< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1475. sayfa)

-
-
Arkadaşlar çelik jant satmak isteyen var ise özelden yazarsa sevinirim. Teşekkürler
-
Arkadaslar bir konu hakkinda bilgi edinmek istiyorum yeni kasadan bir onceki kasada 1.0 motor var 7 ileri 120 bg turbo olan bu motorla ilgili herhangi bir problem varmidir. Almayi dusunuyorum ama sizede danismak istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2024 Elite aracımda 215 45 17 lastikler mevcut. Kışlık olarak 215 50 17 düşünüyorum. Bayi bu şekilde lastik değiştiriyor kullanıcılarımız diyor. Deneyen, sıkıntı yaşayan var mı acaba. 45 - 50 arası çok fark olur mu
-
Bizzat denemedim ama değişimin yüzdelik olarak +-3’ten farklı olmamalı diye yorum yaparlar hep. Sizin bahsettiğiniz şekilde %6.4 civarı çıkıyor. Bu durum da yakıtı, yol tutuşu ve freni etkileyecektir. Ben kışlık olarak 215/45/17 kullanıyorum 2021 model aracımda bir sorun yaşamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Of Birds -- 23 Aralık 2024; 14:14:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler. Bende kendi ölçüsünde lastik buldum, yarın taktıracağım.
-
2021 model
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada yüzde 3.3 lük bi fark oluşuyor, yüzde 3'ün üzerindeki değişiklikler çok fazla önerilmez ama sizin ki sınırda kalıyor diyebiliriz,50 yanakla konfor bir miktar artar,ama araç yerden 3-4 mm daha yükselir,günlük kullanımda çok fark hissetmeyebilirsiniz,virajda bir miktar salınım olabilir,yakıt tüketimi küçük bir miktar artar.quote:
Orijinalden alıntı: cepcep342024 Elite aracımda 215 45 17 lastikler mevcut. Kışlık olarak 215 50 17 düşünüyorum. Bayi bu şekilde lastik değiştiriyor kullanıcılarımız diyor. Deneyen, sıkıntı yaşayan var mı acaba. 45 - 50 arası çok fark olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günlük yaptığınız km ve trafik akışına ve dolayısıyla hızınıza göre yakıt değişir. İ20 1.4 motorlar az yakmıyor.
8-8.5 diyorsanız şehir içi için normal değerler. Günlük kullanımınız normal şehir içi trafikte 20-30 km gibi mi?
-
Merhaba i20 2024 model aldım hayırlısı ile navigasyonlu modeli ama navigasyon sesi erkek bunu değiştirebiliyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X