraz bogulmus araç

bu reset olayı aynı anda bir kaç tuşa basılması şeklinde gerçekleşen bir durum veya aküden kesilmesi şeklinde resetlenebilir başka yolu yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: bugrahan18

selam arkadaslar

yoğunluktan bişeyler ekleyemesemde yazılanları büyük bir dikkatle takip ediyorum

arabayı almamın üstünden henüz bir hafta bile geçmemesine rağmen sanki yıllardır beraber yol alyormusum
    hissiyatıyla bağlandım

gaz pedalı sertleşti kendine geldi. ilk aldığımda daha ayağımı yanastırırken 3bin devirlere atıyordu kendini
    şimdi gayet iyi. binenler sen bunun 1.2 motor olduğuna eminmisin diyorlar. en dik yokuşlarda hiç sıkıntı yaşatmadan yolda akıp gidiyor.
    maşallah şeytan kulağına kurşun
    yıllarca sorunsuz binilebilecek bir araç fiyatı 15'inden sonra ne olur şuan bakmadım ama fiyat-performans süper, değerini
    fazlasıyla hakediyor

benimde bi sorum olacak. bu bizim aux girişini USB'ye çeviren bir aparat varmı? USB'den cep telefonlarının şarj edilebildiğini biliyorum bu aux içinde geçerlimi uzun yollarda şarj proplemini çözerse harika olur

çakmak girişinden şarj aletleri var. aux girişinden şarj mümkün değil. usb girişlerine 5v güç gelmektedir flash bellek çalışması için o yüzden müzik çalarlar şarj olabiliyor aux sadece ses girişidir.

• i 20den önce hangi marka arabyı kullanıyordunuz????
  • ben daewoo lanos kullaniyordum sirasi ile yaris, clio ve son olarak i20 almaya niyetlendim hic biri kismet olmadi bakalim... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1925

i 20den önce hangi marka arabyı kullanıyordunuz????

vw transporter imzamda da var. bu 2. araç olacak satmadık
  • merhaba arkadaşlar benide klube ekleyin 15 haziran goluyle kaporamı verdim ve beyaz 1.2 arabamın faturasını yeni fiyatlar gelmeden kestirdim.cumartesiye kadar işallah ruhsat plaka işlerini halledip aracımı teslim alacağım.ilk ötv indiriminden beri fiesta hevesiyle başlayan sıfır araç hevesimizi son gün ve en doğru olduğunu düşündüğüm i20 ile noktalamış oldum.ilk sıfır aracım olcak teslim alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzifc

merhaba arkadaşlar benide klube ekleyin 15 haziran goluyle kaporamı verdim ve beyaz 1.2 arabamın faturasını yeni fiyatlar gelmeden kestirdim.cumartesiye kadar işallah ruhsat plaka işlerini halledip aracımı teslim alacağım.ilk ötv indiriminden beri fiesta hevesiyle başlayan sıfır araç hevesimizi son gün ve en doğru olduğunu düşündüğüm i20 ile noktalamış oldum.ilk sıfır aracım olcak teslim alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? cevaplarınızı bekliyorum.

hayırlı uğurlu olsun. ne kadar kapora ödediniz
  • son gün olması sebebiyle 1750 liralık kopramı kabul ettiler yarın yada en geç çarşamba kalan kısmını vermek kaydıyla 22750 ye anlaştık
  • bu arada teşekkürler masrer88 daha iyisi senin olsun. alıntı yapamıyorum yine bu forum deli ediyor beni.bu arada sende kararını verir klube katılırsın umarım
  • quote:

son gün olması sebebiyle 1750 liralık kopramı kabul ettiler yarın yada en geç çarşamba kalan kısmını vermek kaydıyla 22750 ye anlaştık

kazasız belasız kullanırsınız inşallah. bende 1.4 dizel style esp + sr modelini alacağım ama yok bekliyorum
  • quote:

bu arada teşekkürler masrer88 daha iyisi senin olsun. alıntı yapamıyorum yine bu forum deli ediyor beni.bu arada sende kararını verir klube katılırsın umarım

inşallah sağolun ben beklemedeyim araç yok malesef. 15 günden fazla bekletirlerse mecbur başka araçlara yönelmek zorunda kalacağım.
  • tekrar tşkler master işallah istediğiniz olur.baştan beri takip ediyorum klubü ve i20 sonunda geldi başlıklarını ötvden muaftınız ama neden 15 gün süresi mi var muaf olmanızın?
  • quote:

tekrar tşkler master işallah istediğiniz olur.baştan beri takip ediyorum klubü ve i20 sonunda geldi başlıklarını ötvden muaftınız ama neden 15 gün süresi mi var muaf olmanızın?

muafiyet konusunda sorun yok ama zaten uzun süredir araç almak için araştırma içersindeydim i20 tam istediğim zamanda geldi ama istediğim model için çok beklersem bu işime gelmez en fazla 1 ay beklerim yazın araç lazım. o yüzden temin edilememe olursa opel corsa veya vw polo olacak. bu araçlar olursa tavan açılması olayı ve esp olmaz o zaman fiyat onlarda uçuyor.
  • fiyat konusunda haklısın master88.bende 15 marttan beri araştırma yapıyorum.fiyat performans ve donanım olarak i20 den hesaplısı yok.
  • quote:

fiyat konusunda haklısın master88.bende 15 marttan beri araştırma yapıyorum.fiyat performans ve donanım olarak i20 den hesaplısı yok.

acaba neden böyle diğer rakiplere göre ucuz diye araştırdım ama somut birşey bulamadım kasadan dolayı desem güvenlikten 5 yıldız almış. motor denilse 1.4 ile 90 beygir sağlanmış ve çok az tüketim. aklımı bu fiyat farkı kurcalamıyor değil merak ediyorum.
  • dostum tek bir açıklaması var hyundai nin düşük kar marjı politikası.yanlış anlaşılmasın ama sanki hyundai hiç kar etmeden satıyor anlamında değil.diğer otomotiv firmalarının hyundai den daha fazla kar marjıyla çalışıyor olması.sonuçt o fiyatları uçan polonun almanya satış fiyatlarına ve opsiyonlarına bak 1.4 trendline modeline bile navigasyon taktırabiliyorsun almanya da ama gelgelelim doğuş oto türkiyede nasıl bir satış politikası izliyor herşey ortada.
  • haklısınız katılıyorum. öncesinde dacia sandero düşünmüştüm iyikide ucuz diye almamışım araç alt takım biraz bozuk bir yola girince teneke içersinde yolculuk ediyor gibi. aslında en önemsediğim aracın sağlamlığı sağından solundan takırtı tukurtu gelince o araç benim için bitiyor. i20 kullanan arkadaşlar böyle bir durum olmadığını söylediler o yüzden bu araçta karar kıldım aslında.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.