Gerçekten böyle ise çok saçmaymış. Herşey kablosuza geçerken kablolu olması ilginç gerçekten. Bu arada analog klimayı daha çok seviyorum ben. :) Konsolda bazı şeylerin analog kalması şart bence yani. Edit : Ekleme Simdi sitesini kontrol ettim, gerçekten bayağı değişiklik var 1 Temmuz sonrası diye düşünüyorum. MPI motoru kaldırmışlar style'da falan. Güzel olmuş, konforu bi tık daha iyi olsa yenisini alırdım diyeceğimde artık daha büyük birşey bakıyorum, Tucson gibi geniş bagajlı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 30 Ekim 2024; 12:14:20 > |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1473. sayfa)
-
-
Evet hocam aynı yıl içinde yapılan değişiklikler bunlar o yüzden kafa karışıklığı oluyor bilgi kirliliği var mesela sitesinde style için LCD ekran diyor ama LCD değil bir üst paket ile aynı neredeyse. Minimal farklar var kabul. Kablolu kablosuz konusu tam bir skandal. Öyle bir konu ki bunun için arabadan vazgeçmezsiniz ama insanı irite ediyor manasız çünkü… inşallah alırsınız tucson. Geniş bakıyorsanız güzel bir tercih bence. Bu arada genişlik deyince sınıf değiştirmeden geniş bir arabaya geçmek istiyorum derseniz Honda Jazz ı incelemenizi öneririm. İnanılmaz bir donanımı var ve B sınıfına göre baya büyük araba. Zaten tam B sınıfı olarak geçmiyor C sınıfı arabalarda olmayan özellikler var. Fiyatı da o sınıftaki arabalar ile aşağı yukarı aynı. Ben i20 bakarken baya bi kafamı karıştırmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 1 Kasım 2024; 2:5:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam kullanmadım bluetooth iş görüyor zaten androide pek ihtiyaç duymuyorum.
-
Teşekkür ederim sağ olun. Daha iyisi sizin olsun. Liste fiyatından aldım hocam 200.000 TL kredi kullandım evet. Arabada kablosuz carplay yok. Merak eden olursa bilgi vereyim. Kendi kablosuz navigasyonu da fena değil bu arada ancak spesifik yerler yok. Bi google map veya apple map kadar detaylı değil belki zamanla update gelir ama aynı seviye olabileceklerini sanmıyorum. Temmuz sonrası gelen modeller için Başka merak edilen varsa cevaplayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 1 Kasım 2024; 2:3:16 >
Temmuz sonrası cihazlarda kablosuz carplay yok mu? Ulan var olan bir özelliği kaldırmak nedir
Yok maalesef… inanılmaz gerçekten. Kendi yazılımını ve navigasyonunu dayatmak için yapılan bişey gibi duruyor. Bu arada kendi yazılımı fena değil, ekran akıcı ve hassas. Ama navigasyon google veya apple ın yanından geçemez.
Kablosuz olmaması çok saçma gerçekten. Peki telefonunuzdaki Spotify - Youtube Music gibi platformlardaki müzikleri kablosuz olarak çalabiliyor musunuz? Bir de güvenlik asistanlarından memnun musunuz, işlevlerini başarılı bir şekilde yerine getirebiliyor mu acaba?
-
Evet spotify youtube music vs bluetooth bağlantısı ile kablosuz bağlanabiliyor onda sorun yok. Zaten carplay veya android autoya navigasyon halinde ihtiyaç duyuyorsunuz. Diğer geriye kalan fonksiyonlar müzik olsun arama olsun arayüz dahil çok iyi.
Güvenlik gereğinden fazla :) şahsen rahatsız eden özellikler mevcut. Şerit takip güzel, araca biner binmez isterseniz direksiyon üzerindeki tuşa basarak açıp kapatabilirsiniz ve takibi kontrolü iyi seviyede. ama hız sınırı ve tabela okuma olucak iş değil. Sürekli ötüyor. Kalıcı olarak kapatamıyorsunuz, her defasında ayarlara girip kapatmanız gerekiyor. Hatta araçla ilgili olumsuz diyebileceğim tek şey bu.
Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim. Aracınızı keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle. Bu arada, hangi renk tercih ettiniz? Eylülde Antalya bayiinde sadece beyaz ve manyetik gri vardı Jump paket için. Haftaya yine bir bayi gezisi düşünüyoruz. O zaman 1.100.000 demişlerdi bu pakete, bakalım şu an fiyatlar nasıl olacak. Style için de fiyat alacağız ama aradaki farka değer mi bilemedim. Bir de Clio bakacağız. Benim gönlüm İ20'den, eşiminki Clio'dan yana :)
-
teşekkürler sağ olun daha iyisi sizin olsun. ben kırmızı aldım onu zaten ilk gördüğümde vurulmuştum lakin zaten bence beyaz haricinde bütün renkler sempatik duruyor. Clio'da güzel bir tercih. Boşu 1.189 dan başlıyor, ayrıntılı bilmiyorum ancak onun boşu kötü olabilir multimedya vs.
i20 için ise jump yerine style almanızı öneririm. basic ama can sıkan farklar var ( kol dayama, dijital klima, deri direksiyon, yan aynalarda sinyal ışığı vs.) style ile elite arasında ise adı gibi elite farklar var :) (sunroof, otomatik katlanan ayna vs.). yani bana sorarsanız jump ile style arasındaki fiyat farkına değer ancak style ile elite arasındaki farka emin değilim, bütçe meselesi.
-
Style iyidir
-
Clio'nun 1189 lira olan Evolution paketinin donanımı Style gibi aslında, yani ikisi de orta paket. Başlangıç paketi olan Equilibre şu an satışta yok nedense. Gerçi Evolution paketin Style'a göre anahtarsız giriş ve çalıştırma dışında başka bir avantajı yok. Style paketi zorlamaya değer dediğiniz gibi. Ayrıca çok güzel bir renk seçimi yapmışsınız. Mavi ve yeşili de çok hoş.
İ20 iç mekan olarak daha geniş, arka taraf daha rahat. Ve kokpit ile kadran daha şık görünüyor bana kalırsa. Ayrıca İ20'de hava yastığı avantajı da mevcut. Perde hava yastığı Clio'da yok mesela. İ20'nin beygir gücü ve torku da daha yüksek tabii.
Zahmet edip vaktinizi ayırdığınız için sağ olun, var olun. Sağlıklı günler dilerim.
-
Kullanım kılavuzunda yer alan bu asistanlar İ20'nin bütün paketlerinde mevcut mudur acaba?
-
merhaba dün ortabayır yokuşlarında gaz verirken araba hafif geriye kaçtı ben tekrar gaza yüklendim ve tahminim şanzımandan garip bir ses çıktı. bu kalıcı bir soruna yol açmış mıdır? arabam daha 300 km'de 1 hafta oldu alalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben iphone kullaniyorum. Wifi ve bluetoth acinca kablosuz olarak baglanabiliyor
-
evet hocam. Bi tek elite de ön park sensoru de var ek olarak. Geri kalan aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 7 Kasım 2024; 21:45:26 >
Evet bluetooth bağlantı var ancak carplay ve android auto kablolu. Aparatla çözülebiliyor bu arada.
Sanmıyorum hocam, arabanın vites geçişlerinde bir şey hissediyor musun? Eğer hissediyorsan olabilir, içinin rahat etmesi için servise götürmenizde fayda var.
Bu orijinal ön park sensörünü servis takıyor mu sonradan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi o zaman, teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X